ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ενθουσιασμένος ο Χάινς

hains
26/10/11

O Κάιλ Χάινς, που ήταν ένα από τους τρεις εκπροσώπους του Ολυμπιακού στα εγκαίνια του Official Olympiacos B.C. Store, δήλωσε ενθουσιασμένος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΣΕΦ, που θα δώσει ο Θρύλος.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα δώσουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας. Το περιμέναμε πως και πως και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας», τόνισε αρχικά ο Χάινς.

Σχετικά με την ήττα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας από την Μπιλμπάο τόνισε ότι «βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, ο χρόνος είναι υπέρ μας και κάθε μέρα προπονούμαστε σκληρά, κάνουμε καλή δουλειά και κοιτάμε μπροστά γιατί η χρονιά είναι μεγάλη».

Αναφερόμενος στο επόμενο ματς που θα δώσει ο Θρύλος στην Ευρώπη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ σχολίασε ότι «πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα. Εμείς όμως, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Και θα τα καταφέρουμε εάν παίξουμε την άμυνα που θέλει ο προπονητής μας. Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα «μικρά» πράγματα, στις λεγόμενες λεπτομέρειες. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Θα πρέπει να πηγαίνουμε όλοι στο ριμπάουντ και να βγάλουμε τον ενθουσιασμό μας στο γήπεδο. Έτσι θα φτάσουμε στη νίκη»।

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου