ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

«Απόβαση» στη Γαλλία

«Απόβαση» στη Γαλλία

25/10/2011
Η αγορά της Γαλλίας αποδεδειγμένα ανήκει σε αυτές που κάνουν κλικ στους Πειραιώτες. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει ουκ ολίγα ταξίδια προκειμένου οι σκάουτερς των πρωταθλητών να τσεκάρουν παίκτες. Όχι μόνο από το Σαμπιονά, αλλά και από τη Β' Γαλλίας, μια κατηγορία στην οποία δεν είναι και απίθανο το να βρει κάποιος λαυράκια. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωταθλητή» το Σαββατοκύριακο τόσο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όσο και ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς πήγαν στη Γαλλία για να παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα ματς μπορούν. Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι οι Γάλλοι έχουν φτιάξει έτσι το πρόγραμμα των αγώνων τους, προκειμένου να βολεύονται οι απεσταλμένοι των ομάδων. Την Παρασκευή το μενού περιλαμβάνει Β’ Γαλλίας, το Σαββατοκύριακο Α’ Γαλλίας και την Δευτέρα, υπάρχει πάντα παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία…

Στο θέμα μας και πάλι. Στο υπάρχον ρόστερ των πρωταθλητών, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που πέρασαν με επιτυχία από το Σαμπιονά. Ο λόγος για τους Μιραλάς, Τζιμπούρ, Μακούν, Μοδέστο και Αμπντούν. Και στο πρόσφατο υπήρχαν στο ρόστερ των πρωταθλητών «Γάλλοι». Θυμίζουμε τους  Ζαϊρί, Ντομί, Ντουντού, Ουαντού και τον Ριέρα (για όσους δεν θυμούνται είχε φορέσει την φανέλα της Μπορντό). Και επειδή οι περισσότεροι από τους παίκτες της Γαλλικής αγοράς έχουν πιάσει στο λιμάνι, οι σκάουτερ των πρωταθλητών αποφάσισαν να αρχίσουν και πάλι το ξεσκόνισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή, οι σκάουτερ του Θρύλου είδαν δύο εκ των Χάβρη-Σατορού, Ρεμς-Λε Μαν και Λανς-Γκινγκάμπ.

Το Σάββατο είχαν σημειώσει επίσης τρία ματς (Καέν-Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν-Βαλενσιέν και Νανσί-Νις). Την Κυριακή το μενού περιλάμβανε το ματς της Οσέρ με τη Ρεν, στο οποίο εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλέν Τραορέ. Είναι 22 ετών, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Επίσης στο ματς πέρασε ως αλλαγή ο Ροί Κοντού, ένας παίκτης που παλαιότερα είχε προταθεί στους Πειραιώτες. Είναι 26 ετών, γρήγορος και παίζει τόσο στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, όσο και στην αριστερή. Από τη Ρεν, πολύ καλό ματς πραγματοποίησε ο Ζαν Κανά Μπιγίκ. Ο 22χρονος στόπερ ωστόσο είναι πανάκριβος (κοστολογείται κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ).

Φυσικά και δεν πρόκειται να σας ζαλίσουμε αρκετά με ονόματα, γιατί πολύ απλά το ταξίδι ήταν διερευνητικού χαρακτήρα. Στη πορεία που θα γίνουν και άλλα, θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά…
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου