ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο λογαριασμός στους «εκτελεστές»(video)

Ο λογαριασμός στους «εκτελεστές» (video)

25/10/2011
Σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής γευμάτισαν μετά τη σημερινή (25/10) προπόνηση, οι «ερυθρόλευκοι» με τους Κέβιν Μιραλάς και Ράφικ Τζεμπούρ να μοιράζονται το λογαριασμό... ξεπληρώνοντας έτσι πρόσφατα παραπτώματά τους.

Το ραντεβού στην «Ιθάκη» της Βουλιαγμένης είχε δοθεί μετά τη 1 και μισή το μεσημέρι. Η διατροφολόγος της ομάδας του Θρύλου είχε επιμεληθεί το μενού το οποίο είχε για βάση ψητά ψάρια, μαζί με σαλάτες και φρούτα. Εις των οικοδεσποτών, Ράφικ Τζεμπούρ συνοδευόμενος από τον Ζεάν Μακούν έφτασαν πρώτοι στον τόπο του ραντεβού, ενώ λίγο μετά τις δύο το... παρεάκι από το Βόλο, Ζαραδούκας και Μόνχε ήταν οι τελευταίοι. Μοναδικός απών ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος λόγω ίωσης δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών».

Ο «πατέρας» αυτής της οικογένειας, Ερνέστο Βαλβέρδε κατέφτασε μόνος του, έχοντας λίγα δευτερόλεπτα διαφορά με τον Άριελ Ιμπαγάσα του οποίου η άσπρη porsche έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο έτερος οικοδεσπότης, Κέβιν Μιραλάς, ήλθε μαζί με τον «κολλητό» του, Τζαμέλ Αμπντούν με το Audi του Βέλγου ν' αποτελεί θέμα συζήτησης σε όσους βρέθηκαν στο χώρο. Το κλίμα κατά τη διάρκεια του γευμάτος, όπως και σ' αυτό της περασμένης εβδομάδες το οποίο κέρασε ο Μάρκο Πάντελιτς, ήταν αυτό που λέμε οικογενειακό με τα γέλια να δίνουν και να παίρνουν. Βέβαια,  το καλύτερο ήταν ότι το συγκεκριμένο γεύμα ήταν... κέρασμα με τους Μιραλάς και Τζεμπούρ να... ξεπληρώνουν ο πρώτος τα νεύρα του στο Emirates όταν έγινε αλλαγή και ο δεύτερος μια μικρή καθυστέρηση σε πρόσφατη προπόνηση.


www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου