ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

«Τρόπος έκφρασης δυσαρέσκειας τα πανό»


«Τρόπος έκφρασης δυσαρέσκειας τα πανό»

 25/10/2011

«Τρόπος έκφρασης δυσαρέσκειας τα πανό»Αντίθετος με την ανάρτηση πανό με πολιτικό περιεχόμενο στα γήπεδα είναι ο Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος όμως ξεκαθάρισε ότι νιώθει πως αισθάνεται ο Έλληνας πολίτης για φτάσει σε αυτό το σημείο.
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και υπεύθυνος του κόμματος για τα αθλητικά θέματα τόνισε ότι τα πανό είναι ένας τρόπος έκφρασης της δυσαρέσκειας που βιώνει ο ελληνικός λαός σχετικά με την πολιτική κατάσταση στην χώρα. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι από αυτούς που φταίνε πραγματικά για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς και δεν πρέπει να αναζητούμε τις ευθύνες αλλού.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Ανατολάκη αναφέρει:
«Οι φίλαθλοι των ομάδων είναι και αυτοί μέρος του ελληνικού λαού που υποφέρει από το σημερινό οικονομικό αδιέξοδο. Μπορεί, βέβαια, ο Κανονισμός της ΟΥΕΦΑ πολύ σωστά να απαγορεύει την ανάρτηση πολιτικών πανό στα γήπεδα. Από την άλλη, όμως, οι φίλαθλοι είναι και αυτοί απλοί Έλληνες που ταλαιπωρούνται και εκφράζουν αυθόρμητα την έντονη δυσαρέσκεια τους. Είμαι αντίθετος σε βρισιές και ακραίες εκφράσεις. Όμως, ηθικός αυτουργός είναι η άθλια πολιτική της Κυβέρνησης και οι στείρες επιλογές του δικομματισμού που κατέστρεψαν την χώρα. Από αυτούς που φταίνε πραγματικά, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς. Ας αναζητήσουμε εκεί τις ευθύνες...».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου