ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Πριμερα Ντιβιζιον...τα νεα του Ισπανικου ποδοσφαιρου!!!

Σφηνα οι Βαυαροι,ποτε στην Ρεαλ,σειρηνες απο την αλλη ακρη του Ατλαντικου

21/6/2012






Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάβι Μαρτίνεθ, εξέφρασε η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «mundodeportivo». Για τον μέσο της Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει ενδιαφερθεί και η Μπαρτσελόνα, η οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με την διοίκηση των Βάσκων, ώστε να διερευνήσει τις πιθανότητες μεταγραφής του στον σύλλογο. Οι Βαυαροί μπαίνουν «σφήνα» στους «μπλαουγκράνα» και επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή χαφ.

Κατά καιρούς πολλοί ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να αλλάξουν στρατόπεδο μετακινούμενοι στον αιώνιο αντίπαλο και κερδίζοντας έτσι το προσωνύμιο «προδότης». Τέτοια περιστατικά συνέβαιναν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, όμως, ο Λιονέλ Μέσι μοιάζει βέβαιος πως σε αυτό το κλαμπ δεν θα μπει ποτέ.

"Το μελλον του Κακα ειναι στο MLS".Με τη δήλωση αυτή ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κακά άνοιξε την όρεξη ομάδων της άλλης πλευράς του Ατλαντικού για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης. Μιλώντας στην «New York Post» ο Ντιέγκο Κότσο έσπευσε να προσθέσει πάντως, πως μια μετακίνηση του Βραζιλιάνου στις ΗΠΑ δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου