ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

"Περιμένουμε πρόταση για τον Κανού"!

"Περιμένουμε πρόταση για τον Κανού"! 

23/6/2012

Ο Κανού πανηγυρίζει γκολ που έβαλε για λογαριασμό της Σταντάρ Λιέγης σε ευρωπαϊκό ματς
Τον γύρο της Ευρώπης και όχι μόνο κάνει το όνομα του Ολυμπιακού, μέσα απο δημοσιεύματα πολλών ΜΜΕ. Ο Θρύλος συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Ηπείρου μας και ότι μεταγραφικές κινήσεις, φέρεται να θέλει να κάνει, γίνονται άμεσα γνωστές. Μια απο αυτές, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα βελγικών ΜΜΕ, έχει να κάνει και με τον Κανού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης, είναι στο στόχαστρο των νταμπλούχων.
Αυτό έκανε γνωστό ο Ζαν-Φρανσουά ντε Σαρ. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, μίλησε σε Βέλγους δημοσιογράφους, την Παρασκευή (22/6) στο περιθώριο του πρώτου φιλικού της Σταντάρ, που έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της. "Υπάρχει ένα ενδιαφέρον απο τον Ολυμπιακό για τον Κανού. Περιμένουμε πρόταση. Γι αυτό και θέλουμε να αποκτήσουμε έναν αμυντικό", φέρεται να είπε ο Ντε Σαρ, σύμφωνα με σημερινό (23/6) δημοσίευμα της "Dernière Heure". Γι αυτό και η Σταντάρ φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον αμυντικό Τζέρεμι Ταραβέλ, της Λόκερεν.
Ο Αντόνιο Εντουάρντο Περέιρα ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομα του Κανού, για τον οποίο κάνουν λόγο τα βελγικά ΜΜΕ, ότι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακό, συνυπήρξε για μια χρονιά, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, στην Μπέιρα Μαρ. 
 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου