ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ουδεις αναντικαταστατος στον Ολυμπιακο...

Ουδεις αναντικαταστατος στον Ολυμπιακο... 

20/6/2012

Η υπομονη και η ανοχη εχει και ορια και στον Ολυμπιακο την εξαντλησαν πληρως και με το παραπανω...και αυτο επειδη δεν ηθελαν ουτε να ειναι αλλα ουτε και να φανουν αχαριστοι στον επαγγελματισμο και τις υπηρεσιες που προσφερε ο Μελμπεργκ στον συλογο.Αυτο ομως δεν μπορουσε να συνεχιστει αλλο, ο Ολυμπιακος και ο νεος προπονητης να προσπαθουν να ετοιμασουν τον σχεδιασμο της ομαδας και ο Μελμπεργκ να παραμενει αινιγματικος και να μην απαντα ...

Πάει για άλλους... Μέλμπεργκ
Όσο περίμενε... λοιπον περίμενε... Στον Ολυμπιακό το κεφάλαιο Μέλμπεργκ κλείνει και πλέον στην διοίκηση κινούνται για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού.
Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα υπομονής οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να προχωρήσουν μπροστά και να φροντίσουν να κινηθούν γρήγορα για να τακτοποιήσουν αυτην την πολύ σημαντική εκκρεμότητα.

Η απόφαση λήφθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε εντολή στους αρμόδιους να αναζητήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να αποτελέσει το στήριγμα στην άμυνα.
Λόγο στην μεταγραφή -φυσικά- θα έχει ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ ο οποίος μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας που τρέχουν τα μεταγραφικά θα συγκεντρώσουν και θα επιλέξουν τον καταλληλότερο ποδοσφαιριστή.
Στον Πειραιά θεωρούν ότι συμπεριφέρθηκαν πολύ σωστά στην περίπτωση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού και περίμεναν αρκετό χρονικό διάστημα την απάντησή του.
Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ειχαν προετοιμάσει το έδαφος για την εξέλιξη αυτή. Έχουν συγκροτήσει μια λίστα με κεντρικούς αμυντικούς που θα μπορούσαν να ταιριάζουν στο προφίλ του παίκτη που θέλουν στην ομάδα. Ο Πόλγκα είναι ένας από αυτούς αλλά όχι και ο εκλεκτός. Με τη συνεργασία του νέου προπονητή θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στη λίστα και από θα βρεθεί ο τελικός στόχος.
Εξελίξεις, πάντως δεν θα εχουμε αμέσα καθώς θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές και με την έγκριση του Ζαρντίμ να αρχίσει η προσέγγιση του στόχου. Χρονικά μπορούμε να τις τοποθετήσουμε προς στο τέλος της νέας εβδομάδας όταν και θα έχει ήδη εγκατασταθεί στη χώρα ο Ζαρντίμ.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Ολωφ Μελμπεργκ για οσα προσφερε στον Ολυμπιακο, θα θελαμε να συνεχισει να ειναι μαζι μας αλλα οπως λεει και ενα σοφο παλαιο Ελληνικο ρητο...με το ζορι παντρεια ...δεν γινεται...
Ευχομαστε καλη συνεχεια οπου και αν παει...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου