ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Πρεμιερ Λιγκ...Ποδοσφαιρικα νεα απο την Αγγλια!!!

Ο κοουτς αποφασιζει για Ακουιλανι,θελει Τσελσι ο Χουλκ,πιο κοντα στην Αρσεναλ ο Ζιρου,Ντε Γιονγκ θελει η Νιουκαστλ,τους ριχνει την αξια το EURO

19/6/2012





Στα χέρια του Μπρένταν Ρότζερς βρίσκεται το μέλλον του Ακουιλάνι στην Λίβερπουλ. Μιλώντας σε ιταλικό ραδιόφωνο ο εκπρόσωπος του παίκτη, Φράνκο Ζαβάλια, υποστήριξε ο πελάτης του δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει στην αγγλική ομάδα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την εισήγηση του Βορειοϊρλανδού τεχνικού.

Την επιθυμία του να αγωνισθεί στην Τσέλσι εξέφρασε ο Χουλκ με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο. Οι Λονδρέζοι εξετάζουν εδώ και καιρό την περίπτωση του επιθετικού της Πόρτο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ζεστός σε ενδεχόμενη μετακίνησή του στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων βρίσκονται οι διοικήσεις των Μονπελιέ και Άρσεναλ, για την μετακίνηση του Ολιβιέ Ζιρού στο Λονδίνο. Αυτό επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της γαλλικής ομάδας.

Τον Λουκ Ντε Γιονγκ της Τβέντε έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Νιούκαστλ. Οι «καρακάξες» έχουν διενεργήσει ήδη διερευνητικές επαφές με τον ολλανδικό σύλλογο προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 21χρονο επιθετικό.

Η παταγώδης αποτυχία της Ολλανδίας στο Euro, μπορεί να έχει συνέπειες και στο μεταγραφικό παζάρι που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Πολλοί ποδοσφαιριστές των «οράνιε» είχαν χαμηλή απόδοση και αυτό αναμένεται να μειώσει και την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ένας από αυτούς, που σήμερα κοστίζουν λιγότερο από ότι ένα μήνα πριν, είναι ο Ρόμπι φαν Πέρσι.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου