ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Συμφωνία με Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια!

Συμφωνία με Σλούκα για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ολυμπιακός και Κώστας Σλούκας ανανέωσαν τη συνεργασία τους και ο 22χρονος Έλληνας γκαρντ θα φοράει τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα τρία χρόνια.
Μπορεί ο Ντούσαν Ίβκοβιτς να αποχώρησε, μπορεί οι Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ να έχουν σαν προτεραιότητα τους το ΝΒΑ, μπορεί στο πρώτο ραντεβού με τον Γιώργο Πρίντεζη να υπήρξε μια διαφορά (που ωστόσο αναμένεται να καλυφθεί) στο οικονομικό, όμως Ολυμπιακός και Κώστας Σλούκας πρόκειται να πορευθούν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια!
 
Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή γκαρντ με τους ερυθρόλευκους ολοκληρώθηκε τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο οι δύο πλευρές μετά από ραντεβού την Τρίτη (19/6) έφτασαν σε συμφωνία και ο 22χρονος άσος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα τρία χρόνια με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Προ ημερών είχε προηγηθεί μια πρώτη επαφή ανάμεσα στον εκπρόσωπο του παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου, και την ομάδα, όμως η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε αναβάλλει για λίγο διάστημα τις υποθέσεις ανανεώσεων στον Ολυμπιακό.

Πλέον όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα λόγο λιγότερο να ανησυχούν για το αύριο της ομάδας, καθώς ο εξαιρετικά ταλαντούχος Κώστας Σλούκας θα παραμείνει στο Λιμάνι.

Επίσημη ανακοίνωση από την πειραϊκή ΚΑΕ δεν υπάρχει ακόμη, κάτι που θα συμβεί μόλις διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου