ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οι Βέλγοι στέλνουν τον Κανού στον Πειραιά

Οι Βέλγοι στέλνουν τον Κανού στον Πειραιά

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον στόπερ Κανού της Σταντάρ Λιέγης. Ο Βραζιλιάνος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Μπέιρα Μαρ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας "La Derniere", ο Τεχνικός Διευθυντής της Σταντάρ Λιέγης με δηλώσεις του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του 28χρονου (13/5/1984) Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Κανού, από την ομάδα, με το ρεπορτάζ του εντύπου να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του υψηλόσωμου (1.88μ.) στόπερ.
 
Ο Αντόνιο Εντουάρντο Περέιρα Ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομα του, αλλά που είναι γνωστός ως Κανού, σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών, καθώς γράφει: "Ο Κανού κοιτάζει προς την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό".

Ο Φρανσουά Ντε Σαρτ, μάλιστα, Τεχνικός Διευθυντής του βελγικού κλαμπ, με δηλώσεις του τόνισε πως η Σταντάρ Λιέγης θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Κανού κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αγωνίζεται στην Σταντάρ από το 2011, αλλά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο παρελθόν του. Πριν πάει στην Λιέγη, αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2008-2010) στην Πορτογαλία και στην ομάδα της Μπέιρα Μάρε.

Και... συμπτωματικά είχε για προπονητή του εκεί τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ! Κατά πάσα πιθανότητα, λοιπόν, ο Κανού, μάλλον, αποτελεί σκέψη-επιλογή του Πορτογάλου κόουτς των ερυθρολεύκων.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου