ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης 

20/6/2012
Από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα αναχωρήσει αύριο η αποστολή της ομάδας κολύμβησης για την Τρίπολη όπου θα συμμετάσχει (22-24/6) στο 81ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
«Στόχος μας να επιστρέψουμε από την Τρίπολη με τον 53ο τίτλο του Ολυμπιακού στην κολύμβηση» δηλώνει στο www.olympiacos.org ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Γέμελος και προσθέτει: «Τα περισσότερα παιδιά έχουν ξεπεράσει το άγχος των ορίων για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και θα κολυμπήσουν στο πρωτάθλημα με μοναδικό κίνητρο να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να προσθέσει ένα ακόμη τρόπαιο στη συλλογή του. Η Τρίπολη είναι ένα φιλόξενο μέρος για τον Ολυμπιακό καθώς εκεί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα του 2007. Εύχομαι να δούμε σπουδαίες επιδόσεις και οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο κολυμβητήριο να χαρούν από το επίπεδο της ελληνικής κολύμβησης».
Η σύνθεση του Ολυμπιακού:

Άνδρες: Σπύρος Γιαννιώτης, Στέφανος Δημητριάδης, Μάριος Καλαφάτης, Γιάννης Καρπουζλής, Χρήστος Κατραντζής, Φώτης Κολιόπουλος, Γιώργος Σεβαστιάδης, Νίκος Σημαντήρας, Απόστολος Συνοδινός, Απόστολος Τσαγκαράκης, Δημήτρης Χασιώτης, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κωνσταντίνςο Μαρκόζης, Αλέξανδρος Σκουτέλας.
Γυναίκες: Μαριάννα Λυμπερτά, Λυσιστράτη Χαλκίδη, Μαρία Λιώση, Αννα Στυλιανού, Παναγιώτα Τσιάλτα, Καλλιόπη Αντύπα, Τριανταφυλλιά Διακουμάκου, Ελισάβετ Θωϊδη, Μάρθα Μάτσα, Αναστασία Κυριλή.
Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο προπονητής, Νίκος Γέμελος, ο βοηθός προπονητής, Στέλιος Φιλόπουλος, ο Εφορος του κολυμβητικού τμήματος, Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Team manager του κολυμβητικού τμήματος, Σπύρος Μπιτσάκης.

www.olympiacos.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου