ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«Σε θέλουμε για άλλα… δέκα χρόνια»!

«Σε θέλουμε για άλλα… δέκα χρόνια»! 

22/6/2012

«Σε θέλουμε για άλλα… δέκα χρόνια»! 
Πρόταση για συμβόλαιο ζωής κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κάλεσε τον διεθνή κεντρικό αμυντικό στο γραφείο του και του πρότεινε να υπογράψει «για άλλα δέκα χρόνια»! Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θέλησε να εκφράσει την στήριξή του στον 28χρονο παίκτη, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα έχει ενεργό ρόλο μέσα στην ομάδα ως δεύτερος αρχηγός μετά τον Βασίλη Τοροσίδη.

«Ξέρεις πόσο σε αγαπάμε και πόσο σε εκτιμάμε. Έτυχε μία αναποδιά, σε συνδυασμό με τα λάθη των ανθρώπων της Εθνικής, αλλά έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα, από τους γιατρούς, ότι θα γυρίσεις γρήγορα και ακόμη πιο δυνατός. Σε περιμένουμε, σε στηρίζουμε, είσαι αρχηγός της ομάδας μας και αν θέλεις να υπογράψουμε και νέο συμβόλαιο! Εμείς σε θέλουμε για άλλα… δέκα χρόνια. Όσα θέλεις εσύ. Είσαι σημαία του Ολυμπιακού και εμείς στον Ολυμπιακό έτσι σε υπολογίζουμε, σαν σημαία της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης στον Παπαδόπουλο.

Από την πλευρά του, ο παίκτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας για την υποστήριξή του και εξέφρασε την πίστη ότι θα εξελιχθούν όλα καλά με τον τραυματισμό του. Όσον αφορά την επιστροφή του, ο διεθνής στόπερ αισιοδοξεί ότι θα γυρίσει γρηγορότερα από το αναμενόμενο διάστημα.

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά απίθανο θεωρείται το ενδεχόμενο ο Όλοφ Μέλμπεργκ να παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού. «Δεν έχει μιλήσει με κανέναν άνθρωπο από την ΠΑΕ. Το αν παίρνει γενικώς τηλέφωνα στην Ελλάδα δεν μας απασχολεί καθόλου. Και είπαμε ξεκάθαρα ότι η εντολή στον Ζαρντίμ είναι να προτείνει και έναν έμπειρο σέντερ μπακ σε συνεργασία με το δικό μας σκάουτινγκ. Αυτό δεν έχει αλλάξει από χθες», ειπώθηκε από τη διοίκηση και προσθέτουν:

«Το Euro για τη Σουηδία τελείωσε την Τρίτη και εκείνος δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Δεν έχει κάνει ούτε… μισό τηλεφώνημα, έστω για την ομάδα. Για τον Αβραάμ, για τον καινούργιο προπονητή, για κάτι. Εμείς δεν περιμένουμε άλλο και ψάχνουμε στόπερ. Ένα τηλεφώνημα τουλάχιστον περιμέναμε να κάνει…».

Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Ζαρντίμ, ο οποίος θα κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού και τις άλλες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου