ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

«Σήμερα, Έλληνες, δεν θα σας σώσουμε»

«Σήμερα, Έλληνες, δεν θα σας σώσουμε» 

22/6/2012

«Σήμερα, Έλληνες, δεν θα σας σώσουμε»
Η «Bild» συνεχίζει να προκαλεί… Στο σημερινό της φύλλο μπλέκει ξανά πολιτική με ποδόσφαιρο και εκφράζει τη βεβαιότητα για την πρόκριση της Γερμανίας επί της Ελλάδας στον αποψινό προημιτελικό του Euro 2012.

«Αντίο Έλληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε! Έτσι θα γκρεμίσει ο Γιόακιμ Λεβ την άμυνα-μπετόν των Ελλήνων», είναι ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδας. «Καταφέρατε να σωθείτε και να παραμείνετε στο ευρώ, αλλά σήμερα δεν θα σωθείτε. Ημιτελικά… ερχόμαστε και ο πρώτος τίτλος μετά το 1996 θα είναι πιο κοντά», αναφέρει το κείμενο.

Σε πιο… μετριοπαθείς τόνους το γερμανικό ρεπορτάζ συνεχίζει: «Το έργο της Γερμανίας δεν θα είναι εύκολο. Ο Φερνάντο Σάντος θα φτιάξει ένα τείχος από μπετόν για να πέσουν πάνω του οι επιθετικοί μας, όπως αυτό με το οποίο η Τσέλσι νίκησε την Μπάγερν στον τελικό του Champions League». Η «Bild», επίσης, παραθέτει τις χθεσινές δηλώσεις του Γιόακιμ Λεβ για την Ελλάδα, ενώ καταλήγει αναφέροντας πως ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα ξεκινήσει με σέντερ φορ τον Μάριο Γκόμεζ ή τον Μίροσλαβ Κλόζε.

www.sport-fm.gr/a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου