ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Στην τροπαιοθήκη του συλλόγου ο τίτλος του στίβου

Στην τροπαιοθήκη του συλλόγου ο τίτλος του στίβου

Στα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. βρίσκεται από σήμερα το τρόπαιο του πρωταθλήματος Ελλάδας στον στίβο της κατηγορίας ανδρών.
Το παρέδωσε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη ο έφορος του τμήματος στίβου, Τάκης Βεντίκος ο οποίος συγκινημένος τόνισε:
"Είμαι χαρούμενος που παραδίδω στον πρόεδρο το δεύτερο τρόπαιο πρωταθλήματος στίβου στον πρώτο χρόνο θητείας της διοίκησης. Τα παιδιά έδωσαν και τη ψυχή τους για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού μας στην κατηγορία των ανδρών, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Πανιώνιο. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς όλα αυτά τα έχουμε πετύχει χωρίς να διαθέτουμε, ως Ολυμπιακός, δικές μας εγκαταστάσεις όπως έχουν οι περισσότεροι από τους συλλόγους με τους οποίους βρισκόμαστε αντίπαλοι στα πανελλήνια πρωταθλήματα".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης είπε:

"Συγχαρητήρια σε όλους. Στους προπονητές, στους αθλητές, στις αθλήτριές μας αλλά και στον άνθρωπο που αποτελεί την καρδιά του τμήματος στίβου, τον κ. Τάκη Βεντίκο.

Αγωνιούσε από το ξεκίνημα της περιόδου για να διατηρηθεί η ομάδα σε υψηλό επίπεδο και είχε πει ότι και με μικρότερο μπάτζετ θα κάναμε πρωταθλητισμό.

Τα καταφέραμε σε μία διετία περικοπών στην οποία το μεγάλο στοίχημα όλων μας, στη διοίκηση αλλά και στη βάση του Ολυμπιακού την οποία αποτελούν τα μέλη και οι φίλαθλοί μας, είναι να εξυγιανθεί οικονομικά ο Ερασιτέχνης". 

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου