ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Διάψευση της ΠΑΕ για τον Λίμα

Διάψευση της ΠΑΕ για τον Λίμα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα περί ενδιαφέροντος για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπράγκα, Λίμα, τονίζοντας πως η ομάδα διαθέτει ήδη έξι κεντρικούς επιθετικούς.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού, με βάση το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Νταμπλούχων Ελλάδας για τον 29χρονο Βραζιλιάνο στράικερ της Μπράγκα, Λίμα, διέψευσε κατηγορηματικά το θέμα, επισημαίνοντας πως ουδέποτε ασχολήθηκε με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
 
Η πειραϊκή ΠΑΕ ενημερώνει πως δεν υπάρχει θέμα και κανένα ενδιαφέρον για τον Λίμα, τονίζοντας πως στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός έχει ήδη έξι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν στην κορυφή της επίθεσης, όπους τους Ραφίκ Τζεμπούρ, Κώστα Μήτρογλου, Μάρκο Πάντελιτς, Λουίς Ντιόγκο και Δημήτρη Διαμαντάκο, σχολιάζοντας, επίσης, πως σε αυτή την θέση μπορεί να αγωνιστεί ο Κέβιν Μιραλάς.

Με αυτή την κατηγορηματική διάψευση, λοιπόν, για το δημοσίευμα και με την ενημέρωση πως το ρόστερ στην επίθεση είναι πλήρες, γίνεται κατανοητό πως ο Ολυμπιακός στην φετινή μεταγραφική περίοδο δεν θα ενδιαφερθεί και δεν θα κινηθεί για την απόκτηση σέντερ-φορ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου