ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ισπανία-Γαλλία (preview)

Ισπανία-Γαλλία (preview) 

23/6/2012

Ισπανία-Γαλλία (preview)
Μία θέση στην ημιτελική φάση του Euro 2012 διεκδικούν απόψε Ισπανία και Γαλλία (21:45, ΕΤ-1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2008 και εκείνη του 2000 αναμένεται να δώσουν μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική παράσταση στο «Ντόνμπας Αρένα» και θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Πορτογαλία που ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσεχίας.

Οι «φούριας ρόχας» κατάφεραν να προκριθούν ως πρώτοι από τον Γ’ όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έχοντας δύο νίκες (κόντρα στην Ιρλανδία και την Κροατία) και μία ισοπαλία (απέναντι στην Ιταλία). Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχουν πετύχει έξι γκολ και μία φορά έχει παραβιαστεί η εστία τους. Από την πλευρά τους, οι «τρικολόρ» τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του Δ’ ομίλου, έχοντας μία ισοπαλία (με την Αγγλία), μία νίκη (με την Ουκρανία) και ήττα (από την Σουηδία). Οι Γάλλοι έχουν πετύχει τρία γκολ και δεχθεί ισάριθμα τέρματα.

Η ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε έχει πολλούς παίκτες στο όριο των καρτών, όπως οι Αλβάρο Αρμπελόα, Ζόρντι Άλμπα, Φερνάντο Τόρες, Τσάμπι Αλόνσο και Τσάβι Μαρτίνεθ, οι οποίοι αν δεχθούν ακόμη μία τότε θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με τους Πορτογάλους. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η χρησιμοποίηση του Φερνάντο Τόρες ή άλλου παίκτη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά του, ο Λοράν Μπλαν δεν υπολογίζει τον Φιλίπ Μεξές που συμπλήρωσε κάρτες στην ήττα από την Σουηδία και τη θέση του θα πάρει ο Λοράν Κοσιελνί. Επίσης, αμφίβολοι θεωρούνται ο Σαμίρ Νασρί και ο Φρανκ Ριμπερί, οι οποίοι δεν κατάφεραν να προπονηθούν την περασμένη Τετάρτη. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι και οι δύο θα δηλώσουν «παρών». Εκτός ενδέχεται να μείνει ο Γιοάν Καμπαγέ λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στον μηρό. Φανέλα βασικού ενδέχεται να πάρει ο Ζερεμί Μενέζ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι, ο οποίος έχει σφυρίξει στους αγώνες: Γαλλία-Αγγλία (1-1) και Πορτογαλία-Ολλανδία (2-1).

Πιθανές συνθέσεις

Ισπανία (Βιθέντε ντελ Μπόσκε): Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Αλόνσο, Ινιέστα, Τσάβι, Σίλβα και Τόρες.

Στον πάγκο: Βαλντές, Ρέινα, Χουανφράν, Αλμπιόλ, Μαρτίνεθ, Καθόρλα, Μάτα, Πέδρο, Φάμπρεγας, Νάβας, Γιορέντε και Νεγρέδο.

Γαλλία (Λοράν Μπλαν): Γιορίς, Ντεμπισί, Κοσιελνί, Ραμί, Κλισί, Καμπαγέ, Εμβιλά, Μενέζ, Νασρί, Ριμπερί και Μπενζεμά.

Στον πάγκο: Καρασό, Μανταντά, Εβρά, Ρεβεγιέρ, Ντιαρά, Μαρτέν, Ματουιντί, Μαλουντά, Μπερν Αρφά, Ζιρού και Βαλμπουενά. Εκτός ο τιμωρημένος Μεξές.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου