ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Η Γαλατασαράι θέλει τον Μιραλάς

Η Γαλατασαράι θέλει τον Μιραλάς

Τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο πως η Γαλατασαράι έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Κέβιν Μιραλάς, γνωρίζοντας πράγματα τόσο για την ικανότητα του στο γκολ, όσο και για το συμβόλαιο του.
Ακόμη ένα δημοσίευμα από την Ευρώπη, το οποίο γράφει πως υπάρχει ενδιαφέρον ομάδας για τον Κέβιν Μιραλάς. Αυτή την φορά οι Τούρκοι αναφέρουν πως η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βέλγου στράικερ.
 
Το κείμενο αναφέρεται στην επιθυμία της Γαλατασαράι να αποκτήσει έναν επιθετικό υψηλού επιπέδου, επισημαίνοντας  πως ο Βέλγος στράικερ βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα των Τούρκων, ο οποίος την περασμένη σεζόν πέτυχε 20 γκολ και έδωσε 7 ασίστ σε 25 ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Τούρκοι, βέβαια, υπογραμμίζουν πως ο 25χρονος στράικερ έχει συμβόλαιο έως το 2014 με τον Ολυμπιακό, με την ρήτρα αποδέσμευσης να φτάνει τα 6.000.000 ευρώ.

Παράλληλα, σχολιάζουν πως οι δύο σύλλογοι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους, ειδικά οι πρόεδροι των ομάδων, Βαγγέλης Μαρινάκης και Unal Aysal, από τη μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα και τον δανεισμό του Καζίμ-Ρίτσαρντς.

www.redplanet.gr/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου