ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Γιαννιώτης και Πέπιτς προ των πυλών

Γιαννιώτης και Πέπιτς προ των πυλών

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ με νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και μετά τους Βλαχοδήμο, Σιόβα, Μανωλά, "έκλεισε" και τον 20χρονο γκολκίπερ Γιαννιώτη.
Την τριάδα των γκολκίπερ του Ολυμπιακού, μαζί με τον Ρόι Κάρολ και τον Μπάλας Μέγκιερι, θα συμπληρώσει για τη νέα σεζόν ο 20χρονος (18/12/1992) τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννιώτης.
 
Πρόκειται για τον Σερραίο γκολκίπερ του Εθνικού Γαζώρου, ο οποίος κατάγεται από τον Αχινό και πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην Football League.

Ο Γιαννιώτης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Ηρακλή, στη συνέχεια μεταπήδησε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ακολούθως αγωνίστηκε στον Θρακικό Άνω Μητρουσίου, από όπου το καλοκαίρι του 2011 μεταπήδησε στον Εθνικό Γαζώρου.

Ο 20χρονος πορτιέρο κλήθηκε τον Μάιο του 2012 στην Εθνική Ελπίδων από τον τότε τεχνικό Γιώργο Γεωργιάδη για το παιχνίδι απέναντι στο Σαν Μαρίνο στα προκριματικά του Euro 2013.

Την περασμένη σεζόν ο Γιαννιώτης δοκιμάστηκε στην Γκενκ και κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς τελούσε υπό την στενή παρακολούθηση του Αλέκου Ράντου.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο του ποδοσφαιριστή και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να προχωρούν στην απόκτηση και του Χασάν Πέπιτς. Ο 19χρονος (16/3/1993) Μαυροβούνιος (με γερμανική υπηκοότητα) έμεινε ελεύθερος από την Καρλσρούη και τις τελευταίες ημέρες προπονούνταν υπό την επίβλεψη του Μπερντ Στορκ. Η εισήγηση του επικεφαλής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού είναι θετική και ο παίκτης εφόσον αποκτηθεί, θα ενισχύσει την ομάδα Κ-20 στο Champions League Νέων όπου θα συμμετάσχουν οι Πειραιώτες τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πέπιτς έχει ύψος 180 εκατοστά, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται είτε σαν κεντρικός, είτε σαν αριστερός μέσος.

Ο Χασάν Πέπιτς (αριστερά στη φωτογραφία):


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου