ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Προχωράει για Τσάβες

Προχωράει για Τσάβες 

23/6/2012

Προχωράει για Τσάβες
Έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση του Κρίστιαν Τσάβες παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών, οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη και θεωρούν ότι πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση.

Στην πατρίδα του Αργεντινού χαφ της Μπόκα Τζούνιορς ισχυρίζονται ότι οι δύο σύλλογοι έχουν έρθει σε επαφή και, μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, θετική άποψη για τον Τσάβες φέρεται να έχει σχηματίσει και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ενδέχεται να δώσει το «Ο.Κ.» για την υλοποίηση της μεταγραφής. Πώς θα γίνει αυτή;

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν το 50% των δικαιωμάτων του Αργεντινού και να πάρουν το υπόλοιπο 50%, εφόσον δείξει ότι έχει ικανότητες να σταθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την ίδια ώρα, ο Τύπος της χώρας του Ταγκό υποστηρίζει ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει και ένας σύλλογος από την Κίνα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ίσως να πρόκειται για επικοινωνιακό παιχνίδι από την πλευρά της Μπόκα, η οποία θα ήθελε να ανεβάσει την τιμή του 26χρονου μέσου.

Παράλληλα, πιθανή θεωρείται η απόκτηση του Αλαν Ρουίς της Χιμνάσια λα Πλάτα. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, ενδέχεται να βρίσκεται εντός της εβδομάδας στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αργεντινή, οι Πειραιώτες θα πάρουν το 60% των δικαιωμάτων του.

«Δεν πρόκειται να τον περιμένουμε»

Καμία αλλαγή δεν έχει παρατηρηθεί στην υπόθεση του Όλοφ Μέλμπεργκ. Όλα δείχνουν ότι ο Σουηδός στόπερ θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, αφού περιμένει καλύτερη πρόταση από τον Ολυμπιακό ή σύλλογο του εξωτερικού.

Οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να ανέβουν από το 1 εκατ. ευρώ ετησίως (και ένα μπόνους επίτευξης στόχων), προκειμένου να υπογράψει για ακόμη έναν χρόνο.

«Εχουμε μια προσφορά από τον Ολυμπιακό πριν από το Euro, με μειωμένες απολαβές, αλλά δεν κλείνουμε καμία πόρτα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μάνατζερ του 35χρονου παίκτη (Αντερς Βάλστεν) και η θέση της ΠΑΕ ήταν η εξής:

«Ο μάνατζερ του Μέλμπεργκ μας επιβεβαιώνει. Του κάναμε μία πρόταση και δεν έχει απαντήσει. Προφανώς την έχει απορρίψει, αλλιώς θα είχε ήδη υπογράψει, αλλά σε μας δεν απάντησε και δεν πρόκειται να τον περιμένουμε».

Μέσα στις επόμενες μέρες διοίκηση και τεχνικό επιτελείο θα έχουν συνάντηση και θα συζητήσουν ποιοι παίκτες θα μπορούν να αγωνιστούν στη θέση του Μέλμπεργκ για τον οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Έβερτον.

Χθες η εφημερίδα «Μeuse» φιλοξένησε δηλώσεις του Κανού της Σταντάρ Λιέγης, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων να καλύψουν το κενό του Σουηδού. Περιμένω κάτι εξαιρετικό. Είμαι σε διακοπές τώρα, αλλά νομίζω έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες», δήλωσε ο Βραζιλιάνος στόπερ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου