ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο Λιν επηρεάζει ...

Ο Λιν επηρεάζει ... 

23/6/2012

Για να δούμε...

Οι συζητήσεις μεταξύ του Πρίντεζη και του Ολυμπιακού συνεχίζονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τα ξημερώματα ήρθε να προστεθεί ένα καινούριο στοιχείο σε σχέση με το ενδιαφέρον των Νικς για τον Έλληνα φόργουορντ. Η Ένωση παικτών κέρδισε για λογαριασμό του Τζέρεμι Λιν και του Στβ Νόβακ τη δίκη κατά του ΝΒΑ και οι δύο τους μπορούν να υπογράψουν στους Νικς έχοντας τα «δικαιώματα Μπερντ».
Αυτό σημαίνει πως η Νέα Υόρκη δεν έχει περιορισμό στα χρήματα που θα τους δώσει, κάτι που της δίνει την ευκαιρία να έχει χώρο στο σάλαρι-καπ και για τον Πρίντεζη. Βέβαια το θέμα δεν έχει τελειώσει, καθώς το ΝΒΑ έχει προθεσμία δέκα ημερών να κάνει έφεση (όπως θα πράξει) και ακολούθως θα χρειαστούν 30 μέρες για την τελική απόφαση.
Ωστόσο η Ένωση παικτών θα πιέσει να βγει η απόφαση ως την 1η Ιουλίου όταν «ανοίγει» η αγορά για τους «freeagents», ή το αργότερο στις 11 Ιουλίου που είναι η πρώτη μέρα που μια ομάδα μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο με έναν παίκτη.
Αν ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση, τότε οι Νικς θα μπορούν να υπογράψουν τους δύο παίκτες χωρίς να «πειράξουν» την εξαίρεση του σάλαρι-καπ που φθάνει τα πέντε εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά δεν πρόκειται να την προσφέρουν ολόκληρη στον Πρίντεζη, αλλά μπορούν να την «σπάσουν» σε δύο παίκτες. Δηλαδή να δώσουν τέσσερα εκατομμύρια της εξαίρεσης (για παράδειγμα) στον Ρέι Άλεν και ένα στον «Πριντ».
Για να μην σας μπερδεύουμε, όμως, επειδή οι κανονισμοί του σάλαρι-καπ είναι πολύπλοκοι, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αν οι παίκτες δικαιωθούν (και) στην έφεση, τότε οι Νικς θα έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια να δελεάσουν τον Πρίντεζη.
 
 
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου