ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Βάλστεν: "Απορρίψαμε την προσφορά του Ολυμπιακού"

Βάλστεν: "Απορρίψαμε την προσφορά του Ολυμπιακού"

Μιλώντας σε σουηδικά ΜΜΕ ο ατζέντης του Όλοφ Μέλμπεργκ αποκάλυψε πως ο πελάτης του απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας ωστόσο πως δεν κλείνει την πόρτα σε νέες συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους.
Ως γνωστόν το συμβόλαιο του Όλοφ Μέλμπεργκ με τον Ολυμπιακό έχει ολοκληρωθεί και τον τελευταίο ενάμιση μήνα υπάρχει ολόκληρο σήριαλ σχετικά με την ανανέωση ή μη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
 
Ο Άντερς Βάλστεν, ατζέντης του 35χρονου στόπερ, σε δηλώσεις του στον σουηδικό Τύπο (www.svt.se) υποστήριξε πως ο Μέλμπεργκ έχει απορρίψει την αρχική πρόταση του Ολυμπιακού,  υποστηρίζοντας ωστόσο πως δεν κλείνει την πόρτα σε νέες συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους.

"Λάβαμε μια προσφορά από τον Ολυμπιακό πριν την έναρξη του Euro και την απορρίψαμε. Δεν έχουμε λάβει καινούργια προσφορά, αλλά όπως είναι φυσικό δεν κλείνουμε καμία πόρτα", τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Σουηδού διεθνή σέντερ μπακ.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το έντονο ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Μέλμπεργκ, ενώ φιλοξενείται και η άποψη του Έρικ Χάμρεν (τεχνικός της Εθνικής Σουηδίας) πως ο "Βράχος" είναι καλύτερος από ποτέ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου