ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Πάει για αγορά του Καραγκούνη ο Ολυμπιακός!

Πάει για αγορά του Καραγκούνη ο Ολυμπιακός!

Ο Βασίλης Καραγκούνης ενδιαφέρει πολύ τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πλέον σε διαπραγματεύσεις με την Ουντινέζε, όχι για τον δανεισμό αλλά για την αγορά του παίκτη!
Για την απόκτηση του Βασίλη Καραγκούνη ενδιαφέρεται έντονα ο Ολυμπιακός και όπως διευκρινίζει η πειραϊκή ΠΑΕ, υπάρχει πρόθεση για την αγορά και όχι τον δανεισμό του παίκτη!
 
Οι Πειραιώτες θεωρούν τον 18χρονο (18/1/1994), ύψους 1.80 αμυντικό της ιταλικής ομάδας ως μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή και βασιζόμενοι στην πολύ καλή συνεργασία που έχουν ξεκινήσει με την Ουντινέζε, θα επιχειρήσουν να φέρουν τον Καραγκούνη στον Πειραιά με κανονική μεταγραφή.

Ο Έλληνας νεαρός αμυντικός αγωνίζεται σε θέση κεντρικού αμυντικού και σε αυτή του αριστερού full back με την ίδια ευχέρεια, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δύο του πόδια! Είναι αρχηγός στην primavera (K-20) της Ουντινέζε και από τη νέα σεζόν είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ενισχύοντας και την ομάδα Κ-20 στο Champions League Νέων (NextGen Series) που ξεκινάει στις 28 Αυγούστου.

Ο Καραγκούνης έχει 12 συμμετοχές και 1 γκολ με τις μικρές Εθνικές ομάδες.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου