ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Πρόστιμο 15.000 ευρώ στον Ολυμπιακό

Πρόστιμο 15.000 ευρώ στον Ολυμπιακό

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα συνέβησαν στον πέμπτο τελικό της Α1 στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Για "περιορισμένης έκτασης επεισόδια" στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Α1 με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με 15.000 ευρώ πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή.
 
Επίσης στους Πειραιώτες εκτός από το παραπάνω ποσό που θα κληθουν να καταβάλλουν, επικυρώθηκε και η α’ έγγραφη προειδοποίηση για χρήση λέιζερ.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

"1. Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για περιορισμένης έκτασης επεισόδια (υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης εντάσεως με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, ρίψη κροτίδων ήχου και καπνού εκτός αγωνιστικού χώρου που παρήγαγαν πολύ δυνατό ήχο και καπνό, εισροή οπαδών της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ εντός του αγωνιστικού χώρου με την λήξη του αγώνα, εκ των οποίων, α. ένας οπαδός τράβηξε με δύναμη τη σφυρίχτρα του Γ΄ διαιτητή κ. Παναγιώτη Αναστόπουλου, β. έτερος οπαδός πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό προς τον προπονητή της ομάδος της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ κ. Ομπράντοβιτς, το οποίο δεν τον χτύπησε και γ. ένας άλλος οπαδός έκλεψε το κινητό τηλέφωνο από τον κομισάριο του αγώνα κ. Μπακάλη) τα οποία έλαβαν χώρα στις 2 Ιουνίου 2012, πρόστιμο 15.000€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 2-6-2012 και

2. Επικυρώνει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ την α' έγγραφη προειδοποίηση κατά την έννοια της παρ. 6 του άρθρου 29 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού για χρήση δεικτών laser, για τον ως άνω αγώνα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου