ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στην λίστα και ο Γιάνκοβιτς

Στην λίστα και ο Γιάνκοβιτς

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου σμολ-φόργουορντ. Αν έρθει, τότε αυτό ίσως σημάνει την αποχώρηση του Μάρκο Κέσελ.
Μετά τον Βασίλη Καββαδά, ένας ακόμη παίκτης του Πανιωνίου φέρεται να απασχολεί τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.
 
Ο 22χρονος (3/3/1990) σμολ-φόργουορντ, ο οποίος είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές μας ομάδες (συμπαίκτης με Παπανικολάου, Σλούκα, Μάντζαρη), πραγματοποίησε καλή σεζόν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (19.2 λεπτά, 8.7π, 4.8ρ), αλλά στα playoffs δεν κατάφερε να παίξει, λόγω ότι έκανε επέμβαση στο δεξί του πόδι (μερική ρήξη τένοντα).

Πλέον, όμως, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ψάχνει την επόμενη ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, κάνοντας το επόμενο και μεγάλο βήμα του μακριά από τη Νέα Σμύρνη.

Για τον παίκτη ενδιαφέρονται τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Μάλαγα από την Ισπανία, αλλά στο κόλπο διεκδίκησης του έχει μπει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον εντάξει στο δυναμικό του. Είπαμε: ότι καλό κυκλοφορεί από την ελληνική αγορά, οι Πειραιώτες το εξετάζουν.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος είναι γιος του αείμνηστου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, έχει ύψος 2.02μ. και προέρχεται από τις μικρές ομάδες του Πανιωνίου, ενώ πρωθήθηκε στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 16 ετών (!) το 2006. Ατού του το γεγονός πως πρόκειται για έναν αρκετά καλό σουστέρ από την περιφέρεια, όντας επίσης αθλητικός παίκτης.

Στο ενδεχόμενο, πάντως, που ο Ολυμπιακός αποφασίσει να προχωρήσει για την απόκτηση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, ο οποίος είναι ελεύθερος, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα σημάνει πως οι ερυθρόλευκοι θα... κουνήσουν μαντήλι στον Μάρκο Κέσελ. Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος φόργουορντ, βάση του συμβολαίου του, έχει να διανύσει την τρίτη και τελευταία του σεζόν στο μεγάλο λιμάνι, μόνο που φέτος οι Πειραιώτες έχουν το δικαίωμα της οψιόν ανανέωσης (ήταν 2+1 η συμφωνία). Το θέμα, λοιπόν, είναι αν η διοίκηση θα θελήσει να ενεργοποιήσει την οψιόν ή αν θα τον αφήσει ελεύθερο, προχωρώντας στην απόκτηση ενός άλλου "3αριού". Και σαφώς η περίπτωση του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς εξετάζεται.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου