ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ενδιαφέρον των Μπουλς για Λο

Ενδιαφέρον των Μπουλς για Λο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου οι Σικάγο Μπουλς εξετάζουν την περίπτωση να προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας στον Έισι Λο.
Κίνηση "ματ" αποδείχθηκε τον Γενάρη η απόφαση του Ολυμπιακού να αντικαταστήσει τον Κέϊλιν Λούκας με τον Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε εξαιρετική παρουσία με τα ερυθρόλευκα και βοήθησε τα μέγιστα τους Πειραιώτες να φτάσουν στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας αλλά και το ελληνικού πρωταθλήματος.
 
Ωστόσο το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου και πλέον ο Λο είναι ελεύθερος να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Αμερικανό γκαρντ, ωστόσο ο ίδιος έχει σαν προτεραιότητα το NBA και εφόσον δεν βρει εκεί ομάδα να συζητήσει την πιθανότητα επανένταξης του στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της "Daily Herald" οι Σικάγο Μπουλς έχουν τον παίκτη στην λίστα τους και δεν αποκλείεται να κινηθούν για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του. Ο σταρ των "Ταύρων", Ντέρικ Ρόουζ, βρίσκεται εκτός γηπέδων εξαιτίας της ρήξης πρόσθιου χιαστού που τον ταλαιπωρεί και αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Ιανουάριο του 2013.

Ως εκ τούτου στο Σικάγο ψάχνουν τον αντικαταστάτη του με πρώτο στόχο τον 39χρονο free agent, Τζέισον Κιντ. Υπάρχει όμως και μια συμπληρωματική λίστα με παίκτες σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις με τον Κιντ και εκεί φιγουράρει το όνομα του Έισι Λο, ο οποίος έχει ξαναφορέσει τη φανέλα των Μπουλς την περίοδο 2009-10, όπου σε 12 ματς είχε 5,5 μέσο όρο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου