ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ο Πόλγκα το προβάδισμα για αντι-Μέλμπεργκ

Ο Πόλγκα το προβάδισμα για αντι-Μέλμπεργκ

Ο επί σειράς ετών Βραζιλιάνος στόπερ της Σπόρτινγκ, Άντερσον Πόλγκα, ο οποίος είναι ελεύθερος, έχει το προβάδισμα αυτή την στιγμή ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Όλοφ Μέλμπεργκ.
Από την στιγμή που στον Ολυμπιακό διαπιστώνουν πως ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν είναι "ζεστός" στο ανανεώσει το συμβόλαιο του, οι Πειραιώτες έχουν ψάξει και έχουν εξετάσει διάφορες περιπτώσεις έμπειρων σέντερ-μπακ, ώστε να ενισχύσουν την οπισθοφυλακή τους. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, κρίνεται επιτακτική η απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ ώστε να συμπληρώσει την ερυθρόλευκη τετράδα στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τους Παπάζογλου, Σιόβα, Μανωλά, στο ξεκίνημα της σεζόν.
 
Αυτή την στιγμή, λοιπόν, ο Άντερσον Πόλγκα, ο οποίος αρέσει στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα ώστε να αντικαταστήσει τον Όλοφ Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και δείχνει η πιο προσιτή και ρεαλιστική λύση.

Ο επί σειράς ετών (2003-2012) σέντερ-μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει μείνει ελεύθερος και ψάχνει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους Νταμπλούχους Ελλάδας, αν και ο 33χρονος (9/2/1979) Βραζιλιάνος στόπερ (1.82μ.) στο παρελθόν είχε αρνηθεί προτάσεις των ερυθρολεύκων. Περασμένα-ξεχασμένα όμως.

Ο Άντερσον Πόλγκα είναι ένας σέντερ-μπακ με πολλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχοντας σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητες του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού. Πρόκειται για έναν δυναμικό και αποτελεσματικό στα ανασταλτικά του καθήκοντα στόπερ, αλλά που έχει ως μείον του τα αργά του πόδια. Με τα χρόνια παρουσίας του στην Ευρώπη, βέβαια, έχει αποκτήσει και κοινοτικό διαβατήριο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου