ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Αποφασίζουν για Ζούρο

Αποφασίζουν για Ζούρο 

8/7/2012

Αποφασίζουν για Ζούρο
Με την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από το Καράκας θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του Ηλία Ζούρο στον πάγκο της Εθνικής. Οριστική απόφαση δεν υπάρχει για την ανανέωση ή μη της συνεργασίας του με την ελληνική ομοσπονδία, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα θα αποτελεί έκπληξη η παραμονή του.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πήρε-απογοητευμένος όπως όλοι οι φίλοι του μπάσκετ-το δρόμο της επιστροφής από το Καράκας. Θα αξιολογήσει την κατάσταση και πιθανότατα θα έχει συνάντηση με τον προπονητή στην Αθήνα για να αναζητηθούν τα αίτια της αποτυχίας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν αμφιβάλει για την προπονητική αξία του Ηλία Ζούρου και δεν επιρρίπτει πάνω του όλο το βάρος του «κάζου από τη Νιγηρία. Ωστόσο μετά από μία τόσο εκκωφαντική αποτυχία συνήθως επιλέγεται ένα νέο ξεκίνημα και αυτό το πιθανότερο είναι να γίνει με νέο προπονητή. Άλλωστε η ομοσπονδία έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη της στους Έλληνες προπονητές (δύσκολα-και λόγω κρίσης-θα επιλεγεί ως διάδοχος κάποιος ξένος) και έχει αρκετούς υπόψη που θα μπορούσαν να αναλάβουν να οδηγήσουν την «επίσημη αγαπημένη» στην επόμενη μέρα της.

Οι αποφάσεις, τόσο για τον Ηλία Ζούρο όσο και για πιθανό αντικαταστάτη, δεν αποκλείεται να καθυστερήσουν αρκετά. Άλλωστε η Εθνική θα αρχίσει σε περίπου ένα χρόνο από τώρα την προετοιμασία της για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (4-22 Σεπτεμβρίου 2013, η κλήρωση θα γίνει στις 18/11/2012) και δεν υπάρχει ανάγκη να ληφθούν βιαστικές και εν βρασμώ ψυχής αποφάσεις.

Η αποστολή της Εθνικής επιστρέφει στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης μέσω Γερμανίας, οι παίκτες θα… σκορπίσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές μέχρι να ενσωματωθούν τον Αύγουστο στις ομάδες τους για την προετοιμασία εν όψει της επόμενης σεζόν.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου