ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ανανέωσε με τον Λο ο Ολυμπιακός!

Ανανέωσε με τον Λο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Έισι Λο, αλλά υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αποχωρίσει μέχρι τις 25 Ιουλίου αν βρει ομάδα από το ΝΒΑ. Δύσκολα όμως θα συμβεί αυτό.
Με μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση το βράδυ του Σαββάτου (7/7), η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την παραμονή του Έισι Λο στο Λιμάνι για την σεζόν 2012-13!
 
Πρόκειται αναμφίβολα για μια εξαιρετική κίνηση από πλευράς διοίκησης, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ που ήρθε στην ομάδα στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς (αντικαθιστώντας τον Κέιλιν Λούκας), είχε μια καταπληκτική παρουσία με τα ερυθρόλευκα και δεν είναι υπερβολή πως αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές μια θριαμβευτικής σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό!

Οι Πειραιώτες στο πρόσωπο του Έισι Λο βρήκαν τον ιδανικό παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο, είτε για να ξεκουράζει τον Βασίλη Σπανούλη, είτε για να αποφορτίζει τον αρχηγό από το διαρκές κουβάλημα της μπάλας.

Ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα μπορούσε να βρει έναν παίκτη σαν τον Αμερικανό για τη νέα σεζόν.

Οπότε η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του σίγουρα θα ηχεί μελωδικά τόσο στα αυτιά των φίλων της ομάδας, όσο και σε αυτά του νέου κόουτς... Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο συμβόλαιο του 27χρονου (25/1/1985) γκαρντ μπήκε όρος πως μπορεί να φύγει αν βρει ομάδα στο ΝΒΑ ως τις 25 Ιουλίου. Γεγονός που αφού δεν συνέβη ως τώρα, δύσκολα θα επαληθευτεί.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Έισι Λο. Ο Αμερικανός θα αγωνίζεται με την "ερυθρόλευκη" φανέλα και τη σεζόν 2012-13.

Ο 27άχρονος γκαρντ από το Τέξας βοήθησε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν τον Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας Ολυμπιακό. Ο Λο είχε 5.5 πόντους, 1,4 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 0,9 κλεψίματα μέσο όρο σε 12 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και 7,4 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 0,6 κλεψίματα μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα".

acie law drive από Pireotis7
Ολυμπιακός vs. Παναθηναϊκός 82-76 | 5ος Τελικός... από VideoStars www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου