ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Το pregame της δευτερης μερας της 5ης αγωνιστικης της SUPER LEAGUE

Το pregame της δευτερης μερας της 5ης αγωνιστικης της SUPER LEAGUE 

30/9/2012

Preview: Πανθρακικός-Βέροια (16:00, Novasports 1) 

30/9/2012

Preview: Πανθρακικός-Βέροια (16:00, Novasports 1) 
Ένα από τα... εξάποντα παιχνίδια ήρθε.

Αν και νωρίς Πανθρακικός και Βέροια έχουν μείνει χαμηλά στη βαθμολογία και το μεταξύ τους παιχνίδι για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την συνέχεια.

Θα διπλασίασει τις νίκες της μία εκ των δύο, άραγε;

Πανθρακικός

Την μέχρι τώρα έκπληξη του πρωταθλήματος την έκανε, επικρατώντας του Παναθηναϊκού, αν και την επόμενη μόλις αγωνιστική ήρθε η.. προσγείωση από τον Ολυμπιακό. Οι νεοφώτιστοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στο «σπίτι» τους και γιατί όχι να πάρουν το τρίποντο.

Η μοναδική παρουσία που «παιζόταν» ήταν του Μαραμά Βαϊρουά. Τελικά ο Γάλλος «λύνει τα χέρια» του Σάββα Παντελίδη, καθώς βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, πράγμα που σημαίνει ότι ο σύλλογος της Κομοτηνής είναι «πάνοπλος» για το ματς με τη Βέροια, σε ένα... ριπλέι των περυσινών αναμετρήσεων των δύο στη Football League την περασμένη σεζόν.

Η αποστολή του Πανθρακικού: Αντίλοβιτς, Μπαικαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Κυβελίδης, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Πρίττας, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βαχιρουά, Παπαδόπουλος και Κάσελαν.

Βέροια

Προπονητή ακόμα δεν βρήκε, ωστόσο η «μάχη» στη Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται. Ο Νίκος Καρύδας αν μη τι άλλο έχει αρκετούς «πονοκεφάλους» για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ιωάννου, Τόμας και Ζε Βιτόρ, με τον πρώτο να παρουσιάζει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Από την άλλη, μπορεί η περιπέτεια με τον Κώστα Μπάρμπα αρχικά να τρόμαξε, ωστόσο πλέον όλα είναι καλά και ταξιδεύει κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Κομοτηνή.

Η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Μπάρμπας, Ορέστες, Κάλι, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Εβέρτον, Βεργώνης, Καλογέρης, Καφές, Μπεγιόν, Ολαϊτάν, Κάρλος, Μπαργκάν, Καλτσάς, Γκιγιέρμο, Παυλίδης και Κόστλι.

Preview: Πλατανιάς-Ξάνθη (18:15 Novasports 2) 

30/9/2012

Preview: Πλατανιάς-Ξάνθη (18:15 Novasports 2) 
Με φόντο τη νίκη Πλατανιάς και Ξάνθη αναμετρώνται για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στα Περιβόλια. Μπορεί η εκκίνηση για τις δύο ομάδες να είναι διαφορετική, ωστόσο και για τους δύο ο στόχος είναι ένας. Για τους γηπεδούχους το παιχνίδι μέσα στην έδρα τους αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για επιστροφή στα καλά αποτελέσματα. Στον αντίποδα οι Ακρίτες μετά την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Πλατανιάς

Επιστροφή στα καλά αποτελέσματα θέλουν στον Πλατανιά, μετά την ήττα την περασμένη αγωνιστική απο τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-0. Οι Χανιώτες θέλουν μέσα στην έδρα τους, μπροστά στον κόσμο τους να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη. Οι παίκτες των γηπεδούχων παραδέχονται ότι οι Ακρίτες είναι πιο έμπειροι στην μεγάλη κατηγορία, αλλά οι ίδιοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν στην ομάδα της Κρήτης, καθώς ο Γιάννης Χατζηνικολάου καλείται να διαχειριστεί τους τραυματισμούς τριών εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του, του Μαραγκουδάκη, του Αρόχα και του Ποτουρίδη και να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο μία ομάδα ανταγωνιστική.

Την αποστολή του Πλατανιά αποτελούν οι: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Γιακουμάκης, Γκονζάλες, Δέντσας, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Τζανής, Τσοντάκης.

Ξάνθη

Με έναν προπονητή να φεύγει (Ουζουνίδης) και με έναν να τραυματίζεται απο παίκτη του (Δανιήλ) η κατάσταση στην Ξάνθη δεν είναι και η καλύτερη την τελευταία εβδομάδα. Ωστόσο, οι Ακρίτες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά, θέλουν να αφήσουν πίσω όλα τα προβλήματα και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Το έργο τους στην Κρήτη μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς απέναντί τους θα βρεθεί μία πολύ δύσκολη ομάδα.

Στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο Γιάννης Παπαδημητρίου, εκτελώντας χρέη υπηρεσιακού προπονητή. Τα ευχάριστα για την Ξάνθη έρχονται απο την πλευρά του Μαρσελίνιο, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα.

Την αποστολή της Ξάνθης αποτελούν οι: Βάλλας, Ντάνι, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Γκατσολάρι, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μαρκόφσκι, Ράνος, Νάκας.

Preview: Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρ. (18:15, Novasports 1) 

30/9/2012

Preview: Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρ. (18:15, Novasports 1)
Ο ένας (Παναθηναϊκός) ψάχνει μια νίκη που θα σημάνει… restart και θα βάλει ένα τέλος στις απογοητευτικές εμφανίσεις και τη πενιχρή ως τώρα βαθμολογική συγκομιδή.

Ο άλλος (Αστέρας Τρίπολης) ένα μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ που θα τον διατηρήσει στα ψηλά της βαθμολογίας. Το τι από τα δύο θα συμβεί θα το μάθουμε το βράδυ της Κυριακής.


Παναθηναϊκός

Σε αρκετές αλλαγές είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, αφού ειδικά στην άμυνα, υπάρχουν πολλές απουσίες. Σύμφωνα με όσα δοκίμασε τις τελευταίες ημέρες ο Πορτογάλος –και αφού θεωρήσουμε δεδομένη την παρουσία του Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια- Πίντο και Βύντρα θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, χωρίς να αποκλείεται να πάρει θέση και ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος, σενάριο που τις τελευταίες ώρες μοιάζει ολοένα και πιο πιθανό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Βύντρα θα μετατοπιστεί δεξιά αντί του Σεϊταρίδη, ενώ το αριστερό άκρο θα καλύψει ο Σπυρόπουλος.

Στα χαφ η λογική λέει πως θα αγωνιστούν Βιτόλο και Μαρίνος, ενώ η τριάδα πίσω από τον επιθετικό αναμένεται να καλυφθεί από τους Μαυρία, Κουΐνσι και Χριστοδουλόπουλο, στην περίπτωση που τελικά ο Σισοκό δεν καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματά που τον ταλαιπωρούν. Σε ό,τι αφορά τη θέση του σέντερ φορ, όλα δείχνουν πως ο Αντώνης Πετρόπουλος θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει.

Αστέρας Τρίπολης

Με 4-2-3-1 αναμένεται να ξεκινήσει και η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του και τον Μπαρτολίνι ο οποίος επιστρέφει στην ενδεκάδα και θα είναι ο παρτενέρ του Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Τερματοφύλακας θα είναι ο Φούλοπ, με τους Τσαμπούρη και Πιπίνη να καλύπτουν τις πτέρυγες.

Ο Ουσέρο θα περιμένει κι αυτός την απόφαση του προπονητή του για να μάθει αν θα πλαισιωθεί στο κέντρο από τον Αλβαρες ή τον Κουρμπέλη. Στη γραμμή πυρός τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο θα αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Περόνε, ο οποίος θα αγωνιστεί ως κλασικός προωθημένος.

Preview: ΠΑΟΚ-Άρης (20:30, Novasports 1) 

30/9/2012

Preview: ΠΑΟΚ-Άρης (20:30, Novasports 1) 
Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται, ο ΠΑΟΚ με τον Άρη συνθέτουν ένα από τα κλασικά ντέρμπι του ελληνικού ποδόσφαιρου και το παραδοσιακό της Θεσσαλονίκης.

Ποια τα τελευταία νέα των δύο ομάδων και τα πλάνα ενδεκάδας.

Παρακολουθήστε σε real time από το sport-fm.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ -κάθε χρόνο- όταν ακολουθεί η κόντρα με τον Άρη έχει το εξής ζητούμενο: να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να κυριαρχήσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό. Το πλάνο νίκης του Γιώργου Δώνη βεβαίως είναι πιο εξειδικευμένο. Θέλει η ομάδα του να πιέζει ψηλά, παιχνίδι από τα άκρα και αξιοποίηση του Αθανασιάδη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι υποτιμά τον αντίπαλο και έχει φροντίσει να επιστήσει την προσοχή στους όποιους κινδύνους μπορούν να προκύψουν από το σύνολο του Μάκη Κατσαβάκη. Στις επιλογές τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε μια σημαντική μονάδα όπως ο Σαλπιγγίδης, όμως απ’ ότι φαίνεται θα βασιστεί στους ίδιους έντεκα που έφυγαν με το διπλό από την Ξάνθη:

Με τερματοφύλακα τον Γλύκο, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λίνο, Κατσικάς, Κουμάλο, Έτο, στον άξονα οι Κάτσε, Λάζαρ, αριστερά ο Ρομπέρ, δεξιά ο Φωτάκης, σε ελεύθερο ρόλο ο Λόρενς και φουνταριστός ο Αθανασιάδης. Εκτός πλάνων ως γνωστόν παραμένουν οι Γκαρσία, Βιβιάν.

Η 19μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο.

ΆΡΗΣ:

Το πάθος και η αποφασιστικότητα είναι δύο στοιχεία που μπορούν να εκμηδενίσουν τη διαφορά ποιότητας, ειδικά σε ένα ντέρμπι. Ο Μάκης Κατσαβάκης το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και γι’ αυτό μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του επικεντρώθηκε στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του ερωτηματικό ήταν η ετοιμότητα των δύο Ισπανών του ρόστερ. Ωστόσο και ο Πουλίδο και ο Αγκάνθο φώναξαν «παρών». Την τελευταία στιγμή ανησύχησε λόγω του Γκέσιου (ενοχλήσεις στο γόνατο) όμως κι αυτός έσφιξε τα δόντια εν όψει Τούμπας. Ο Τριανταφυλλάκος δεν είχε προλάβει να σταθεροποιηθεί σε κανονικό πρόγραμμα, συνεπώς δεν υπολογιζόταν.

Έτσι, ο Άρης θα παραταχθεί σύμφωνα με όσα έχει δοκιμαστεί στη διάρκεια της εβδομάδας ως εξής: Με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, αριστερά στην άμυνα τον Ψυχογιό, δεξιά τον Καζναφέρη, στόπερ τους Παπαζαχαρία, Πουλίδο, αμυντικά χαφ τους Νταμαρλή (ή Παπαστεριανό), Κοέλιο, στα πλάγια τους Σουνά, Γιαννιώτα και τον Καπετάνο πίσω από τον Αγκάνθο.

Η 20μελής αποστολή: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Αγγελούδης, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Ψυχογιός, Κοτσώνης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου