ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σιόβας: «Δύσκολη συνέχεια, αλλά θα παλέψουμε

Σιόβας: «Δύσκολη συνέχεια, αλλά θα παλέψουμε

4/10/2012

Σιόβας: «Δύσκολη συνέχεια, αλλά θα παλέψουμε» 
Ο Δημήτρης Σιόβας ήταν η «απόκαλυψη» του Ολυμπιακού αγωνιζόμενος στα χαφ κόντρα στην Άρσεναλ.

Το αποτέλεσμα (3-1) δεν ήταν το επιθυμητό, αλλά έδειξε στον Ζαρντίμ ότι μπορεί να τον υπολογίζει και σε αυτή την θέση.

Ο Έλληνας άσος αναγνώρισε ότι η υπόθεση-πρόκριση είναι δύσκολη, αλλά δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για να συνεχίσουν στην Ευρώπη, είτε στο Champions League, είτε στο Europa League.

Αρχικά, σχολίασε: «Άδικο αποτέλεσμα για εμάς. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Εάν σκοράραμε περισσότερες φορές στο πρώτο μέρος θα είχαμε φύγει με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ισοπαλία.

Ήταν καλύτερο το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε το πρέσινγκ που έλειπε, βγάλαμε φάσεις για γκολ και ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι. Αυτό δηλαδή που πρέπει να κάνουμε στο Champions League. Άμυνα κάνει όλη η ομάδα. Σίγουρα δεν αμυνθήκαμε σωστά. Είχαν και δόση τύχη τα γκολ και λίγη ατυχία εμείς.

Εντάξει κάναμε καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο πέσαμε. Η γνώμη μου αυτή είναι. Μην κρυβόμαστε και να λέμε ότι κάναμε την τέλεια εμφάνιση. Μια εμφάνιση κρατάει 90 λεπτά. Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν παίξαμε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Δύσκολη συνέχεια... Εάν πάρουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια θα κοιτάξουμε την πρόκριση στο Champions League. Εάν όχι θα παλέψουμε για το Europa.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα, αλλά μόνο να κοιτάξουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Μονπελιέ και να τα πάρουμε».
Για την θέση του χαφ στην οποία δοκιμάστηκε, ανέφερε: «Μ' άρεσε που έπαιξα εκεί. Έδειξε ο κόουτς ότι με πιστεύει και σε άλλες θέσεις. Έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα και εύχομαι να έχω και άλλα παιχνίδια είτε σε αυτήν την θέση είτε στην άμυνα».

Τέλος για την παρουσία 2,300 φίλων των Πειραιωτών στο Emirates: «Ο κόσμος μας βοήθησε. Έβλεπε ότι δεχόμασταν γκολ και αυτοί συνέχιζαν να φωνάζουν για να μας στηρίζουν. Εύχομαι να έρθουν και στα άλλα παιχνίδια. Που θα έρθουν».

Από την μεριά του ο Πάμπλο Κοντρέρας, είπε: «Οι ευκαιρίες έγιναν, η Άρσεναλ ήταν πιο καλή. Έγινε ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, όμως, είμαστε στενοχωρημένοι εξαιτίας της ήττας. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνουμε δυνατοί στην έδρα μας και να κερδίσουμε τους επόμενους τρεις βαθμούς στο Καραϊσκάκη».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου