ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πολλά προβλήματα ενόψει Άρσεναλ

Πολλά προβλήματα ενόψει Άρσεναλ

Πολλά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει Άρσεναλ, καθώς πέραν της δεδομένης απουσίας του Τοροσίδη, το παιχνίδι χάνει ο Παπάζογλου και πιθανότατα ο Μοδέστο που χτύπησαν στο Περιστέρι. Αμφίβολοι παραμένουν οι Φετφατζίδης και Φέισα, σφίγγει τα δόντια και θα δώσει το παρών ο Αμπντούν.
Πύρρειος αποδείχτηκε η νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Από την αναμέτρηση αποχώρησαν τραυματίες οι Παπάζογλου και Μοδέστο που χάνουν το ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Έλληνας αμυντικός υπέστη εξάρθρωση αριστερού ώμου και έχει τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο! Είναι δεδομένο πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για τη μάχη στο "Emirates" και απομένει να ξεκαθαριστεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Όσον αφορά τον Φρανσουά Μοδέστο, ο Κορσικανός υποφέρει από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση. Αν επιβεβαιωθούν, τότε και ο 34χρονος μεσοαμυντικός θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τους "κανονιέρηδες".

Ευτυχώς τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι ανησυχητικά όσον αφορά τον Νταβίδ Φουστέρ. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει τίποτα σοβαρό πέραν από τις κλωτσιές που δέχθηκε και τον πόνο στον δεξί ώμο από ένα χτύπημα.

Αμφίβολοι παραμένουν οι Φετφατζίδης και Φέισα, η συμμετοχή των οποίων στην αποστολή της ομάδας για το Λονδίνο θα ξεκαθαριστεί την τελευταία στιγμή. Ο Αμπντούν θα σφίξει τα δόντια και θα είναι στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ όπως και ο Τζεμπούρ που περισσότερο για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε στο Περιστέρι. Αντίθετα δεδομένη θεωρείται η απουσία του Βασίλη Τοροσίδη που αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 15-20 μέρες.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου