ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η κίνηση ανθρωπιάς του "πιστολέρο"

Η κίνηση ανθρωπιάς του "πιστολέρο"

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κώστα Μήτρογλου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πρόσφερε 50.000 ευρώ στο "Χαμόγελο του Παιδιού".
Είναι παρεξηγημένος, αλλά όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά έχουν να λένε ότι είναι ένα μεγάλο παιδί.
Ο Κώστας Μήτρογλου επέλεξε το "Χαμόγελο του Παιδιού" για να προσφέρει 50.000 ευρώ και να συμβάλει στην ανακούφιση ενός μη κυβερνητικού οργανισμού σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Ο Έλληνας επιθετικός, όπως αποκαλύπτει το Σάββατο (6/10) η εφημερίδα "Espresso", είχε το δικαίωμα να δώσει όπου εκείνος θέλει τα 50.000 ευρώ που αποτελεί μέρος της δωρεάς, συνολικού ύψους 1.250.000 ευρώ, που ενέκρινε τον Ιούνιο του 2012 το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος", αναγνωρίζοντας την εξαιρετική συλλογική προσπάθεια και αγωνιστικότητα της ελληνικής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια της περσινής του παρουσίας στον Ατρόμητο, ο Κώστας Μήτρογλου ήρθε πολύ κοντά με το "Χαμόγελο του Παιδιού" και το σπουδαίο έργο που κάνει, στηρίζοντας παιδιά που δεν έχουν οικογένεια.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο "πιστολέρο" αποφάσισε να δώσει εκεί τα χρήματα και μέσα στις επόμενες μέρες το "Χαμόγελο του Παιδιού" θα τιμήσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, παρουσία των παιδιών του ιδρύματος.

"Πράγματι, είναι μεγάλη η χαρά μας που ο Κώστας επέλεξε το “Χαμόγελο” και τον ευχαριστούμε πολύ θερμά για την απόφαση που πήρε", σχολίασε σχετικά ο πρόεδρος του ιδρύματος Κώστας Γιαννόπουλος.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου