ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

4/10/2012

«Διαλύετε τον Παναθηναϊκό» 

4/10/2012

«Διαλύετε τον Παναθηναϊκό» 
Λεπτομέρειες για τα όσα είπαν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Κώστα Κατσουράνη αλλά και εκείνος με τη σειρά του σε αυτούς δημοσιεύονται στον σημερινό Τύπο. Στη συνάντηση που έγινε χθες ο αντιπρόεδρος των πράσινων ενημέρωνε τον διεθνή μέσο για τις προθέσεις της ΠΑΕ για τη συνεργασία μαζί του και εκείνος, τους έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγο για διάλυση της ομάδας.

«Κώστα, σε φωνάξαμε γιατί δεν γίνεται να συνεχίσουμε άλλο τη συνεργασία μας. Είναι απόφαση της διοίκησης, έχει ενημερωθεί και ο προπονητής, έχουμε πολλά παράπονα», ήταν τα πρώτα λόγια του Χρήστου Παναγόπουλου στον Κώστα Κατσουράνη και συνεχίσει:

«Εδώ και καιρό δημιουργείς πρόβλημα στα αποδυτήρια. Επηρεάζεις αρνητικά τα νεαρά παιδιά κι αρκετούς ακόμα παίκτες. Πιστεύουμε επίσης ότι θες να φύγει ο προπονητής επειδή δεν τον συμπαθείς. Και δημιουργείς κλίμα και σε άλλους ποδοσφαιριστές για να το πετύχετε», ανέφερε και κατέληξε:

«Η κόκκινη κάρτα που πήρες με τα Γιάννινα δεν είναι φυσιολογική. Το έκανες επίτηδες, ε; Στην Εθνική τα δίνεις όλα κι εδώ όχι».

Η αντίδραση του Κώστα Κατσουράνη; Ο διεθνής άσος φέρεται να είπε ότι με τις επιλογές που γίνονται διαλύεται μια ομάδα από την οποία έχουν αποχωρήσει όλοι οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Ο Κατσουράνης άφησε αιχμές και για τον Φερέιρα αναρωτώμενος πώς δημιουργεί πρόβλημα όταν έχει δεχθεί κάθε πρόταση που του έχει γίνει από την ομάδα.

Διπλό στη μνήμη των νεκρών 

4/10/2012

Διπλό στη μνήμη των νεκρών
Σύνθημα για νίκη του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου (06/10, 19:30) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για να την αφιερώσουν στη μνήμη των έξι οπαδών που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών την 4η Οκτωβρίου 1999, έδωσε ο Παναγιώτης Γλύκος. «Κάθε φορά που περνάω από εκεί, νιώθω μία έντονη συναισθηματική φόρτιση» δήλωσε για την τραγωδία ο νεαρός τερματοφύλακας του «δικεφάλου του Βορρά», που μίλησε και για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παναγιώτη Γλύκου στα «ΣΠΟΡ του Βορρά»:

Για το πώς βιώνει ο ίδιος την τραγωδία στα Τέμπη: «Όταν συνέβη το θλιβερό περιστατικό ήμουν μόλις 13 ετών. Ωστόσο έχοντας βρεθεί αρκετές φορές πλέον ως παίκτης του ΠΑΟΚ σε μνημόσυνο στα Τέμπη μου έρχονται έντονα συναισθήματα στη σκέψη και μόνο της θλιβερής επετείου. Στο πέρασμα του χρόνου νιώθουμε και οι παίκτες που ήρθαμε μεταγενέστερα στην ομάδα σαν να χάσαμε κάποιον δικό μας, όπως νιώθουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Και δεν κρύβω ότι κάθε φορά που περνάω από εκεί για να πάω στο Βόλο που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου νιώθω μία έντονη συναισθηματική φόρτιση».

Για την υποχρέωση των παικτών του ΠΑΟΚ: «Εμείς το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να μην ξεχνάμε αυτή τη μέρα για να τιμάμε τη μνήμη των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους και παράλληλα να δίνουμε το παρών μας στα μνημόσυνα που γίνονται κάθε χρόνο δίνοντας δύναμη και στις οικογένειές τους. Επίσης ως παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω στα αμέσως επόμενο παιχνίδι και στην προκειμένη περίπτωση να χτυπήσουμε το διπλό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για να το αφιερώσουμε και να τιμήσουμε τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν. Αυτά είναι τα ελάχιστα που μπορούμε να κάνουμε και πιστεύω ότι η 4η σερί νίκη μας στο πρωτάθλημα μπορεί να έρθει στην Κρήτη και να αφιερωθεί στα παιδιά που έχασαν τις ζωές τους στα Τέμπη».

Για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Αγωνιστικά έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό ατα τελευταία παιχνίδια και οι τρεις συνεχόμενες νίκες έχουν δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο είναι ότι παίρνουμε αυτό που θέλουμε μέσα στα γήπεδο».

Για όσους που αμφισβήτησαν την ορθότητα της κλήσης του στην Εθνική ομάδα: «Εγώ απαντώ μόνο μέσα στο γήπεδο συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά».

Κωνσταντίνου: «Δεν είχε αφουγκραστεί τις αλλαγές ο Κατσουράνης» 

4/10/2012

Κωνσταντίνου: «Δεν είχε αφουγκραστεί τις αλλαγές ο Κατσουράνης» 
Αγωνιστικά αλλά και πειθαρχικά παραπτώματα επέρριψε στον Κώστα Κατσουράνη ο Βασίλης Κωνσταντίνου με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι ο διεθνής άσος δεν είχε αποδώσει τα αναμενόμενα στο αγωνιστικό τομέα, προσθέτοντας με νόημα… «Δεν είχε αφουγκραστεί τα νέα δεδομένα στην ομάδα και τις προθέσεις του κ.Αλαφούζου».

Εκτός αυτού άφησε αιχμές και για άλλους ποδοσφαιριστές… «Εάν φοβούνται ότι μπορεί να έχουν την ίδια τύχη και συνεχίσουν έτσι θα την έχουν», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για τον Κατσουράνη:
«Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο Κατσουράνης έχει δείξει τόσα χρόνια ότι είναι ένα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Όμως όλοι έχουν ελαττώματα και το θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να εξαφανίσεις τα ελαττώματα αυτά. Όταν υπάρχει μια νέα διοίκηση που θέλει να φέρει ψηλά τον ΠΑΟ. Φαίνεται ότι ο Κατσουράνης δεν είχε αφουγκραστεί τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου και τα νέα δεδομένα στην ομάδα».

-τι χρεώνει η διοίκηση στον Κατσουράνη;
«Είναι μια νέα διοίκηση, ένας νέος πρόεδρος, ο οποίος ακούει, μαθαίνει, ρωτάει και ενοχλείται με τις κακές εμφανίσεις. Ένας άνθρωπος που αρχίζει τώρα την καριέρα του ως παράγοντας. Πιστεύω ότι είναι μια απόφαση τελείως τεκμηριωμένη. Πολύ σύντομα ο κ. Αλαφούζος θα μιλήσει. Εμείς συμμεριζόμαστε ότι για να ληφθεί μια τέτοια απόφαση είναι όλα τεκμηριωμένα…
Ο κ.Αλαφούζος είναι στις περισσότερες προπονήσεις αλλά για όλα και για κάθε ημέρα ενημερώνεται από τον κ. Φερέιρα και τον κ.Ελευθεράκη.

Φταίει και ο Κατσουράνης, λέμε. Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Ο ΠΑΟ έχει άλλες απαιτήσεις και δεν είναι αυτές που έχει δείξει μέχρι τώρα ο Κατσουράνης. Δεν ήταν συμπεριφορά στο παιχνίδι με τα Γιάννινα να φας έξι αγωνιστικές. Δεν μπορώ να πω τι οδήγησε τον κ.Αλαφούζο να πάρει την απόφαση αυτή. Νομίζω ότι σύντομα θα μιλήσει…

Αυτή ήταν μια απόφαση του κ.Αλαφούζου και της Διοικούσας Επιτροπής. Κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι οι λόγοι οι πραγματικοί. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον κ.Αλαφούζο».

-για τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών από τον ΠΑΟ:
«Ο καθένας έφυγε για άλλους λόγους. Ο κ.Αλαφούζος δεν θέλει να τους διώξει. Για τον Καραγκούνη δεν φταίει ο ΠΑΟ, ο Φερέιρα. Ήθελε να μείνει και να του εξασφαλίσουμε ότι θα παίζει 90, ή 70 λεπτά. Δεν μπορούσαμε εμείς να το εξασφαλίσουμε αυτό. Ο ΠΑΟ είναι σε μεταβατική περίοδο. Ο νέος πρόεδρος αναζητά τον τρόπο να τον ανεβάσει. Τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι τέτοια για να φέρει παίκτες σαν τον Σισέ. Ο ΠΑΟ θα επενδύσει στα δικά του παιδιά και θα πάρει παίκτες αξίας για να πλαισιώσει του δικούς του Έλληνες».

-εάν έχει αντικαταστάτη ο ΠΑΟ;
«Υπάρχει… Καμία ομάδα δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη. Ο Κατσουράνης δεν έχει ανταποκριθεί στην πραγματική του αξία. Ο ΠΑΟ βαθμολογικά είναι στη θέση που είναι. Ο Κατσουράνης δεν έχει ρόλο σε αυτό. Μπορεί να είναι ισχυρή προσωπικότητα αλλά στον ΠΑΟ δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο. Ο ΠΑΟ θα ανακάμψει».

-για τους άλλους παίκτες με κακή απόδοση:
«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από κανέναν παίκτη. Με τον Κατσουράνη είναι εξωαγωνιστικό, που μόνο ο κ.Αλαφούζος μπορεί να πεί και να εξηγήσει. Πολλά ακούγονταν από το καλοκαίρι».

-τι φταίει στην ομάδα για την κακή αρχή και πώς μπορεί να αλλάξει την ομάδα η αποχώρηση Κατσουράνη:
«Εάν φοβούνται ότι μπορεί να έχουν την ίδια τύχη και συνεχίσουν έτσι θα την έχουν. Θέλουμε να είναι πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις τους για να μπορέσει η ομάδα να βγει από το πρόβλημα. Δεν είναι απειλή. Θέλουμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τα αποδυτήρια είναι ιερός χώρος προετοιμασίας. Δεν είναι για να κατηγορείς τον Α ή τον Β».

Βλάχος: «Από το Σάββατο η ΑΕΚ τραβάει μπροστά»

4/10/2012

Βλάχος: «Από το Σάββατο η ΑΕΚ τραβάει μπροστά»
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που έφερναν να παρότρυνε τον Νίκο Κωτσοβό να παραιτηθεί από το πόστο του στην ΑΕΚ προχώρησε ο Βαγγέλης Βλάχος με δήλωσή του στο aek365.

Ο πρώην προπονητής της Ένωσης ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο καταλήγοντας με μεγάλη αισιοδοξία για το παιχνίδι με την Κέρκυρα…

«Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν και αρχής γενομένης από το Σάββατο που θα έρθει η πρώτη νίκη, θα τραβήξει πάλι μπροστά».

«Επειδή θεωρώ ιερή υποχρέωση για μένα και την ΑΕΚ να ειπωθούν κάποια πράγματα θέλω να κάνω μία δήλωση και μία διάψευση: Ουδέποτε θα έκανα κακό στην ομάδα, που από μικρό παιδάκι όχι μόνο αγαπώ, αλλά την έχω θρησκεία, αγάπη, οικογένεια. Εμείς γεννιόμαστε και δεν γινόμαστε ΑΕΚ, το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω... Από το Σάββατο δεν έχω κάνει καμία δήλωση, γιατί θεωρώ ότι η ομάδα θέλει ηρεμία. Όπως κι αν μου έχει φερθεί η ΑΕΚ, εγώ την έχω πάντα στην καρδιά μου αυτή την ομάδα», τόνισε ο πρώην τεχνικός της Ένωσης και συνέχισε:

«Σήμερα το πρωί, όμως, ενημερώθηκα ότι ο Νίκος Κωτσοβός είπε δημόσια ότι τον προέτρεψα να παραιτηθεί. Επειδή δεν θέλω να πιστέψω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε κάτι τέτοιο για μένα και επειδή θεωρώ ότι γίνεται όλο αυτό για να αποπροσανατολίσουν τους ΑΕΚτζήδες μετά τις δηλώσεις του Θωμά, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε προέτρεψα τον Κωτσοβό να φύγει από την ΑΕΚ. Δεν είναι του χαρακτήρα μου αυτό το πράγμα.

Αντίθετα, πρέπει να πω ότι παρουσία και των 4 συνεργατών μου την Κυριακή, ο ίδιος ο Κωτσοβός, και προς τιμήν του, μου είπε πως από τη στιγμή που φεύγω εγώ πρέπει να ακολουθούν και όλοι οι άλλοι. Να φύγουμε, δηλαδή, όλοι μαζί, όπως ήρθαμε. Του είπα, όμως, μπροστά σε όλους "πρέπει να μείνετε μέχρι νεωτέρας και να κοιτάξατε και το οικονομικό σας πρόβλημα, γιατί είστε επαγγελματίες"
», ανέφερε.

Τέλος κατέληξε για το μέλλον της ομάδας και το παιχνίδι με την Κέρκυρα:

«Η ΑΕΚ θα είναι πάντα η ΑΕΚ... Όποιος κι αν είναι προπονητής. Δεν έχει ανάγκη κανέναν και αρχής γενομένης από το Σάββατο που θα έρθει η πρώτη νίκη, θα τραβήξει πάλι μπροστά»

«Για πάντα ζωντανοί» 

4/10/2012

«Για πάντα ζωντανοί»
Στον τραγικό θάνατο των έξι οπαδών της ομάδας πριν από –ακριβώς- 13 χρόνια αναφέρθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ

«Όλα ξεκίνησαν τόσο ωραία εκείνο το πρωινό… Πάρα πολλά λεωφορεία ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της 3ης Οκτωβρίου 1999 από την Θεσσαλονίκη, αλλά και από άλλες πόλεις της Β. Ελλάδας για να κάνουν κατάληψη σε ακόμη ένα γήπεδο που αγωνιζόταν η ΠΑΟΚΑΡΑ μας… Προορισμός το ΟΑΚΑ. Σε μια εποχή που οι μεγαλύτεροι θα θυμούνται ότι οι αθηναίοι εγκατέλειπαν την πρωτεύουσα, λόγω των μεγάλων σεισμών που γινόντουσαν, ο λαός του ΠΑΟΚ έκανε την δική του κάθοδο γιατί εμείς δεν πτοούμαστε από τέτοια… Στην διαδρομή όλα καλά, χωρίς καμιά πρόκληση ούτε από αντίπαλους οπαδούς, ούτε και από την αστυνομία.

Πράγμα που μας έκανε και μεγάλη εντύπωση. Φτάνοντας στο ΟΑΚΑ, έβλεπες ένα τεράστιο ασπρόμαυρο ποτάμι να κατακλύζει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Μπαίνοντας στην κερκίδα καταλάβαινες αμέσως τι σημαίνει ΠΑΟΚ και γιατί ο λαός του έχει χαρακτηριστεί από όλο τον κόσμο ως "ο πιο τρελός λαός του πλανήτη". Περίπου τρεις χιλιάδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ έκαναν ΤΟΥΜΠΑ το ΟΑΚΑ και ανάγκασαν καμιά τριανταριά χιλιάδες βάζελους να μας κοιτάνε σαν χαζοί. Το πρώτο ημίχρονο λήγει 0-0, ο λαός ξεκουράζεται για το δύσκολο δεύτερο μισό και ξαφνικά ένας μικροσεισμός αναστατώνει τους βάζελους. Το γήπεδο σείεται για κάποια δευτερόλεπτα και εντελώς αυθόρμητα βγαίνει από τα χείλη μας το σύνθημα: ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΛΑΟΣ… τι τρέλα θεέ μου…

30 χιλιάδες βάζελοι να τρέχουν πανικόβλητοι για να βγουν από το οακα κι εμείς σαν δαιμονισμένοι να χοροπηδάμε στις κερκίδες σαν να μην έγινε τίποτα... Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει άσχημα για την ομάδα μας. Περίπου στο 56ο λεπτό ο βάζελος ανοίγει το σκορ αλλά εμείς δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε για την ομάδα μας. Στο 78ο λεπτό ισοφαρίζουμε και γίνεται πανζουρλισμός. Το ματς τελειώνει 1-1 και μετά από κάποιες χαζές αψιμαχίες με την αστυνομία στις εξόδους του οακα, μπαίνουμε στα λεωφορεία και ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή. Ταλαιπωρημένοι, αλλά με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη αφού φέραμε εις πέρας και αυτήν την αποστολή μας με απόλυτη επιτυχία.

Ο γυρισμός γλυκός με χαμόγελα και τραγούδια- όπως και σε κάθε εκδρομή που η ομάδα φέρνει θετικό αποτέλεσμα- αλλά κάποια στιγμή κάτι μας χαλάει… Από στόμα σε στόμα γίνεται γνωστό ότι ένα λεωφορείο που μεταφέρει οπαδούς μας λίγο πριν την κοιλάδα των Τεμπών ντελαπάρισε και κατέληξε σε χαράδρα βάθους δέκα μέτρων, αφού πρώτα συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι. Και επρόκειτο για το λεωφορείο του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ. Σε λίγη ώρα φτάνουν στο σημείο και τα υπόλοιπα λεωφορεία μας και οι εικόνες που διαδραματίζονται εκεί μας σημαδεύουν για πάντα. Οι περιγραφές είναι καλύτερα να σταματήσουν εδώ γιατί ένα σφίξιμο μας πιάνει στην καρδιά… Το αποτέλεσμα γνωστό σε όλους. 6 νέα παιδιά ηλικίας 17- 25 χρονών χάνουν την ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίζονται σοβαρά και μεταφέρονται με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Η Χριστίνα, ο Μπάμπης, ο Γιώργος, ο Δημήτρης , ο Τάσος και ο Κυριάκος αφήνουν την ζωή τους στον δρόμο. Γιατί έτσι επέλεξε ένας ανεύθυνος ιδιοκτήτης τουριστικού πρακτορείου δίνοντας το τιμόνι στον γιό του που δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης… Τι άλλο να πεις γι' αυτόν τον άνθρωπο… Το αποτέλεσμα είναι όμως αυτό που μετράει. Έξι νέοι άνθρωποι πέθαναν στην άσφαλτο γι' αυτό που αγάπησαν περισσότερο από όλα στην ζωή τους. Τον ΠΑΟΚ. Άφησαν πίσω τους οικογένειες, φίλους και ανθρώπους που τους αγαπούσαν και πήγαν να βρουν τα υπόλοιπα μάχιμα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που μας άφησαν νωρίς… Τον Μπέλλο, τον Κάμελ, τον Λιάκια, τον Ντόλια, τον Λέμμυ και όλους τους άλλους που πάλευαν μια ζωή για το μεγαλείο του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ μας. Του δικού μας ΠΑΟΚ…

Αδέρφια πέρασαν ήδη 13 χρόνια από την αποφράδα εκείνη μέρα. 13 χρόνια που δεν περνάει μέρα που να μην σας σκεφτόμαστε. 13 χρόνια που το κενό που αφήσατε δεν μπορεί να καλυφθεί. 13 χρόνια μακριά μας κι όμως τόσο κοντά μας… Γράφοντας αυτές τις γραμμές ανήμερα της θλιβερής επετείου ένα δάκρυ κυλάει στα μάτια μου. Ξέρω ότι δεν το θέλετε, γιατί ήσασταν παλικάρια. Και τα παλικάρια δεν τα κλαίμε. Τα τραγουδάμε.

ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ… Αυτό τραγουδούσαμε λίγες ώρες πριν το ατύχημα αγκαλιασμένοι στις κερκίδες του οακα. Και ποιος να μας το έλεγε ότι η κατάληξη θα ήταν αυτή. Είμαι σίγουρος ότι αν σας έδινε κάποιος το δικαίωμα να επιλέξετε πως θα πεθάνετε, εσείς θα λέγατε ότι θέλετε να πεθάνετε για τον ΠΑΟΚ… Γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν όλη σας η ζωή. Ήταν το δεύτερο σπίτι σας, η οικογένειά σας, τα αδέρφια σας που πιανόμασταν όλοι μαζί αγκαλιά αν και δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας και τραγουδούσαμε για το μεγαλείο του.

Ξέρω ότι θέλατε να δείτε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ να ανοίγει τα φτερά του και να πετάει ψηλά. Γιατί έτσι μάθατε και από τους παλαιότερους… Και γι' αυτό προσπαθούσατε όλη σας τη ζωή . Γι' αυτό και τα ατελείωτα χιλιόμετρα που γράφαμε μαζί μέσα στα λεωφορεία. Δεν προλάβατε όμως να ολοκληρώσετε το έργο σας. Αφήσατε όμως πίσω σας μια κληρονομιά που είναι πολύ βαριά για όλους εμάς. Και σας υποσχόμαστε ότι δεν θα αφήσουμε στην μέση αυτό που αρχίσατε. Θα τα καταφέρουμε αδέρφια και θα πάμε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ εκεί που του αρμόζει. Κι εσείς θα καμαρώνετε από εκεί ψηλά…

Να ξέρετε ότι μας λείπετε. Η απώλειά σας είναι δυσβάσταχτη. Κανείς δεν μπορεί να συνηθίσει στην ιδέα ότι μπαίνουμε στα λεωφορεία και δεν σας βλέπουμε. Και ας έχουν περάσει 13 ολόκληρα χρόνια.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελο σου Χριστινάκι. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους αγώνες σου για το μεγαλείο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας Δημητράκη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το τελευταία σου λόγια στο λεωφορείο Κυριάκο. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το πόσο πολύ ήθελες να έρθεις σε αυτήν την εκδρομή Τασούλη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την μούρλα που κουβαλούσες πάνω σου Γιωργάκη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το πώς ένοιωθες για τον ΠΑΟΚ Μπάμπη. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ αδέρφια. Και να ξέρετε ότι πεθαίνει μόνο ότι ξεχνάμε… Εσείς θα είστε για πάντα ζωντανοί. Οι θέσεις σας στα λεωφορεία είναι πάντα κενές και σας περιμένουν».

4/10/1999 – 4/10/2012

13 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ. Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.


Μάνταλος στο Καραϊσκάκη, Ζαχαριάδης στα Πηγάδια 

4/10/2012

Μάνταλος στο Καραϊσκάκη, Ζαχαριάδης στα Πηγάδια
Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική της Super League.

Στο παιχνίδι SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός στα Πηγάδια θα σφυρίξει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας, ενώ στο ΑΕΚ-Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, άρχων του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης από τον σύνδεσμο Αργολίδας.

Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 06/10
17:15 ΑΕΚ-Κέρκυρα: Κων/νος Ιωαννίδης (Αργολίδας)
17:15 Βέροια-Ατρόμητος: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
19:30 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Κυριακή 07/10
16:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
18:15 SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
18:15 Άρης-Πλατανιάς Χανίων: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)
20:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών)

Δευτέρα 08/10
20:30 Λεβαδειακός-Πανθρακικός: Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας)

Παρουσίαση εμφανίσεων για Πλατανιά 

4/10/2012

Παρουσίαση εμφανίσεων για Πλατανιά
Η ΠΑΕ Πλατανιάς παρουσίασε τις εμφανίσεις της ομάδας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, σε ξενοδοχείο των Χανίων. Το παρών έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Κος Στέλιος Βαρουξάκης και ο Α’ αντιπρόεδρος Κος Μανώλης Μαθιουλάκης αναφέρθηκαν στην προσπάθεια που καταβλήθηκε και καταβάλλεται για να παρουσιάζει η ομάδα το καλύτερό της πρόσωπο.

Επίσης τόνισαν την ανάγκη στήριξης του Πλατανιά από το φίλαθλο κοινό, το οποίο και ευχαρίστησαν για τη μέχρι σήμερα «μαζική και κόσμια παρουσία του στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Θα προχωρήσει το deal»

 4/10/2012

«Θα προχωρήσει το deal»
Την πεποίθηση ότι θα προχωρήσει και θα πάρει… σάρκα και οστά το ενδιαφέρον των Χάρις – Βιντιάδη για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε ο Γιώργος Γρυσμπολάκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν θέλετε την άποψή μου θα γίνει το deal», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης. Μέχρι το τέλος Οκτώβριου τα ταμειακά διαθέσιμα, όπως είπε…

«Θα του έλεγα να μην παραιτηθεί», το μήνυμά του για τον Μαύρο!

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Γρυσμπολάκη στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-Για την απόφαση αλλαγής προπονητή:

«Όταν έχει πέντε παιχνίδια χωρίς έναν βαθμό κάτι πρέπει να κάνεις. Θα βρούμε και προπονητή. Υπάρχουν. Εάν δεν βρούμε θα καθίσει ο Μανώλης Παπαδόπουλος».

-για την προσέγγιση στον Χάβο και τις πληροφορίες που τον θέτουν φαβορί στην κούρσα διαδοχής του Βλάχου:

«Ο Μάκης Χάβος γνωρίζει την ΑΕΚ. Δεν έχω πληροφορηθεί σε ποιο στάδιο είναι οι συζητήσεις».

-για την παραίτηση του Μαύρου:

«Εγώ μεγάλωσα με τον Μαύρο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που δεν τον ξέρω. Δεν είπε κανείς ότι δεν θέλουμε τον Μαύρο ή να φύγει ο Μαύρος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ειχαμε ενότητα. Τώρα πρέπει να την ξαναβρούμε. Όταν κάνεις κάτι έχει σωστά και λάθη. Και εμένα με κατηγορούν ότι έδιωξα τον Μαύρο. Ποτέ δεν έδιωξα τον Μαύρο. Εγώ θα του έλεγα να μην παραιτηθεί και να μείνει στην ΑΕΚ γιατί τον χρειαζόμαστε».

-για τις ανησυχίες των οπαδών για το θέμα Χάρις-Βιντιάδη:

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Είναι θετικά τα πράγματα. Είναι σοβαρός και αξιόλογος ο κύριος Βιντιάδης. Ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή είπε ότι σε 60 ημέρες θα σας απαντήσουμε. Είναι ένα μεγάλο deal και κατά τη γνώμη μου είναι και μικρός ο χρόνος. Ψάχνουν και βαθιά το θέμα. Αν θέλετε την άποψη μου θα προχωρήσει».

-Για το πόσο μπορεί να αντέξει οικονομικά η ΑΕΚ:

«Τα ταμειακά διαθέσιμα είναι λίγα. Τέλος Οκτώβρη; Λίγα… Οι λύσεις σε αυτό θα πρέπει να βρεθούν σύντομα».

Αγωνία για Σανκαρέ 

4/10/2012

Αγωνία για Σανκαρέ 
Στον Καλίφα Σανκαρέ έχει πέσει το ιατρικό επιτελείο του Αστέρα Τρίπολης. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Σάκης Τσιώλης, έχει να αντιμετωπίσει κάποιες απουσίες, καθώς ο Σάββας Τσαμπούρης είναι τιμωρημένος, αφού αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τη θέση του αρχηγού των Αρκάδων αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος αφήνει τη μεσαία γραμμή, όπου θα επιστρέψει ο Φερνάντο Ουσέρο. Ο Ισπανός μέσος, κόντρα στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε πίσω από τον Περόνε, ενώ τώρα θα επιστρέψει στη θέση του αμυντικού χαφ.

Πίσω από τον Περόνε, πιθανόν να ξεκινήσει ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Αυτά, ενδεχομένως να αλλάξουν, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την παρουσία ή όχι του Σανκαρέ.

Ο παίκτης, είναι αισιόδοξος πως θα προλάβει την αναμέτρηση, ενώ τις τελευταίες δύο μέρες προφυλάχθηκε προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στο γόνατο. Όλα θα εξαρτηθούν τις επόμενες ημέρες, αφού το Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας του Τσιώλη. 

«Έτοιμοι να δώσουμε μάχη» 

4/10/2012

«Έτοιμοι να δώσουμε μάχη»
Σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα «παλέψουν» για να πάρουν τη νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου (6/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στο «Γεντί Κουλέ», αλλά και για τα δυνατά σημεία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Nίκου Αναστόπουλου στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για την καλή εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς:

«Έρχεται σε φόρμα, αλλά εμείς στο γήπεδο μας δείχνουμε άλλο πρόσωπο. Πιστεύω να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για τις καλές σχέσεις των δύο ομάδων:

«Δεν πρέπει να έχει μόνο ο ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και άλλες ομάδες μεταξύ τους. Ό,τι έχει να χωρίσει η κάθε ομάδα με την άλλη είναι για 90 λεπτά».

Για το που πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εμείς θα κατέβουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ένας-δύο παίκτες, αλλά χρειάζεται προσοχή όλη η ομάδα».

Για την ενδεχόμενη απουσία του Δώνη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ:

«Ένας προπονητής όταν είναι στον πάγκο είναι διαφορετικό, αλλά δεν καθορίζει την εξέλιξη του παιχνιδιού. Και ο Βενγκέρ ήταν την Τετάρτη (3/10) στην εξέδρα, αλλά η ομάδα του κέρδισε. Το πώς παίζει ο ΠΑΟΚ, το ξέρει ο Δώνης, οι βοηθοί του και οι παίκτες. Είναι και φίλος μου και πάει πολύ καλά. Επιτέλους, οι μεγάλες ομάδες καταλαβαίνουν ότι οι Έλληνες προπονητές είναι αξιόλογοι και πρέπει να τους εμπιστεύονται».

Για το αν υπάρχει φαβορί στην συγκριμένη αναμέτρηση:

«Η εκτίμηση μου είναι ότι κανένα παιχνίδι δε μπορείς να κερδίσεις αν δε σφυρίξει το τέλος ο διαιτητής. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα, με νεαρά παιδιά και στο Ηράκλειο έχουμε διαφορετική εικόνα από ότι εκτός έδρας. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο πράγμα».

Συμβιβασμός με Κουμορτζί 

4/10/2012

Συμβιβασμός με Κουμορτζί 
Σε συμφωνία με τον Μπερνάρ Κουμορτζί για κάποια οφειλόμενα ήρθε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» χρωστάνε στον Γκανέζο κάποια χρήματα της τάξης των 60.000 ευρώ, τα οποία έπρεπε να πάρει άμεσα.

Με κινήσεις ανθρώπων της ΠΑΕ, τα χρήματα θα δοθούν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμβιβασμό. Έτσι «κλείνει» άλλο ένα σημαντικό θέμα για την ΠΑΕ Πανιώνιος με ευτυχή κατάληξη.

Από Δευτέρα για το «διαζύγιο» 

4/10/2012

Από Δευτέρα για το «διαζύγιο»
Παράταση μερικών ημερών παίρνει η συνάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την πλευρά του Κώστα Κατσουράνη προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Για την ώρα είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει συμφωνία στο θέμα της αποζημίωσης και ο εκπρόσωπος του παίκτη ζήτησε χρόνο να μελετήσει την πρόταση που του έχουν κάνει οι «πράσινοι».

Ο «Κατσούρ» αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Παναθηναϊκού όμως για την ώρα εκκρεμούν κάποια ζητήματα μέχρι το «διαζύγιο» των δύο πλευρών να γίνει επίσημο. Αυτά έχουν να κάνουν με το οικονομικό καθώς οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει μία πρόταση στον παίκτη προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους.

Ο εκπρόσωπός του, Γιάννης Εμμανουηλίδης, επικοινώνησε με την πλευρά της ΠΑΕ και ζήτησε λίγο χρόνο ώστε να εξετάσει την πρόταση και να την συζητήσει με τον πελάτη του. Αυτό σημαίνει ότι εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό θα υπάρξουν πιθανότατα από την Δευτέρα και μετά…

Χαμηλές τιμές, υψηλή προσέλευση 

4/10/2012

Χαμηλές τιμές, υψηλή προσέλευση 
Όπως στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, έτσι και σε αυτό με τον Πλατανιά Χανίων, οι διοικούντες τον Άρη ανακοίνωσαν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές στα εισιτήρια του αγώνα, με στόχο να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» την προσεχή Κυριακή (7/10, 18:15).

Από 10-30 ευρώ (στα επίσημα τα πιο ακριβά) κυμαίνονται οι τιμές τους και διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE, αλλά και μέσω ίντερνετ.

Η ανακοίνωση:

«Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων την Κυριακή (7/10) στις 18:15 στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε φέτος να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html»

«Μόνο ο Ζαγοράκης δεν με ξέχασε...» 

4/10/2012

«Μόνο ο Ζαγοράκης δεν με ξέχασε...» 
Ο Μπάμπης Τσολακίδης έζησε από κοντά το δυστύχημα των Τεμπών. Τυχερός μέσα στην ατυχία του, επέζησε μεν, αλλά έχασε το ένα του πόδι.

Με αφορμή την μαύρη επέτειο από το τραγικό περιστατικό όπου 6 φίλοι του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους, φιλοξενήθηκε στο ράδιο Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, 13 χρόνια μετά εκφράζει το παράπονό του γι’ αυτούς που τον ξέχασαν και μνημονεύει τον Θόδωρο Ζαγοράκη ως έναν από τους ανθρώπους που του στάθηκαν.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τις ψεύτικες υποσχέσεις του Γιώργου Μπατατούδη: «Μου είπε θα με πάει Αμερική για να με βοηθήσει με το πόδι. Τελικά πήγαμε στην Γερμανία όπου έβαλα το πρώτο πόδι, το ξύλινο. Ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα πληρώσει το νοσοκομείο και το ξενοδοχείο που έμενε η μητέρα μου, δεν το έκανε τελικά. Τα λεφτά τα πήρανε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από εξώδικο που στείλανε. Μιλάμε για κατάντια.».

Για την στήριξη από τον Ζαγοράκη: «Μόνο ο Ζαγοράκης από τους προέδρους δεν με ξέχασε ποτέ. Με έπαιρνε που και που τηλέφωνο να δει τι κάνω και αν είναι όλα καλά. Μου έστελνε κάθε χρόνο μπλούζες των παικτών για να μου δείξει ότι δεν με ξεχνάνε. Αυτά τα λίγα μπορούσε, αυτά έκανε. Μόνο μια μπλούζα ενός παίκτη για εμένα σημαίνει πολλά, μονάχα μια μπλούζα».

Για την στάση της τωρινής διοίκησης: «Τίποτα, ούτε ένα τηλέφωνο να δoυν αν ζω ή πέθανα. Δεν ασχολήθηκε ποτέ του ο Βρύζας για μένα, δεν τον γνωρίζω καν, το ίδιο και ο Κατσαρής που είναι πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ. Κανείς τους δεν νοιάστηκε να δει έστω πως περνάω».

Για τους παλαιμάχους: «Ο Κούλης Αποστολίδης, μαζί με τον Σπανδωνίδη και τον δημοσιογράφο Κώστα Λασκαρέλια μου υποσχέθηκαν πριν πολλά χρόνια ότι θα κάνανε έναν φιλικό αγώνα με τον Κιλκισιακό για να μαζέψουμε έσοδα για να βάλω καινούργιο πόδι. Ακόμα το κάνουνε».

Για το μαρτύριο που βιώνει: «Στην αρχή είχα το ξύλινο, το οποίο μετά από εξώδικο του Νοσοκομείου, πληρώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετέπειτα έβαλα ηλεκτρονικό, το οποίο πλήρωσε η ασφάλεια της μητέρας μου. Έχω δέκα χρόνια να το κάνω service, το οποίο πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο. Τώρα είναι σε άσχημη κατάσταση και όπως με ανέφεραν οι ειδικοί που μίλησα πρέπει να αντικατασταθεί. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά για να γίνει κάτι τέτοιο, εμείς σαν οικογένεια αδυνατούμε να τα βρούμε. Αν δεν βρεθεί λύση θα αναγκαστώ να συνεχίσω την ζωή μου με πατερίτσες».

Για τα άτομα που τον βοήθησαν στα δύσκολα: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην θύρα 4 και συγκεκριμένα στον Τάσο τον Καναράκη. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδέσμους της Καβάλας, της Πολίχνης, των Σερρών, τους LEMMY, που με καλούσαν σε χορούς για να με δώσουν αναμνηστικές πλακέτες και καμιά φορά ακόμη και χρήματα για να με βοηθήσουν. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο επίσης για τα παιδιά του συνδέσμου Ivaders στο Ντίσελντορφ που ήρθαν μαζί μου στο νοσοκομείο στην Γερμανία για να βάλω το πόδι».

Για το ετήσιο μνημόσυνο, το οποίο πραγματοποιείται την επόμενη Κυριακή: «Θέλω στο μνημόσυνο να βρίσκονται εκεί 5000 οπαδοί του ΠΑΟΚ, για να τιμήσουν όπως τους αρμόζει, αυτά τα έξι αδικοχαμένα αδέρφια μας. Τίποτα παραπάνω, να είναι όλοι εκεί και πιστεύω ότι είναι πιο σημαντικό από μια νίκη κατά του Ολυμπιακού. Να παραβρεθούν όλοι στα Τέμπη. Τα αδέρφια αξίζουν παραπάνω από κάθε κατάκτηση κυπέλλου ακόμα και πρωταθλήματος. Αδέρφια ζείτε».

Μιλάει με Πάντιτς η ΑΕΚ 

4/10/2012

Μιλάει με Πάντιτς η ΑΕΚ
Ένα από τα πιο καθοριστικά επεισόδια στο σίριαλ «προπονητής της ΑΕΚ» θα παιχθεί ως το βράδυ της Πέμπτης.

Μπορεί λοιπόν τα φαβορί στην… κούρσα διαδοχής του Βαγγέλη Βλάχου να εναλλάσσονται συνεχώς και ο Μάκης Χάβος να ήταν ο τελευταίος που πήρε τον άτυπο τίτλο, ωστόσο η «Ένωση» συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση του Μίλινκο Πάντιτς.

Έτσι, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα έχει νέα επαφή με τον Σέρβο τεχνικό, η οποία θα κρίνει πολλά για το ποιος θα κάτσει τελικά στον πάγκο της ΑΕΚ.

Εξ αρχής η περίπτωση του Πάντιτς θεωρούνταν πολύ καλή για την ΑΕΚ. Όχι μονάχα λόγω της γνώσης της ελληνικής πραγματικότητας (ο ίδιος δήλωσε πως παρακολουθεί ανελλιπώς το πρωτάθλημά μας) αλλά και διότι έχει προϋπηρεσία με νέα παιδιά, δουλεύοντας -με επιτυχία- στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο.

Έτσι, μαζί μ’ εκείνη του Κόουλμαν (που επίσης διαθέτει εμπειρία από τη χώρα μας αλλά έχει ως μείον ότι θέλει να αναλάβει μετά τα δυο προσεχή παιχνίδια της εθνικής Ουαλίας) ήταν οι λύσεις που φαίνονταν να προκρίνονται.

Παρόλο λοιπόν που η παραίτηση Κωτσοβού οδήγησε τον Ανδρέα Δημητρέλο σε… εσπευσμένες επαφές με τον Μάκη Χάβο (δέχεται να αναλάβει αύριο κιόλας) και έκανε τον Έλληνα τεχνικό να μοιάζει φαβορί, το όνομα του Πάντιτς εξακολουθεί να δείχνει ελκυστικότερο.

Γι’ αυτό το λόγο ο Ανδρέας Δημητρέλος (που θεωρεί ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος βιασύνης μιας και η ΑΕΚ δεν προλαβαίνει να πάει με καινούργιο προπονητή στον «τελικό» με την Κέρκυρα κι έπειτα ακολουθεί διακοπή) δεν αρκέστηκε στην επικοινωνία που είχε με τον Σέρβο το πρωί της Πέμπτης. Αλλά κανόνισε να έχει νέα τηλεφωνική επαφή μαζί του ως το βράδυ, ώστε να συζητήσουν ακόμα πιο αναλυτικά το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Από το αποτέλεσμα αυτής της κουβέντας λοιπόν θα κριθούν πολλά για το ποιος θα κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ. Κι αυτό διότι σε περίπτωση σύγκλισης ο Πάντιτς θα μετατραπεί σε φαβορί ενώ -σε περίπτωση διαφωνίας- θα ξαναπεράσουν σε πρώτο πλάνο τα ονόματα των Χάβου και Κόουλμαν και θα εξεταστεί πιο «ζεστά» κι εκείνο του Χοσέ Μαρί Μπακέρο (που επίσης προτάθηκε).

Βαριά «καμπάνα» σε Δώνη, ΠΑΟΚ 

4/10/2012

Βαριά «καμπάνα» σε Δώνη, ΠΑΟΚ 
Πολύ ακριβά θα πληρώσει τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Γιώργος Δώνης τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας με τον Άρη. Η πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε με αποκλεισμό ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους τον τεχνικό του «δικεφάλου» και με 42 χιλιάδες ευρώ (!) πρόστιμο την ΠΑΕ. Διαβάστε εδώ την απολογία του Δώνη και τα όσα είπε για τον Τάσο Κάκο.

Η αρμόδια αρχή της Λίγκας, ανακοίνωσε την Πέμπτη τις ποινές σε ομάδες και πρόσωπα σε ότι αφορά την 5η αγωνιστική. Όπως είναι λογικό, την πιο βαριά ποινή δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, τα υβριστικά συνθήματα, την συμπεριφορά του Γιώργου Δώνη, αλλά και το μήνυμα "σεξ και βία" που εμφανίστηκε στα Matrix του γηπέδου, της επιβλήθηκε πρόστιμο 42 χιλιάδων ευρώ!

Πολύ βαριά «καμπάνα» και για τον ίδιο τον Έλληνα τεχνικό που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους αλλά και πρόστιμο 12 χιλιάδων ευρώ. Toνίζεται ότι η ποινή είναι εφέσιμη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 5ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων τριακοσίων ευρώ

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων τριακοσίων ευρώ

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων επτακοσίων ευρώ

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γ.Δώνη (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Γ. Δώνη, καθώς επίσης διότι: «Στο 44΄, 45΄και 45΄+ λεπτό του αγώνα εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική οθόνη προβολής μηνυμάτων (MATRIX) η φράση: «SEX και ΒΙΑ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των σαράντα δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Δώνη πειθαρχική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

Προφυλακιστέος οπαδός του ΠΑΟΚ 

4/10/2012

Προφυλακιστέος οπαδός του ΠΑΟΚ 
Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 34χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Άρη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο συμμετείχε στις συμπλοκές οπαδών και Αστυνομίας, πετώντας μαζί με άλλους πέτρες, μπουκάλια και βόμβες μολότοφ στις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών.

Ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι απλά προσπάθησε να βοηθήσει ένα παιδί και τον πατέρα του να εισέλθουν στο γήπεδο.

Μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ σε βάρος του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Καρύδας: «Ο κόσμος ο 12ος παίκτης» 

4/10/2012

Καρύδας: «Ο κόσμος ο 12ος παίκτης» 
Μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού την περασμένη αγωνιστική, η Βέροια θέλει μέσα στην έδρα της να πραγματοποιήσει μία ακόμα καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως ο Ατρόμητος.

Ο προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά», Νίκος Καρύδας, έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας.

Επιπλέον έπλεξε και το εγκώμιο του συλλόγου του Περιστερίου, θεωρώντας ότι κινείται πλέον σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καρύδας:

Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, είπε: «Το Σάββατο δίνουμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει δώσει Ευρωπαϊκά παιχνίδια και κινείται σε Ευρωπαϊκά πρότυπα. Πρόκειται για μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, την οποία ούτε θα υπερεκτιμήσουμε, ούτε φυσικά και θα υποτιμήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Αγωνιστικά δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, με εξαίρεση τις γνωστές απουσίες των Ζε Βίτορ και Τόμας, και αυτό είναι θετικό για εμάς. Ολοι στην ομάδα θέλουμε την βοήθεια των φιλάθλων μας, να νιώσουμε τον παλμό της κερκίδας όπως παλιά και να ζεστάνουμε τους παίκτες. Και αυτοί ως ανταμοιβή να τους προσφέρουν τη νίκη. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης μας».

Αναφορικά με τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, σχολίασε: «Σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Ο κ. Μπάγεβιτς είναι συνεργάτης και φίλος μου και τον έχω πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου. Θα ήθελα το Σάββατο να του δημιουργήσω “προβλήματα” στον αγωνιστικό χώρο».

Όσον αφορά το υλικό που έχει η Βέροια και πως θα το διαχειριστεί, δήλωσε: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν κορμό στην ομάδα, ώστε να βρει μια αγωνιστική ταυτότητα και να γίνονται μικρές αλλαγές. Το παν για έναν προπονητή είναι να διαχειρίζεται το υλικό που έχει στα χέρια του με τέτοιο τρόπο, ώστε να κρατάει ζεστούς όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο δρόμος είναι μεγάλος και πρέπει να καταλάβουν ότι θα χρειαστούν όλοι».

Πού θα λείψει ο Δώνης 

4/10/2012

Πού θα λείψει ο Δώνης 
Αν ισχύσει ως έχει η ποινή του ενός μήνα αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους που επιβλήθηκε στον Γιώργο Δώνη για το επεισόδιο με τον Τάσο Κάκο, ο ΠΑΟΚ «κινδυνεύει» να πορευτεί δίχως τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο του στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.

Και λέμε αν ισχύσει ως έχει, διότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ασκήσει έφεση με σκοπό να μειωθεί η ποινή. Με τα σημερινά δεδομένα πάντως ο Γιώργος Δώνης δεν θα είναι σε θέση να κοουτσάρει τους «ασπρόμαυρους» στα ματς με: ΟΦΗ (6/10 εκτός έδρας, 6η αγωνιστική), ΑΕΚ (20/10 εντός έδρας, 7η αγωνιστική), Κέρκυρα (27/10 εντός έδρας, 8η αγωνιστική) και πιθανώς με Πανιώνιο (4/11 εκτός έδρας, 9η αγωνιστική). Θα εξαρτηθεί από πότε ισχύει η ποινή: από την ημέρα που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα ή την ημέρα έκδοσης της απόφασης.

Βρήκε τουλάχιστον… προσωρινό η ΑΕΚ 

4/10/2012

Βρήκε τουλάχιστον… προσωρινό η ΑΕΚ
Κανονικός προπονητής δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Ή τουλάχιστον δεν έχει «κλείσει».

Η ΑΕΚ όμως (μετά την παραίτηση Κωτσοβού) δεν είχε καν υπηρεσιακό τεχνικό για το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Αποφασίζοντας λοιπόν με κριτήριο το ότι γνωρίζει καλύτερα την ομάδα, η διοίκηση δίνει τα ηνία της ομάδας για τον σαββατιάτικο «τελικό» στον Μανώλη Παπαδόπουλο, με βοηθό τον Γιώργο Παπακωστούλη.

Η σύγχυση που εντάθηκε ακόμα περισσότερο στην ΑΕΚ μετά την παραίτηση του Νίκου Κωτσοβού είχε ως αποτέλεσμα να αναζητείται (πέραν του μόνιμου) και προσωρινός προπονητής.

Μετά από διάφορες επαφές λοιπόν και κρίνοντας τελικά ότι είναι προτιμότερο η ομάδα να πάει στο κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα με κάποιον που τη γνωρίζει «από μέσα», το χρίσμα θα δοθεί τελικά στον μέχρι πρότινος βοηθό του Βαγγέλη Βλάχου, Μανώλη Παπαδόπουλο και όχι στον Ντανιέλ Μπατίστα.

Χολωμένος, δε, από το γεγονός ότι δεν προσεγγίστηκε εξαρχής για να βοηθήσει, ο προπονητής της ομάδας Νέων δεν δέχθηκε να καθίσει ως βοηθός του Παπαδόπουλου στον πάγκο.

Έτσι, ο ρόλος αυτός θα ανατεθεί στον (παλαίμαχο παίκτη και προπονητή της ομάδας Παμπαίδων της ΑΕΚ από το 2010) Γιώργο Παπακωστούλη, ο οποίος προπόνησε την Πέμπτη μαζί με τον Παπαδόπουλο την ομάδα.

Πρώτα ο Άρης, μετά η Εθνική 

4/10/2012

Πρώτα ο Άρης, μετά η Εθνική 
Με τον Δημήτρη Σουνά θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Πλατανιά Χανίων (7/10, Κλεάνθης Βικελίδης) και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί ο νεαρός άσος στην Εθνική Νέων.

Με σχετικό έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της οδού Αλκμήνης, η ΕΠΟ ενημερώνει πως «κάνει αποδεκτό το σχετικό αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την ενσωμάτωση του διεθνούς ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Δημήτρη Σουνά, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά Χανίων στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Σουνάς θα μεταβεί την Δευτέρα (8/10) στο Μπέλφαστ της Β. Ιρλανδίας και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 16 του μήνα».

Τα γνωστά προβλήματα στην ΑΕΚ 

4/10/2012

Τα γνωστά προβλήματα στην ΑΕΚ 
Ο καινούργιος προπονητής της ΑΕΚ πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Το θετικό για την «Ένωση» όμως είναι πως -πέρα από τη δική του απουσία- δεν θα έχει κάποια άλλη που να μην αναμενόταν στο κρίσιμο, όπως έχει μετατραπεί, ματς του Σαββάτου.

Εκτός του Νίκου Κατσικοκέρη λοιπόν (που ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη) και του Ταξιάρχη Φούντα (που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπολογιζόταν αφού είναι τιμωρημένος) η ΑΕΚ δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Κι αυτό διότι ο Κατίδης προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη σερί μέρα (μετά τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που ένιωσε την Τρίτη) ενώ σε αγωνιστικούς ρυθμούς θ’ αρχίσει να μπαίνει σταδιακά και ο Κωνσταντίνος Βλάχος, που αφαίρεσε τις λάμες από το εγχειρισμένο χέρι του.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά σήμερα υπό τις οδηγίες του Μανώλη Παπαδόπουλου και του Γιώργου Παπακωστούλη και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (17:30) μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή. 

Κανένα πρόβλημα για Κωστένογλου 

4/10/2012

Κανένα πρόβλημα για Κωστένογλου
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης, για το παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής (Κυριακή 7/10) απέναντι στον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια.

Ο Νίκος Κωστένογλου είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης και πορεύεται χωρίς απόντες, πλην των γνωστών απουσιών των Σάντος Γκλέισον (τραυματίας) και Νικολά Μαρίν (τιμωρημένος).

Το προπονητικό επιτελείο των Ακριτών μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, έριξε το βάρος στην αμυντική και επιθετική τακτική.

«Δεν φοβάμαι τίποτα…» 

4/10/2012

«Δεν φοβάμαι τίποτα…» 
Ακάθεκτος συνεχίζει το έργο του ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος δεν δίνει σημασία στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επισφαλή θέση. Ο έμπειρος τεχνικός, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου μίλησε για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ξεκινάω κάνοντας μία αναφορά στο προηγούμενο παιχνίδι, που τελείωσε χωρίς να μπορέσουμε να έχουμε βαθμολογική συγκομιδή. Θεωρώ πως ήταν το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα παρουσιάστηκε επιθετική με πολλές ευκαιρίες στην περιοχή του αντιπάλου. Ήταν ένα πρόβλημα, που το είχαμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαμε καλή παρουσία στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας 37 ολοκληρωμένες επιθέσεις και 18 τελικές προσπάθειες. Για μία ομάδα, όπως τη δική μας, ήταν ένα σημαντικό βήμα.

Παρόλα αυτά θα προτιμούσα αντί για όλα αυτά να παίρναμε το τρίποντο της νίκης. Κρατάμε τη διάθεση που είχαμε στα πρώτα 50’, το πάθος και την επιθετικότητα ενώ θα ήθελα να σβήσουμε το «νεκρό» διάστημα μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είμαστε καλοί, ωστόσο θέλουμε βελτίωση στο κομμάτι της ψυχολογίας. Πρέπει να ασχοληθούμε επίσης με το γεγονός πως δεχθήκαμε γκολ σε ακόμα ένα παιχνίδι».

Για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό: «Δουλεύουμε στο ψυχολογικό κομμάτι. Αντιμετωπίζουμε μία επιθετική ομάδα, που βγάζει πολλούς παίχτες στην επίθεση και δεν έχει την βαθμολογική συγκομιδή που δικαιούταν. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πιστέψουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε οπουδήποτε. Πιστεύω στο αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τα προβλήματα που έχει η ομάδα: «Σίγουρα ο Στάθης θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή και ο Μελίσσης από την Παρασκευή αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού».

Για το γεγονός πως θα τεθεί αντιμέτωπος με τον άνθρωπο, δίπλα στον οποίο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, τον Γιώργο Παράσχο: «Θα ήθελα να με κοιτά περίεργα όταν θα έχει χάσει».

Για το αν φοβάται για τη θέση του: «Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν δουλεύω με αυτό το σκεπτικό. Μιλάτε με έναν άνθρωπο που δεν σκέφτεται ποτέ ούτε τα χρήματα, ούτε την αποζημίωση. Θέλω να κερδίζω, θέλω να συνεχίσω στην ομάδα αλλά δεν ζω με αυτόν τον φόβο. Υπάρχει πίεση, ωστόσο για αυτό δουλεύω σκληρά και περιμένω τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με εμένα ή χωρίς , ο Πανθρακικός δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει».

Χριστόπουλος: «Κοντά μας τον κόσμο για την νίκη» 

4/10/2012

Χριστόπουλος: «Κοντά μας τον κόσμο για την νίκη»
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, μίλησε για την σημασία του αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο (Κυριακή 7/10), αλλά και για το πλάνο των ακαδημιών της ομάδας της Νέας Σμύρνης, την τακτική του ΠΑΣ και τα προβλήματα τραυματισμών.

«Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας, και αυτό είναι σημαντικό αβαντάζ για εμάς. Ο Πανιώνιος είναι, όπως και εμείς, μία από τις έξι ομάδες που το καλοκαίρι είχαν περιορισμό μεταγραφών. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να αναζητήσουμε τη νίκη.

Για να φτάσουμε εκεί θα πρέπει πάλι να δώσουμε την ένταση και το ρυθμό που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Δυστυχώς υπάρχει ένα αρνητικό στοιχείο ότι το παιχνίδι γίνεται στις τέσσερις το μεσημέρι. Εμείς είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να έχουμε έντονα τρεξίματα και καλό ρυθμό στα παιχνίδια. Δυστυχώς πιστεύω, με τον Πλατανιά, όπως και με τη Βέροια, που το παιχνίδι ήταν νωρίς, το μόνο ανησυχητικό είναι που παίζουμε στις τέσσερις και δεν ξέρω ποια θα είναι η θερμοκρασία.

Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι και θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου. Στο τελευταίο παιχνίδι πάλι ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας στήριξε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Και πιστεύω ότι και την Κυριακή πάλι θα είναι κοντά μας και θα μας βοηθήσει».

Για προβλήματα τραυματισμών:

«Ο Μιχαήλ λογικά θα είναι στη διάθεση της ομάδας την Κυριακή. Ο Τζημόπουλος και ο Ντε Βινσέντι όχι. Κατά τα άλλα, δεν υπήρχαν άλλα προβλήματα. Να διευκρινίσω ότι την Δευτέρα οι αλλαγές τον Οικονόμου και Κοροβέση έγιναν γιατί τα παιδιά έπαθαν κράμπες. Την επόμενη ημέρα γυμνάστηκαν κανονικά».

Για την προϊστορία με τον Πανιώνιο:

«Η προϊστορία είναι για να σπάει. Σίγουρα είναι ένα δείγμα αυτό. Να σας θυμίσω ότι πήραμε μία ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό μετά από πάρα πολλά χρόνια. Επίσης η στατιστική μπορεί να λέει ότι μία ομάδα που δεν είναι από τις θεωρητικά μεγάλες, είναι δύσκολο να μαζέψει έξι πόντους από δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Αυτά όμως δεν με απασχολούν καθόλου. Το μόνο που βλέπουμε για την Κυριακή είναι η νίκη. Και πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να την κατακτήσουμε.

Είναι αρχή του πρωταθλήματος ακόμη, είναι μία νέα ομάδα. Ο Πανιώνιος στηρίζεται σε πάρα πολλά παιδιά από τις υποδομές του. Ο κ. Τσακίρης είχε κάνει μία μεγάλη επένδυση στις Ακαδημίες τα τελευταία χρόνια, και αυτό καρπώνεται τώρα. Θα δω πολλά παιδιά με τα οποία έχω δουλέψει μαζί όπως ο Κούρος με τον Σπυρόπουλο οι οποίοι ήρθαν στην ομάδα του Πανιωνίου το καλοκαίρι που ήμουν εγώ εκεί. Τον Τούνη, τον Κολοβό, τον Διαμαντάκο που έχουμε δουλέψει μαζί στον Ολυμπιακό, και όλα τα παιδιά του Πανιωνίου.

Σίγουρα δεν μπορείς ποτέ να υποτιμήσεις μία ομάδα η οποία σε πέντε παιχνίδια έχει κάνει τέσσερις νίκες που σημαίνει ότι αυτή η ομάδα κάτι έχει. Αλλά και η δική μας η ομάδα είναι έτοιμη. Έχει την αποφασιστικότητα, έχει τη δυναμική, και θα το δείξουμε την Κυριακή στο γήπεδο».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Βλέπουμε και τους παλαιούς και τους νέους καθημερινά στην προπόνηση. Και θα μας επιτρέψετε να έχουμε καλύτερη άποψη για το τι μπορεί κανείς να δώσει καλύτερο στο παιχνίδι. Τα παιδιά αυτά προχθές , ιδιαίτερα οι δύο που χρησιμοποιήθηκαν τον περισσότερο χρόνο, ο Οικονόμου και ο Κοροβέσης, μας ικανοποίησαν πολύ με την παρουσία τους και έχουν πολλά περισσότερα περιθώρια βελτίωσης ακόμη. Σίγουρα θεωρητικά ήταν ένα ρίσκο για εμάς να χρησιμοποιήσουμε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι τόσο άπειρους ποδοσφαιριστές. Αλλά επειδή πραγματικά ξέρουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές και τις ικανότητες τους, και γι' αυτό και τους χρησιμοποιήσαμε.

Αναφερθήκατε πολύ σ' αυτά τα δύο καινούργια παιδιά. Θα έπρεπε να δείτε ότι υπήρχαν και έμπειροι ποδοσφαιριστές που έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι. Για παράδειγμα ο Λίλα ήταν φανταστικός σε όποια θέση και να χρησιμοποιήθηκε. Ο Γιώργος Ντάσιος έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και βοήθησε πάρα πολύ. Και άλλα παιδιά για να μην μπαίνω σε ονόματα.
Να κοιτάτε το σύνολο, και δεν μπορεί όταν κάθε νέος ποδοσφαιριστής μπαίνει στην ομάδα να ξεχνάμε τα έμπειρα παιδιά και πως μας βοηθάνε κάθε Κυριακή. Πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία».

Για το αν θέλει κοντά τους δημοσιογράφους:

«Εγώ προσωπικά τους θέλω όλους δίπλα στην ομάδα. Όλους τους Γιαννιώτες, όλους αυτούς που αγαπάνε την ομάδα, όλους τους δημοσιογράφους, όλους τους θέλω δίπλα μας. Θα πρέπει, όμως, να γίνει μία αυτοκριτική, απ' όλες τις πλευρές, να λυθούν όποια θέματα υπάρχουν εκατέρωθεν. Και από εκεί και μετά κάποια προβλήματα είναι αναστρέψιμα, δηλαδή υπάρχει λύση».

Για τυχόν προβληματισμό του από τις δηλώσεις του κου Θωμαΐδη μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα:

«Όχι δεν με προβληματίζει. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Πολύ ποιοτικούς, πολύ ταλαντούχους, οι οποίοι έχουν την έλλειψη της εμπειρίας αυτής της κατηγορίας. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο κάθε φορά σε κάθε προπόνηση, σε κάθε φιλικό, σε κάθε επίσημο αγώνα ο κάθε ποδοσφαιριστής να πιάνει το μάξιμουμ της απόδοσής του.

Ο κ. Θωμαΐδης καλά έκανε και μίλησε έτσι μετά το παιχνίδι γιατί εμείς ζητάμε το μάξιμουμ από όλους τους ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση. Πιστεύω και από αυτό το φιλικό στα Τρίκαλα βγήκαν συμπεράσματα. Κάποιους παίκτες τους περιμένουμε, έχουμε υπομονή, και κάποιοι στο παιχνίδι των Τρικάλων δήλωσαν παρών και έκαναν ένα βήμα προς τα εμπρός».

Για το αν είναι τυχαίος ο τρόπος ανάπτυξης του ΠΑΣ:

«Τυχαία δεν θα μπορούσε να βγαίνει. Γιατί η ομάδα μας έχει ίσως και κάποιες αδυναμίες όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των παικτών σε κάποιες θέσεις. Και όταν εννοώ αδυναμίες, δεν εννοώ στους παίκτες, εννοώ ότι κάποιοι μπορεί να έχουν καλό πόδι το δεξί με αποτέλεσμα να παίζουμε αριστερά. Προσπάθεια γίνεται να έχουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Και από τις δύο πλευρές και από τον άξονα που είναι πολύ σημαντικό».

Πάντιτς και… έχει ο Θεός 

4/10/2012

Πάντιτς και… έχει ο Θεός
Στο χέρι του Μίλινκο Πάντιτς (κι ελπίζεται όχι του πνευματικού του) είναι το αν θα κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ.

Μετά τη νέα επαφή με τον Ανδρέα Δημητρέλο, ο Σέρβος έδειξε θετικός σε συνεργασία και δεσμεύτηκε να δώσει ως την Παρασκευή την απάντησή του.

Και μόνο εφόσον οι ομοιότητες με την περίπτωση Αναστασιάδη συνεχιστούν και εκεί, ο Μάκης Χάβος (με τον οποίο υπάρχει πλήρης συμφωνία) θα μετατραπεί σε απόλυτο φαβορί για να πάρει το χρίσμα.

Μετά την πρώτη κουβέντα που είχαν το πρωί της Πέμπτης, Δημητρέλος και Πάντιτς συμφώνησαν να τα πουν αναλυτικότερα το απόγευμα. Κι αυτή η νέα επαφή τους θεωρούνταν (και θα είναι) η καθοριστική για το αν θα δεχθεί να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ.

Διότι στη συζήτηση που έκαναν ο διευθύνων σύμβουλος της «Ένωσης» ενημέρωσε ενδελεχώς τον Σέρβο για τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, ενώ του έκανε σαφές και το ποσό (μετά βίας 100.000 ευρώ) που μπορεί να διατεθεί για προπονητή.

Ο Πάντιτς, από την πλευρά του, έδειξε να μην απογοητεύεται απ’ αυτά που άκουσε και αναφέροντας ως απαραίτητη προϋπόθεση αυτό που είχε τονίσει εξαρχής (τη συζήτηση και τη συγκατάθεση της οικογένειάς του) δεσμεύτηκε να δώσει την απάντησή του ως την Παρασκευή.

Εφόσον αυτή είναι θετική, κανένα εμπόδιο δεν θα μοιάζει ικανό να εμποδίσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ. Εφόσον είναι αρνητική, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη οποιαδήποτε άλλη κίνηση της ΠΑΕ από το να ενεργοποιήσει την -ήδη υπάρχουσα- συμφωνία της με τον Μάκη Χάβο.

Ξαφνικά... τον «έχασε» 

4/10/2012

Ξαφνικά... τον «έχασε» 
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Ατρόμητο με τον Νιάζι Κούτσι. Ο έμπειρος επιθετικός έχει σύσπαση στο δικέφαλο με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ταξιδέψει στη Βέροια για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αυτό κάνει τον Μπάγεβιτς να αλλάζει τα πλάνα του, ενόψει της επικίνδυνης εξόδου στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Όπως φαίνεται ο Καραμάνος θα ξεκινήσει αντί του Κούτσι, ενώ ο Ιτάνζ θα είναι στο τέρμα. Η άμυνα θα είναι η ίδια με τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη να είναι, από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή θα κινείται ο Ιγκλέσιας με τους Μπρίτο και Δημούτσο να είναι εσωτερικοί μέσοι. Οι Επστάιν και Σουμπίνιο στα άκρα με τον τελευταίο να αλλάζει συχνά θέσεις με τον Έλληνα μέσο. Μπροστά θα είναι ο Καραμάνος.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή, ενώ μετά θα αναχωρήσει η αποστολή για την Βέροια.

Η αποστολή: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Καραγκούνης, Καραμάνος, Μπέλιτς, Επστάιν, Καλλέργης, Μπρίτο, Σουμπίνιο και Γκαρσία.

«Θέλουμε να είναι κατάμεστο το “Γεντί Κουλέ”» 

4/10/2012

«Θέλουμε να είναι κατάμεστο το “Γεντί Κουλέ”»
Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, Μάνθος Πουλινάκης, μέσω δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Μάλιστα, ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς για την άψογη συμπεριφορά τους στα δύο εντός έδρας ματς κόντρα σε Ξάνθη και ΑΕΚ.

«Νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στον κόσμο του ΟΦΗ και να τον ευχαριστήσω θερμά για την ως τώρα βοήθεια του προς την ομάδα και την άψογη συμπεριφορά του στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε δώσει στο “Γεντί Κουλέ”. Έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια το τελευταία διάστημα και σύντομα θα υπάρχει, μέσω συνέντευξης Τύπου, αναλυτική ενημέρωση από πλευράς μου, σε μετόχους και φιλάθλους για όλα τα θέματα που απασχολούν την αγαπημένη μας ομάδα. Χρονικά αυτό που προέχει τώρα είναι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ και η προσπάθεια για την επιστροφή στις επιτυχίες. Γνωρίζετε ότι, όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί και για το λόγο αυτό το Σάββατο το Γεντί Κουλέ θα πρέπει να είναι κατάμεστο. Και μέσα από την σωστή αλλά δυναμική συμπαράσταση να δώσουμε την ώθηση σε προπονητή και παίκτες για να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη», τα λόγια του Μάνθου Πουλινάκη.

Τώρα, όσον αφορά στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Νίκος Αναστόπουλος είδε, για άλλη μία φορά, τους Μπούρμπο, Βαλεριάνο και Ζαχαράκη να κάνουν αρχικά ατομικό πρόγραμμα και, στη συνέχεια, θεραπεία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ασκήσεις με την μπάλα σε περιορισμένο χώρο, ενώ αργότερα έδωσαν βάρος σε θέματα τακτικής φύσεως.

Δυσκολεύει για... Ολυμπιακό 

4/10/2012

Δυσκολεύει για... Ολυμπιακό 
Για μια ακόμα μέρα ο Σανκαρέ ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και η αγωνία στο στρατόπεδο του Αστέρα κορυφώνεται, λίγο πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Χρήστο Πιπίνη, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Σάκης Τσιώλης, έχει να αντιμετωπίσει κάποιες απουσίες, καθώς ο Σάββας Τσαμπούρης είναι τιμωρημένος, αφού αποβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τη θέση του αρχηγού των Αρκάδων αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος αφήνει τη μεσαία γραμμή, όπου θα επιστρέψει ο Φερνάντο Ουσέρο. Ο Ισπανός μέσος, κόντρα στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε πίσω από τον Περόνε, ενώ τώρα θα επιστρέψει στη θέση του αμυντικού χαφ.

Πίσω από τον Περόνε, πιθανόν να ξεκινήσει ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις. Αυτά, ενδεχομένως να αλλάξουν, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την παρουσία ή όχι του Σανκαρέ.

«ΑΕΚ συγκεντρωμένη και… απομονωμένη» 

4/10/2012

«ΑΕΚ συγκεντρωμένη και… απομονωμένη» 
Τον τρόπο που η ΑΕΚ θα απομονωθεί από τα προβλήματα και θα συγκεντρωθεί στον «τελικό» με την Κέρκυρα χαρακτήρισε ως προτεραιότητα ο Μανώλης Παπαδόπουλος.

Δυο μέρες πριν αναλάβει να καθοδηγήσει ως υπηρεσιακός την «Ένωση», ο πρώην βοηθός του Βαγγέλη Βλάχου έκανε σαφές πως η νίκη -και το πώς θα κατακτηθεί- πρέπει να μπει πάνω απ’ όλα στην ομάδα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαδόπουλος στη NOVA

Για το πώς θα προετοιμάσει την ομάδα: «Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα μείνει ανεπηρέαστη. Εγώ αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι του Σαββάτου. Όσο μπορούμε να πάμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι σ' αυτό. Όλα τα υπόλοιπα καλό θα είναι να τα αφήσουμε πίσω. Εγώ τουλάχιστον να τ' αφήσω, μαζί με τα υπόλοιπα 2-3 παιδιά που θα είναι μαζί μου για να ετοιμάσουμε την ομάδα».

Για το αν έχουν επηρεαστεί οι παίκτες από τα όσα συμβαίνουν: «Προς το παρόν δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο, αλλά το σίγουρο είναι ότι με τις τελευταίες εξελίξεις, τις δύο τελευταίες μέρες, ίσως να έχουν επηρεαστεί λιγάκι, γιατί οι καταστάσεις είναι ρευστές κι αλλάζουν συνέχεια. Τουλάχιστον για δύο μέρες ας απομονωθούμε απ' όλα τα προβλήματα κι ας κοιτάξουμε το ματς του Σαββάτου».

Για την πίεση στους νέους παίκτες: «Τα παιδιά τα οποία ήρθαν φέτος στην ΑΕΚ γνώριζαν ότι θα έπαιζαν υπό πίεση. Όσο περισσότερο τους αποφορτίσουμε απ' το άγχος, τόσο θα βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο για την ομάδα».

Για τον σαββατιάτικο αντίπαλο: «Η Κέρκυρα, παρόλο που μπορεί να έχει κάποια προβλήματα όπως τη συμμετοχή του Μπάρκογλου, έχει τον Γιάντση και τον Αγρίτη και θεωρώ ότι είναι μια σφιχτή και δουλεμένη ομάδα. Κανένα ματς δε θα είναι εύκολο. Ποτέ δε σκέφτομαι ότι ένα παιχνίδι είναι εύκολο. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Δίνω ιδιαίτερη βάση στη συγκέντρωση».

Δεν αλλάζουν τα πλάνα του 

4/10/2012

Δεν αλλάζουν τα πλάνα του 
Την ίδια ώρα που ο Πάμπλο Γκαρσία δείχνει όλο και καλύτερα, ο Ματέους Βιβιάν δεν έχει καταφέρει ακόμη να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Η κατάστασή τους δεν επηρεάζει τα πλάνα του Γιώργου Δώνη, έστω κι αν μετά την τιμωρία του δεν θα μπορεί να καθίσει στον πάγκο της ομάδας κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει καταλήξει στους παίκτες που θα καλύψουν τα κενά των… επίσης τιμωρημένων από το ντέρμπι με τον Άρη, Κατσικά και Λόρενς.

Ο ένας είναι ο Ιντζίδης που θα αγωνιστεί μαζί με τον Κουμάλο στο κέντρο της άμυνας και ο άλλος είναι ο Σαλπιγγίδης που θα είναι ο παρτενέρ του Αθανασιάδη στην επίθεση.

Η αυριανή προπόνηση δεν θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα, όπως συνήθως πριν από ματς, καθώς γίνονται βελτιωτικές εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πάλι στη Ν. Μεσήμβρια.

Μετά το τέλος θα γίνει γνωστή και η αποστολή του «Δικεφάλου» που θα ταξιδέψει στην Κρήτη.

Ευχάριστα στον Άρη 

4/10/2012

Ευχάριστα στον Άρη 
Όχι από το πολύπαθο οικονομικό «μέτωπο», αλλά στο αγωνιστικό, καθώς ο Μάκης Κατσαβάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά σε δύο σημαντικές μονάδες του ρόστερ.

Στο σημερινό πρόγραμμα στο Ν. Ρύσιο, ο Καζναφέρης και ο Γκέσιος πήραν κανονικά μέρος και τέθηκαν στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το ματς που ακολουθεί με τον Πλατανιά Χανίων την Κυριακή (7/10, 18:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ανέτοιμος ακόμη παρουσιάζεται ο Τριανταφυλλάκος, ο οποίος περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα και οι πιθανότητες συμμετοχής του δεν είναι με το μέρος του.

Μια προπόνηση περιλαμβάνει η αυριανή μέρα για τους «κίτρινους» που θα συγκεντρωθούν το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ελπίζουν να είναι… ιστορική! 

4/10/2012

Ελπίζουν να είναι… ιστορική!
Με την απάντηση των Βιντιάδη και Χάρις να μην έχει φτάσει ακόμα, μοιάζει δύσκολο να προκύψουν ειδήσεις για την ΑΕΚ από τη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής.

Ο χαρακτήρας της ωστόσο δεν αποκλείεται να αποδειχθεί… δυνάμει ιστορικός.

Κι αυτό διότι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που αναμένεται να αποφασιστεί στα Σπάτα θα γίνει ο δρόμος μέσω του οποίου -εφόσον ολοκληρωθεί τελικά το deal- θα μπουν στην ΠΑΕ:

Καταβάλλοντας είτε τμηματικά, είτε άμεσα τα περίπου 12 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για το 51%.

Κατά τ’ άλλα δεν αναμένονται εκπλήξεις στη Συνέλευση (νέες εντάσεις δυστυχώς δεν θα θεωρηθούν τέτοιες) και αντικείμενο της, εκτός της ΑΜΚ, θα είναι και εκλογή νέου ΔΣ που θα είναι διευρυμένο κατά 2-3 μέλη.

Αποφασίζουν για τη στάση τους 

5/10/2012

Αποφασίζουν για τη στάση τους 
Την στρατηγική και τους στόχους της υπεράσπισης του Γιώργου Δώνη θα αποφασίσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Πρόθεση των Θεσσαλονικέων είναι να μειωθεί στο ελάχιστο η ποινή του 43χρονου προπονητή, στον οποίο επιβλήθηκε αποκλεισμό ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι με το ύψος του προστίμου (που έφτασε τις 42.000 ευρώ) για μία επιγραφή που εμφανίστηκε κάποια δευτερόλεπτα στα μάτριξ της Τούμπας. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου υποστηρίζουν ότι στο παρελθόν έχουν καταγραφεί χειρότερες εκφράσεις στο παρελθόν σε πίνακες ελληνικών γηπέδων, όμως δεν υπήρξε το παραμικρό «παρατράγουδο».

Για αυτό το λόγο στη σημερινή σύσκεψη θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την στάση του ΠΑΟΚ στη λειτουργία της διοργανώτριας αρχής και των υπόλοιπων αρμόδιων οργάνων.

Σε κάθε περίπτωση, οι εφέσεις εκδικάζονται από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και συνεδριάζει συνήθως κάθε Τετάρτη. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την προσεχή Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση, αφού το Σάββατο είναι οι εκλογές της ΕΠΟ.

Από την πλευρά του, ο Δώνης θα βρίσκεται στη θύρα 6 του Γεντί Κουλέ και θα κοουτσάρει την ομάδα απέναντι στον ΟΦΗ.


ALEX WEB RADIO/TV

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου