ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Στη Γαλλία για τη δεύτερη νίκη

Στη Γαλλία για τη δεύτερη νίκη

Με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του στο LEN Champions League, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μονπελιέ, το Σάββατο (6/10, 21:30).
Μοναδικό πρόβλημα για τον Θοδωρή Βλάχο και τους παίκτες του Ολυμπιακού αποτελεί το γεγονός της αγωνιστικής απραξίας, καθώς το μοναδικό επίσημο παιχνίδι που έχει δώσει έως τώρα ο σύλλογος είναι ο νικηφόρος αγώνας της πρεμιέρας της διοργάνωσης με την Κροϊτσλίνγκεν.
Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις στο www.olympiacos.org του Νίκου Δεληγιάννη και του Κωνσταντίνου Μουρίκη.

"Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να έχουμε παίξει ούτε μία φιλική αναμέτρηση. Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού φάνηκε στον αγώνα της πρεμιέρας με την ελβετική ομάδα. Παρ' όλα αυτά, θεωρητικά, είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Μονπελιέ και να πιστέψουμε ότι αποτελεί αμελητέα ποσότητα στο ευρωπαϊκό πόλο. Είναι μία καλή γαλλική ομάδα χωρίς ωστόσο να έχουμε και την πιο καθαρή εικόνα για το στυλ που παίζει. Είναι αυτονόητο ότι θέλουμε μόνο τη νίκη και έχουμε την εμπειρία να παίξουμε όπως πρέπει για να επιστρέψουμε στον Πειραιά με τη δεύτερη επιτυχία μας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ", δήλωσε ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο φουνταριστός της πειραϊκής ομάδας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, τόνισε: "Είναι ένα παιχνίδι με μία ομάδα που δεν τη γνωρίζουμε, αλλά πιστεύω ότι εάν είμαστε σοβαροί και πιάσουμε καλή απόδοση δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Θέλουμε τη νίκη που θα μας δώσει το προβάδισμα για ακόμη υψηλότερη θέση στην τελική βαθμολογία και πλεονέκτημα για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Γενικότερα η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και με δεδομένο ότι δεν έχουμε άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, μέσα από αυτές προσπαθούμε να βρούμε και ρυθμό αλλά και ομοιογένεια ως ομάδα".

Η αποστολή για το παιχνίδι της Γαλλίας: Άκης Λογοθέτης(team manager), Θοδωρής Βλάχος (προπονητής), Δημήτρης Κραβαρίτης (βοηθός προπονητής), Κατερίνα Μπλάνη (φυσιοθεραπεύτρια), Νίκος Δεληγιάννης, Βαγγέλης Δελακάς, Δημήτρης Μάζης, Μάριος Καπότσης, Γιάννης Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Φώτης Μπλάνης, Γιώργος Ντόσκας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μπλάι Μάλιαρακ, Τάσος Σχίζας, Χρήστος Φλώρος. Η αποστολή του Θρύλου αναχωρεί για τη Γαλλία το μεσημέρι της Παρασκευής (5/10, 15:00) και θα επιστρέψει στην Ελλάδα το πρωί της Κυριακής (7/10, 09:00).

Στο άλλο παιχνίδι του Β' Ομίλου του Len Champions League η Κροϊτσλίνγκεν υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και ρεπό έχει η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου