ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Οριστικοποιήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας

Οριστικοποιήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το Σούπερ Καπ βόλεϊ γυναικών την προσεχή Κυριακή (7/10). Οριστικοποιήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ελασσόνα.
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (2/10) στην Ελασσόνα η συνάντηση του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΟΠΕ, Χάρη Σπηλιάκου, με στελέχη της Αστυνομίας, τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ και τους τοπικούς συνδιοργανωτές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Στη διάρκεια της σύσκεψης οριστικοποιήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας και τα ζητήματα που αφορούν τη διάθεση των προσκλήσεων, καθώς η Αστυνομία αποδέχθηκε και ενέκρινε την πρόταση της ελληνικής ομοσπονδίας. Έτσι, θα διατεθούν ονομαστικές προσκλήσεις με αναγραφή ονόματος και αριθμού αστυνομικής ταυτότητας.

Οι δύο σύλλογοι θα πάρουν από 20 προσκλήσεις για τους φίλους τους, από 15 για συγγενείς των αθλητριών και του προπονητικού τιμ και από 5 για τους VIP. Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα δοθούν σε αθλητές και μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου της περιοχής.

Οι ονομαστικές καταστάσεις θα κατατεθούν στην Αστυνομία της περιοχής και στη ΓΑΔΑ, ενώ την ημέρα του αγώνα τα μέτρα θα είναι "Δρακόντεια" και θα υπάρχει έλεγχος σε τρία σημεία προτού φτάσει κάποιος στο κλειστό γήπεδο.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 16:00, και θα μεταδοθεί απευθείας από το NS3.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου