ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Tι εκαναν οι παικτες του Ολυμπιακου ρε Μαλιουφα?

Tι εκαναν οι παικτες του Ολυμπιακου ρε Μαλιουφα?

3/10/2012

Πως τα καταφερνετε εσεις απο κει στα βορεινα να μιλατε παντα και να σας φταινε ο Ολυμπιακος και οι παικτες του...δεν μπορω να το καταλαβω... 

Δεν σε καταλαβαμε ρε Κώστα Μαλιούφα...τι ειναι αυτο που κανουν οι παικτες του Ολυμπιακου και αμεσως να τους πιασεις στο στομα σου..? Γιατι παραδειγματιζεσαι με αυτους και οχι με τους παικτες που εχεις στην ομαδα σου? Οπως τον Γκαρσια παραδειγματος χαριν? 

Εγραψαν σε κανενα twitter σεξ και βια να το διαβασουν τα μικρα παιδακια? Τιμωρηθηκε ο  Κλαους και σε πειραξε ε? συνηθισμενοι στην ατιμωρησια βλεπεις...Αν εκανε την χειρονομια με το δαχτυλο στο στομα οπως οταν σκοραρε ο Αθανασιαδης μετα απο τοσα που ειχαν συμβει...και με αυτα που ειχε γραψει στο twitter  αλλα και με αυτα που εγραψε ο πανυβλακας στο ταμπλο στην Τουμπα και εκανε και....σσσσσσ...απευθυνομενος λογικα σε αυτους που σε τιμωρησαν σε Αρειανους και δεν ξερω κι εγω σε ποιους αλλους απευθυνοταν...αν λοιπον επαναλαμβανω ηταν παικτης του Ολυμπιακου θα ειχε φαει 5 αγωνιστικες...καταλαβες ρε...Μαραντονα? 

Αντε γιατι πολυ το σηκωσες ψηλα το μπαιρακι και νομιζεις οτι μπορει ο καθε ενας απο εσας   να ειρωνευεται αντιπαλους , συναδελφους του κατα συνεπεια...και να προσβαλεις οπαδους αλλων ομαδων οπως του ΑΡΗ και τωρα να προσβαλεις και τους παικτες του Ολυμπιακου που δεν σε χουν πειραξει, ουτε κανεις εχει μιλησει για σας και τα καραγκιοζιλικια σας , γιατι δεν εχουν την ιδια παιδεια με αυτην που συνηθιζετε στην Τουμπα...εκει περνανε αυτα Μαλιούφα  ...εδω ειναι Πειραιας....και το..σεξ  και την βια θα την καταλαβεις στο...χορταρι...ουτε στο twitter ουτε με τον Αρουλη....καταλαβες? υπομονη...σε λιγες αγωνιστικες θα καταλαβεις καλα τι εννοω...

Τοτε λεει δεν υπηρχε twitter...ε..και?

«Τότε δεν υπήρχε twitter»

3/10/2012

«Τότε δεν υπήρχε twitter» 
Για… πλάκες που συνηθίζονται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, από την δική του εποχή όταν δεν υπήρχε twitter, έκανε λόγο ο Κώστας Μαλιούφας με αφορμή το ατυχές tweet του Στέφανου Αθανασιάδη που προκάλεσε αναστάτωση παραμονή του ντέρμπι με τον Άρη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» με θητεία στις ακαδημίες της ομάδας, αναφέρθηκε στο περιστατικό, προσπαθώντας να εξηγήσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα του διεθνούς επιθετικού.

Μιλώντας σχετικά στο «Αθλητικό Metropolis», ανέφερε τα εξής: «Ο Κλάους είναι βαθιά θρησκευόμενος, με εξαιρετικό χαρακτήρα, όπως όλα αυτά τα παιδιά και ο χαρακτήρας τους έμεινε αναλλοίωτος από τη δημοσιότητα. Ακόμη κι ο Κάτσε άλλαξε χαρακτήρα κι έγινε πολύ καλό παιδί. Κι η δική μας η φουρνιά, όπως ο Τουρσουνίδης κι ο Λαγωνίδης μεγαλώσαμε στη Θύρα 4 με τον Νικόλα και τον Μάκη τον μανάβη. Μιλάμε για την καλώς εννοούμενη Θύρα 4, άνθρωποι που μετά έγιναν οικογενειάρχες.

Ο Κλάους ζήτησε συγγνώμη και μετάνιωσε γι’ αυτό που έγραψε. Στα ντέρμπι κολλούσαμε ο ένας στον άλλον στην πλάκα, απλά τότε δεν υπήρχε twitter. Kι ακόμα έχουμε καλές σχέσεις. Είναι λάθος αυτό που έγραψε, αλλά δεν χρειάζεται να δώσουμε τόση σημασία. Με τους παίκτες του Ολυμπιακού που κάνουν χειρότερα, γιατί δεν μιλάει κανείς;».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου