ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

"Με Αστέρα ό,τι δεν κάναμε με Άρσεναλ"

"Με Αστέρα ό,τι δεν κάναμε με Άρσεναλ"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε ολιγόλεπτη ομιλία στους στους παίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής (5/10). Επιστρέφει, πιθανότατα, ο Μοδέστο στο αρχικό σχήμα. Το RedPlanet.gr έχει το ρεπορτάζ.
Όπως συνηθίζει, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε να περάσει μία ημέρα για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές έπειτα από το τέλος ενός αγώνα. Έτσι, στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (5/10, 10:30), έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των Νταμπλούχων Ελλάδας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα στους παίκτες του για το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία τους σε ένα τόσο απαιτητικό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο 38άχρονος προπονητής ζήτησε από την ομάδα να αφήσει πίσω της την αναμέτρηση στο "Emirates" και να αφοσιωθεί απόλυτα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (7/10, 20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στο απόλυτο και στην έκτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια Πρωταθλήματος.

"Μπορεί να παίξαμε καλά με την Άρσεναλ, αλλά θέλαμε βαθμό ή βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν μένουμε άλλο σε αυτό το ματς. Κοιτάμε μπροστά. Θα ασχοληθούμε ξανά με την Ευρώπη όταν έρθει η ώρα", είπε μεταξύ άλλων ο Ζαρντίμ και έστρεψε την προσοχή των παικτών του στον αγώνα με την αξιόλογη ομάδα της Τρίπολης. "Ό,τι δεν κάναμε στο Λονδίνο, πρέπει να το πράξουμε με τον Αστέρα Τρίπολης και να πάρουμε τη νίκη. Ο αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος και χρειάζεται προσοχή, καθώς διαθέτει γρήγορους παίκτες από τη μέση και μπροστά. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά τίποτα δεν θα μας χαριστεί", υπογράμμισε ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού.

Τα πλάνα για την εντεκάδα με τον Αστέρα Τρίπολης

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική. Στο οικογενειακό δίτερμα, ο Πορτογάλος φανέρωσε κάποιες από τις προθέσεις του σχετικά με τον καταρτισμό της εντεκάδας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα, στο σύστημα 4-3-3 με το οποίο παρατάσσει την ομάδα, ο Μοδέστο αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και να πάρει τη θέση του καθαρόαιμου αμυντικού μέσου αντί του Σιόβα, που προτιμήθηκε στο Λονδίνο με την Άρσεναλ. Ο Κορσικανός δοκιμάστηκε με τους βασικούς στο εσωτερικό διπλό. Με τον Μανιάτη σε θέση μέσα δεξιά και τον Ιμπαγάσα σε θέση μέσα αριστερά στο χώρο του κέντρου. Και ο Αργεντινός χαφ, εκτός απροόπτου, θα γυρίσει στην εντεκάδα. Είναι ξεκάθαρο πως ο προπονητής του Ολυμπιακού ποντάρει στην εμπειρία για τους αγώνες του Πρωταθλήματος, που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας, όπως έχει οριοθετηθεί επίσημα από τη διοίκηση από την αρχή της σεζόν.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Κάρολ, που παίρνει ξανά γάντια βασικού, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Μανωλά και Κοντρέρας έχει το προβάδισμα, αν και ο Σιόβας έχει αρκετές πιθανότητες να το "σπάσει", πλαισιώνοντας τον Χιλιανό στόπερ, που είναι ακλόνητος. Ο Τοροσίδης θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας. Στην επίθεση, τη θέση του βασικού στράικερ διεκδικούν οι Μήτρογλου και Τζεμπούρ. Δύσκολα θα δούμε και τους δύο στην αρχική εντεκάδα, αν και κάποια στιγμή στην πρωινή προπόνηση το δοκίμασε ο Ζαρντίμ. Σε ό,τι αφορά τους εξτρέμ, οι Φουστέρ, Αμπντούν, Μασάντο και Γκρέκο "παλεύουν" για τις δύο θέσεις, με τον Ιταλό να αφήνει πολύ καλά δείγματα γραφής κόντρα στην Άρσεναλ, σε μία θέση που δεν γνωρίζει, όπως είναι αυτή του αριστερού χαφ. Στην τελευταία προπόνηση, που θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου (6/10, 10:30), ο 38άχρονος τεχνικός του Ολυμπιακού θα φανερώσει τα τελικά του πλάνα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου