ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ξεχώρισαν Μήτρογλου και Σιόβα

Ξεχώρισαν Μήτρογλου και Σιόβα 

5/10/2012

Ξεχώρισαν Μήτρογλου και Σιόβα
Την προσοχή της Άρσεναλ τράβηξαν ο Κώστας Μήτρογλου και ο Δημήτρης Σιόβας με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν στο προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο «Εμιρέιτς». Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν από τους καλύτερους των Πειραιωτών κόντρα στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι μετά τη λήξη της αναμέτρησης ρωτούσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του.

Τον διεθνή επιθετικό τον είχαν δει προ τριετίας στα παιχνίδια του ομίλου, αλλά οι Λονδρέζοι εντυπωσιάστηκαν με το γκολ που πέτυχε. Όπως, επίσης, για την κίνηση και για το τελείωμα στη συγκεκριμένη φάση. Αυτή ήταν μία καλή ευκαιρία για τον 24χρονο φορ να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο και να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου ενδέχεται να αποδειχθεί «νέος Μανιάτης», αφού και εκείνος είχε αγωνιστεί ξαφνικά την περσινή σεζόν στην έδρα της Μαρσέιγ και από τότε δεν βγήκε ξανά από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο 24χρονος στόπερ (;) πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας και δεν τον ήξεραν πολύ καλά. Άλλωστε, στα περισσότερα από τα τελευταία παιχνίδια των Πειραιωτών δεν ήταν βασικός.

Πάντως, με τις χθεσινές τους εμφανίσεις ο Μήτρογλου και ο Σιόβας δημουργιούν προοπτικές για το μέλλον του, αφού είναι σε ηλικία που ενδιαφέρει σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων.

Κέρδισε πόντους, αλλά…

Την πρώτη του πειστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην Αγγλία και ως εκ τούτου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κέρδισε πόντους. Ο Πορτογάλος τεχνικός φάνηκε ότι είχε διαβάσει καλά το παιχνίδι και δεν ήταν τυχαία όσα παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην Άρσεναλ.

Το θέμα, όμως, είναι να υπάρξει συνέχεια στη διάρκεια των καλών εμφανίσεων και να μην είναι απλώς ένα «πυροτέχνημα», κυρίως σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Άλλωστε, κάποιες ενστάσεις υπάρχουν ακόμη.

Και σε επιλογές του, με κορυφαία αυτή του γκολκίπερ και με την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πορτογάλος κέρδισε πόντους, όμως πρέπει η ομάδα να αποδείξει περισσότερο στο επόμενο κιόλας παιχνίδι και αυτό είναι για το πρωτάθλημα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου