ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

2/10/2012

Δεν ακούει κανέναν, αλλά… 

2/10/2012

Δεν ακούει κανέναν, αλλά…
Απόλυτη στήριξη, κόντρα στο… ρεύμα των τελευταίων ημερών, εξακολουθεί να παρέχει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δέχεται πιέσεις από συνεργάτες του να απομακρύνει τον Πορτογάλο από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Μάλιστα του λένε πως όσο παραμένει στη θέση του «φθείρει» και τον ίδιο ως πρόσωπο, ειδικά από τη στιγμή που έχει πλέον αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Πάντως άνθρωποι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα μέσα στο σύλλογο έλεγαν πως οι πιθανότητες παραμονής του Φερέιρα στον πάγκο μετά το ματς κόντρα στη Skoda Ξάνθη είναι ελάχιστες, εκτός κι αν ο Παναθηναϊκός εμφανιστεί τόσο μεταμορφωμένος στα ματς με την Τότεναμ και τους Ακρίτες. Την ίδια ώρα, ο 66χρονος προπονητής δεν δείχνει καμία διάθεση να παραιτηθεί και θεωρεί πως το έργο του σύντομα θα φέρει αποτελέσματα.

Πάντως η διαδοχολογία έχει ήδη αρχίσει. Εφόσον απολυθεί ο Φερέιρα, πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να βρει τον αντικαταστάτη του από την αγορά του εξωτερικού, ενώ δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Άγγελου Αναστασιάδη, παρότι κάποιοι συνέδεσαν το «όχι» του τελευταίου στην ΑΕΚ με ενδεχόμενη συνεργασία με το «τριφύλλι».

Παράπονα από τους παίκτες

Ανεξάρτητα από την υπόθεση Φερέιρα, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πολλά παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες, που θεωρεί πως δεν τα δίνουν όλα στους αγώνες κι ετοιμάζεται να πάρει τα μέτρα του. Χθες δεν πέρασε από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, αλλά πιθανώς να το κάνει σήμερα ή αύριο.

Με προβλήματα απέναντι στην Τότεναμ

Πλήθος αγωνιστικών προβλημάτων έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς με την Τότεναμ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (20:00). Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Μπουμσόνγκ και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Βελάσκες που έκανε χθες μέρος του προγράμματος. Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι έχουν κάποιους μικροτραυματισμούς, που δεν εμπνέουν ανησυχία. Δεδομένη είναι η επανεμφάνιση του Κατσουράνη στην ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει ως αμυντικός. Ο Βύντρα είναι επικρατέστερος για τη θέση του αριστερού μπακ (υπάρχει και η επιλογή του νεαρού Χουχούμη) και σε αυτή την περίπτωση θα παίξει στο απέναντι άκρο ο Σεϊταρίδης.

* Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε 1.200 εισιτήρια (25 ευρώ η τιμή έκαστου) για το ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη.

Κατσικάς: «Ποτέ ξανά κόκκινη» 

2/10/2012

Κατσικάς: «Ποτέ ξανά κόκκινη» 
Την υπόσχεση ότι δεν θα χάσει ξανά τον έλεγχο δίνει ο Γιώργος Κατσικάς στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, μέσω της SportDay. «Κρατάω το γκολ που πέτυχα, διότι είναι όμορφο συναίσθημα να βοηθάς την ομάδα σου με την επίτευξη ενός τέρματος», τόνισε μεταξύ άλλων ο νεαρός στόπερ.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γιώργος Κατσικάς στη SportDay

Με πιο καθαρό, πλέον, μυαλό, μπορείς να εκτιμήσεις τα θετικά και τα αρνητικά του αγώνα με τον Αρη;

«Καταρχάς στα θετικά συγκαταλέγεται το προφανές. Πήραμε τη νίκη που ήταν ο στόχος μας. Ολα τα παιχνίδια δίνουν τρεις βαθμούς, όμως κακά τα ψέματα, αγώνες όπως αυτός με τον Αρη, λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει, σου δίνει και κάποιους ψυχολογικούς... βαθμούς. Δεν είχαμε κερδίσει - τα τελευταία δυο χρόνια - τον Αρη στην έδρα μας κι ήταν κάτι που δεν άρεσε σε κανέναν. Στα αρνητικά στοιχεία συμπεριλαμβάνονται οι δύο αποβολές. Για τη δικιά μου, θεωρώ ότι ίσως να μην ήταν καν φάουλ η συγκεκριμένη φάση. Ομως έτσι το είδε ο διαιτητής κι έτσι έγινε. Δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι... Για τον Λόρενς, μάλλον δίκαια του έδειξε την κόκκινη κάρτα».

Τι κρατάς και τι... πετάς στο καλάθι των αχρήστων από το παιχνίδι της Κυριακής;

«Κρατάω το γκολ που πέτυχα, διότι είναι όμορφο συναίσθημα να βοηθάς την ομάδα σου με την επίτευξη ενός τέρματος. Αναφορικά, όμως, με την αποβολή, είναι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα μου και υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ στο μέλλον».

Εχεις βρει ρυθμό, με παρτενέρ τον Κουμάλο στα στόπερ;

«Παίζω μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας και παιχνίδι με το παιχνίδι πηγαίνουμε καλύτερα. Μόνο σε δυο αγώνες δεν ήμασταν μαζί όταν κι αντικαταστάθηκα από τον Ματέους Βιβιάν. Πλέον επανήλθα και θεωρώ ότι τα πάμε καλά...».

Υπήρχαν παίκτες τού Αρη που είπαν ότι εσείς τους βρίζατε, τους προκαλέσατε και ότι ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός που κέρδισε. Οντως, αυτό έγινε;

«Οχι...Το αντίθετο έγινε. Επί 80 λεπτά δεχόμασταν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, στα οποία δείξαμε υπομονή και δεν αντιδράσαμε, διότι είχαμε το σκορ υπέρ μας. Ομως μετά από κάποια στιγμή κι ένα φάουλ το οποίο καταλογίστηκε (που δεν το έκανα), τα πράγματα ξέφυγαν. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό, δεν έπρεπε να αντιδράσουμε έτσι».

Ο κόσμος γύρισε στην Τούμπα κι έχει προσδοκίες από εσάς. Μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτές;

«Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ομως με το επίπεδο που έχουν οι υπόλοιπες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, μπορούμε να πάμε ψηλά, ακόμη και για την πρώτη θέση. Αυτό, όμως, είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει σταδιακά».

Έχει ο Θεός...

2/10/2012

Έχει ο Θεός…
Η αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΚ άρχισε από το μηδέν μετά την… άνωθεν παρέμβαση που οδήγησε σε απόρριψη της πρότασης της ΠΑΕ από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Οι λύσεις που υπάρχουν στο μυαλό των ανθρώπων της διοίκησης είναι πολλές, αλλά τα μέσα περιορισμένα και ο χρόνος λιγοστός, αφού το Σάββατο υπάρχει το κρίσιμο ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Οι διοικούντες έχουν κάνει πολλαπλές κρούσεις, αλλά μέχρι αργά χθες βράδυ δεν είχαν καταλήξει σε ένα πρόσωπο. Επαφή υπήρξε με τον Έβαλντ Λίνεν και τον Χουάν Κάρλος Γαρίδο, δύο ξένους προπονητές με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο δύσκολα θα προχωρήσουν αυτές οι περιπτώσεις. Μεγάλο μειονέκτημα στην προσπάθεια πρόσληψης ξένου προπονητή είναι ότι τα χρήματα που μπορεί να δώσει η ΠΑΕ δεν ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ. Προτάθηκε και ο Κρις Κόουλμαν, που πέρασε από τη Λάρισα, αλλά από τη στιγμή που εργάζεται στην εθνική Ουαλίας δεν θα μπορεί να δουλέψει απερίσπαστος.

Πιθανότερη λύση φαντάζει κάποια από την ελληνική αγορά. Ο Τραϊανός Δέλλας θεωρείται από πολλούς μέσα στην ομάδα ιδανική επιλογή, αλλά αφενός μεν υπάρχουν αρκετοί που έχουν τις αμφιβολίες τους λόγω της προπονητικής απειρίας του (πρόσφατα εξασφάλισε το δίπλωμα), αφετέρου δε ο ίδιος παρουσιάζεται διστακτικός στο να ξεκινήσει την καριέρα του στους πάγκους σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης (κυρίως) και ο Μάκης Χάβος έχουν τις πιθανότητές τους, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό. Ως έσχατη λύση αντιμετωπίζεται αυτή του Ντανιέλ Μπατίστα, προπονητή της ομάδας Νέων, που δεν αποκλείεται να βρίσκεται στον πάγκο ως υπηρεσιακός στο ματς του Σαββάτου. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ΑΕΚ αυτοπροτάθηκε μέσω e-mail ο Τάκης Λουκανίδης (!), αλλά είναι μια περίπτωση που δεν πρόκειται να προχωρήσει παρά την εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ χρειάζεται προπονητή… χθες. Σήμερα οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και αρχίζουν… ακέφαλοι την προετοιμασία για τον «τελικό» απέναντι στην Κέρκυρα. Η νίκη είναι αναγκαία, προκειμένου να επέλθει μερικώς η ηρεμία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος κι εν όψει του αγωνιστικού Γολγοθά που ακολουθεί (με ΠΑΟΚ, Πλατανιά, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό).

Μέχρι αύριο το mail

Ως την Τετάρτη θα έχει αποσταλεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ το διευκρινιστικό e-mail στους Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις απαντώντας σε μία σειρά από ερωτήματα που τέθηκαν από τους υποψήφιους επενδυτές. Από τη στιγμή αυτή θα αρχίσει μία περίοδος αναμονής 7-10 ημερών για την οριστική απάντηση των ενδιαφερόμενων. Στις τάξεις της διοίκησης δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την καθυστέρηση, αλλά αισιοδοξούν πως όλα θα πάνε καλά και περίπου στις 20 Οκτωβρίου θα μπουν τα πρώτα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Πλήρωσε την… περσινή δόση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέβαλε χθες την τελευταία οφειλή για την περσινή δόση του άρθρου 44. Τα χρήματα (περίπου 200.000 ευρώ) ήρθαν από προείσπραξη της δόσης Νοεμβρίου από τη χορηγία του ΟΠΑΠ. Ασφαλώς ο βραχνάς αυτός δεν αποτελεί παρελθόν, αφού πλέον «τρέχει» η δόση του 2012 για το άρθρο 44, ήτοι επιπλέον 1,235 εκατ. ευρώ, ενώ το χρέος θα αποπληρωθεί το 2014.

«Ζεστάθηκε» ο Σαββίδης 

2/10/2012

«Ζεστάθηκε» ο Σαββίδης 
Ενθουσιασμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη έμεινε ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με τις κυριακάτικες επαφές του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο νέος ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μπήκε με χαμηλούς τόνους στην ομάδα, έχοντας ως στόχο την οικονομική εξυγίανση και ταυτόχρονα θέλει να την ανεβάσει επίπεδο.

Αυτό ήταν και είναι το βασικό σχέδιο του νέου μεγαλομετόχου, ο οποίος «ζεστάθηκε» με τα όσα είδε στην Τούμπα από τους παίκτες του Δώνη και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί. Μάλιστα, ο ομογενής επιχειρηματίας φέρεται να είπε στους συνεργάτες του: «Θα κάνουμε σπουδαία ομάδα…»!

Ο Σαββίδης έδειξε ιδιαίτερα διατεθειμένος να προχωρήσει πιο γρήγορα η προσπάθεια ενίσχυσης του «Δικεφάλου του Βορρά». Αυτό περιμένουν όλοι στον ΠΑΟΚ, ώστε να ενισχυθεί σημαντική ομάδα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου.

Αθανασιάδης: «Κάποια στιγμή θα πάμε για πρωτάθλημα»

Την πίστη ότι κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης, μιλώντας στο Novasports. Επίσης, ο διεθνής επιθετικός τόνισε ότι με τον πανηγυρισμό του απάντησε σε όσα ακούστηκαν μετά το σχόλιό του στο Twitter.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Αθανασιάδης

Για το γκολ που πέτυχε

«Όμορφο το γκολ, αλλά χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν μπορώ να πετύχω γκολ και πρέπει να τους ευχαριστώ δημόσια. Είναι ένα όμορφο γκολ, είναι από τα πιο ωραία γκολ που έχω πετύχει στη καριέρα μου. Ο πανηγυρισμός ήταν απάντηση σε όσα ακούστηκαν μετά τα όσα είχα γράψει στο twitter. Τα γκολ τα αφιερώνω συνήθως την οικογένειά μου, αλλά και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που πιστεύω πως από εδώ και στο εξής θα μας βοηθήσει περισσότερο».

Για το αν ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκινά ως φαβορί για τον τίτλο

«Θα έρθει η στιγμή. Για φέτος, είμαστε μία νέα ομάδα, θέλουμε στήριξη από τον κόσμο κι αν είναι δίπλα μας ίσως και φέτος να μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη

«Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι πως είμαστε χαρούμενοι που ήταν εκεί και είδε τις προσπάθειές μας. Έχουμε έναν ιδιοκτήτη που στηρίζει την ομάδα και μαζί με τον πρόεδρο θα πάμε όλοι μαζί τον ΠΑΟΚ ψηλά».

Για το αν σκέφτεται να περάσει όλη την καριέρα του στον ΠΑΟΚ

«Σίγουρα κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής σκέφτεται το εξωτερικό, αλλά είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα. Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, τον αγαπάω και μακάρι να κάτσω κι άλλα χρόνια».

Τους «δένει» για να μην τους χάσει 

2/10/2012

Τους «δένει» για να μην τους χάσει Ο Φυτανίδης. (Photo: Action Images)
Τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Σωκράτη Φυτανίδη, του Ελίνι Δημούτσο και του Σαρλ Ιτάντζ έχουν ξεκινήσει στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες θέλουν να αποφύγουν τα φαινόμενα του περσινού καλοκαιριού, όπως συνέβη με τον Μπρίτο που έφυγε και τελικά επέστρεψε στην ομάδα.

Το ερχόμενο καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια εννιά ποδοσφαιριστών και οι «κυανόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν το συντομότερο με τις συγκεκριμένες υποθέσεις για να μην τρέχουν πάλι μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για αυτό το λόγο ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του Φυτανίδη και του Δημούτσου, οι οποίοι φέρονται να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και έχουν ξεκινήσει οι σχετικές συζητήσεις μαζί τους. Σύντομα, μάλιστα, οι δύο παίκτες θα μιλήσουν με τη διοίκηση και με αριθμούς, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην περίπτωση του Ιτάντζ.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο συλλόγων από το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν έρθει αρκετές φορές στην Αθήνα για να τον «τσεκάρουν» από κοντά. Οταν θα ολοκληρωθούν οι τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις, η διοίκηση του συλλόγου θα βάλει σε σειρά και τα υπόλοιπα ανοιχτά ζητήματα των συμβολαίων.

Έχουν φτάσει στα όριά τους 

2/10/2012

Έχουν φτάσει στα όριά τους
Αποφασισμένοι να κάνουν αποχή από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν συνεργάτες του τεχνικού επιτελείου και άνθρωποι του προσωπικού του Πανιωνίου. Ο λόγος είναι ότι εκτός από τους ποδοσφαιριστές - κάποιοι πήραν «έναντι» πριν από μερικές μέρες - αρκετοί μέσα στον σύλλογο παραμείνουν απλήρωτοι από τον περασμένο Ιανουάριο.

Συνεργάτες, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές και γενικότερα το υπαλληλικό προσωπικό επεδίωξαν συνάντηση με τη διοίκηση, προκειμένου να εκφράσουν τις ανησυχίες τους ως προς τις δυσκολίες επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πια σε καθημερινή βάση, αλλά και να ακούσουν την άποψη της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ.

Έτσι ήρθε η σκέψη να κάνουν αποχή μεθαύριο και να παραστούν στην προπόνηση μόνο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος με τους παίκτες. Ωστόσο, με τον Βαγγέλη Σουφλέρη συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν τις δύο πλευρές και τελικό αυτό το ενδεχόμενο εγκαταλείφθηκε προσωρινά, ενώ ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ τούς επισήμανε τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος όσον αφορά τα εισροή εσόδων.

Παντελίδης: «Ψηλά το κεφάλι» 

2/10/2012

Παντελίδης: «Ψηλά το κεφάλι» 
Το σύνθημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα έδωσε ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του μετά την ήττα (0-1) από τη Βέροια. Ο Αθηναίος τεχνικός προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και να τους εξηγήσει ότι αν επαναλάβουν παρόμοια εμφάνιση στο μέλλον δεν θα χάσουν.

«Ψηλά το κεφάλι. Αν επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση, δεν υπάρχει περίπτωση να ηττηθούμε ξανά. Αυτή η ήττα δεν πρέπει να μας απογοητεύσει, αλλά να μας πεισμώσει και να μας κάνει να δουλέψουμε περισσότερο», τόνισε ο 47χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια, ο Παντελίδης μίλησε με τους παίκτες και ανέλυσαν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιδράσουν όταν δεχθούν γκολ από την αντίπαλη ομάδα. Οι νεοφώτιστοι φαίνεται ότι παθαίνουν μπλακ-άουτ για ένα διάστημα περίπου 15-20 λεπτών.

Φεύγει πάλι ο Βελάσκες 

2/10/2012

Φεύγει πάλι ο Βελάσκες
Στην εθνική Βενεζουέλας για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ισημερινό στις 16/10 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κλήθηκε ο Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού θα κάνει ένα ακόμη μεγάλο ταξίδι πριν την αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη στο ΟΑΚΑ στις 21/10.

Δύο προβλήματα για Μάντζιο 

2/10/2012

Δύο προβλήματα για Μάντζιο
Με δύο προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Κέρκυρας για την αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Δημήτρη Κοντοδήμο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Μπάρκογλου.

Ο 30χρονος αμυντικός αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αναμέτρηση που η Κέρκυρα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στο επόμενο παιχνίδι.

Από την άλλη, τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Μπάρκογλου περιμένουν στην Κέρκυρα, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του, με τους ανθρώπους της ομάδας να απεύχονται το ενδεχόμενο της θλάσης.

«Πιστεύω πολύ στον ΠΑΣ» 

2/10/2012

«Πιστεύω πολύ στον ΠΑΣ» 
Ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα κόντρα στην Λεβαδειακό εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών τόνισε πως χρειαζόταν η ομάδα μια νίκη για να ανέβει ψυχολογικά και επισήμανε πως πιστεύει πολύ στους παίκτες του και στην δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

Για το χθεσινό ματς κόντρα στον Λεβαδειακό:
«Στην φάση του πέναλτι ήταν πραγματικά μια δύσκολη στιγμή. Το ξεπεράσαμε όμως και δεν μας επηρέασε. Συνεχίσαμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Φέτος το πρωτάθλημα είναι λίγο παράξενο και οπτικά και έτσι όπως το αισθανόμαστε. Υπάρχουν ομάδες με ιστορία και μεγάλο όνομα και έχουν προβλήματα. Υπάρχουν ομάδες που στοχεύουν ψηλά που δεν έχουν τόσο μεγάλο όνομα όπως ο Λεβαδειακός, στον οποίο ο Γιώργος Παράσχος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Εμείς θέλαμε τη νίκη για να ανέβουμε ψυχολογικά. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και μέχρι στιγμή οι εμφανίσεις μας δεν είχαν μετουσιωθεί στους βαθμούς που μας αναλογούσαν. Πιστεύω στην ομάδα μου και στην δουλειά που γίνεται».

Για τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ τα προβλήματα του: «Ξεκινήσαμε την χρονιά χωρίς να είχαμε το δικαίωμα να κάνουμε μεταγραφές. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε την ομάδα όπως ήθελε ο νόμος. Θέλουμε να εξυγιανθεί η ομάδα και από εκεί και πέρα να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Πρώτος μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω πως άδικα δεν πήρε ο ΠΑΣ την αδειοδότηση το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να κρίνω αν ο κανονισμός είναι σωστός αλλά πιστεύω πως σιγά σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Σε λίγο καιρό θα υπάρχουν ομάδες που θα έχουν έσοδα-έξοδα ίσια βάρκα, ίσια πανιά και τότε θα αρχίσουμε να μιλάμε για ανάπτυξη στο ποδόσφαιρο μας».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ: «Το καλοκαίρι πραγματοποιήσαμε 14 μεταγραφές εκ των οποίων οι 12 ήταν νεαρών ποδοσφαιριστών. Προωθήσαμε και τρία παιδιά από τις Ακαδημίες. Από την άλλη, οι έμπειροι που υπάρχουν στο ρόστερ δεν ξεπερνούν στους 12. Μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς παίκτες αλλά θέλω επίσης να υπάρχει ισορροπία στην ομάδα. Πρέπει οι προσαρμογές να είναι σωστές. Χθες ήταν οι Κοροβέσης και Οικονόμου, προχθές οι Ταμπάσης και Κολοβέτσιος. Το ρόστερ της ομάδας δεν είναι δέκα παίκτες, όλοι πρέπει να βοηθούν».

Για το ποιος προπονητής τον έχει βοηθήσει: «Εκείνος που μου άφησε το στίγμα του ως προπονητής ήταν ο κύριος Σεγκούρα. Πραγματικός δάσκαλος, έχει απίστευτες εμπειρίες και φοβερές γνώσεις και ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας».

«Τον Πανιώνιο στα ψηλά» 

2/10/2012

«Τον Πανιώνιο στα ψηλά» 
Στα ψηλά της βαθμολογίας επιθυμεί να βλέπει τον Πανιώνιο ο Ευθύμης Κουλουχέρης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως δεν είναι έκπληξη για εκείνον το ό,τι βρίσκεται η ομάδα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ σχολίασε και το γεγονός πως επικρατεί αρκετό ελληνικό στοιχείο στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ευθύμης Κουλουχέρης στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:

Για το αν είναι έκπληξη η μέχρι στιγμής πορεία του Πανιωνίου:
«Εμείς που ξέραμε την ομάδα από πέρυσι και γνωρίζαμε τι υλικό υπάρχει στις ακαδημίες του Πανιωνίου αλλά και την δουλειά που γίνεται εκεί , ξέραμε τι εικόνα θα παρουσιάσουμε. Θεωρώ πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα τα παιδιά έχουμε φιλοδοξίες να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, νομίζω πως με την κατάλληλη χημεία θα παίξουμε καθοριστικό ρόλο.

Δυστυχώς για μένα, είμαι σε μια ηλικία που βρίσκω πρώην συμπαίκτες μου σε άλλα πόστα. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πως βρίσκομαι σε μια ομάδα που εγώ είμαι ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες. Είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά στην Θεσσαλονίκη προηγουμένως αλλά τώρα είμαι πολύ καλά στον Πανιώνιο. Μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ και προσπαθώ να βοηθώ τους νεαρούς συμπαίκτες μου».

Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Βασική αρχή του Ελευθερόπουλου είναι να δουλεύεις στην προπόνηση όλη την εβδομάδα όπως όταν αγωνίζεσαι. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Έχει αφήσει πίσω του τον ποδοσφαιριστή, επιβάλλει πειθαρχία εκεί που πρέπει και έχει περάσει εντελώς στην πλευρά του προπονητή. Μόνο έτσι μπορεί να πετύχει κάποιος».

Για το αν μπορεί να μείνει στα ψηλά της βαθμολογίας ο Πανιώνιος: «Σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί έχω μπολιαστεί με τον πρωταθλητισμό. Είναι ευκαιρία για τον Πανιώνιο να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία. Έτσι θα αποκτήσουμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όπως σε όλη την χώρα, έτσι και στο ποδόσφαιρο έπρεπε να γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Υπήρχαν εποχές που ελληνικές ομάδες είχαν μόλις έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ένα από τα καλά που είχα στις ομάδες ήταν που έμαθα να καταλαβαίνω ισπανικά. Είναι λογικά το επίπεδο να είναι λίγο χαμηλό. Έχουμε γυρίσει πίσω κάποια χρόνια αλλά θεωρώ πως έπρεπε να γίνει. Αυτό θα βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα στα επόμενα χρόνια. Με λίγη υπομονή θα κάνουμε βήματα μπροστά».

Ακέφαλη και με προβλήματα 

2/10/2012

Ακέφαλη και με προβλήματα
Χωρίς… προπονητή, καθώς ακόμη αναζητείται ο διάδοχος του Βαγγέλη Βλάχου, αλλά με αγωνιστικά προβλήματα, έγινε η προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη, που σηματοδότησε και την έναρξη της προετοιμασίας για το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Χρέη προπονητή ανέλαβε ο Νίκος Κωτσοβός (με τη βοήθεια του γυμναστή Γιώργου Πήδουλα), μέχρι πρότινος βοηθός του Βαγγέλη Βλάχου, που αν δεν βρεθεί προπονητής ως το Σάββατο θα καθίσει στον πάγκο στο προσεχές ματς.

Ο Γιώργος Κατίδης αποχώρησε από το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και περιορίστηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Νίκος Κατσικοκέρης έκανε φυσιοθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο, μιας και δεν έχει ακόμη ξεπεράσει την κάκωση στο μετατάρσιο. Η συμμετοχή του νεαρού μέσου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, ενώ λιγοστές πιθανότητες έχει να προλάβει ο 24χρονος φορ.

Το παρήγορο είναι πως οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 10.00 και σε αυτή εκφράζεται αισιοδοξία πως τουλάχιστον θα υπάρχει προπονητής.

Η ώρα του Μαύρου 

2/10/2012

Η ώρα του Μαύρου
Το μεσημέρι της Τετάρτης (15:00) στο ξενοδοχείο «Metropolitan» θα παραχωρήσει ο Θωμάς Μαύρος την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου για τους λόγους της παραίτησής του από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο θρύλος της «Ένωσης» έχει προαναγγείλει πως θα αποκαλύψει όσα και… όσους τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση περιγράφοντας τα όσα έζησε στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του στην κεφαλή του συλλόγου, ενώ αναμένεται να τοποθετηθεί και για το ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησής του εφόσον δεν προχωρήσει το deal με τους Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη.

Πειθαρχική δίωξη σε Αθανασιάδη και ΠΑΟΚ 

2/10/2012

Πειθαρχική δίωξη σε Αθανασιάδη και ΠΑΟΚ
Κίνδυνο τιμωρίας αντιμετωπίζει ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης. Στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, αλλά και στην ΠΑΕ, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο, για όσα ανέφερε στο Twitter μετά τη νίκη της ομάδας Νέων του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Άρη κι εν όψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τη Σούπερ Λίγκα.

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Στέφανου Αθανασιάδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αμφίβολοι Κουίνσι - Λάζαρος 

2/10/2012

Αμφίβολοι Κουίνσι - Λάζαρος
Προβλημάτων συνέχεια για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και τον Παναθηναϊκό εν όψει του αγώνα με την Τότεναμ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μέσα σε όλα το βαρύ για εκείνον κλίμα ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Κουίνσι και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να προπονούνται ατομικά.

Ο Γκανέζος εξτρέμ αισθάνεται ενοχλήσεις στη ποδοκνημική, ενώ ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο.

Και οι δύο, όμως, είναι αμφίβολοι για τον αγώνα των «πράσινων» με τους Λονδρέζους την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Ο Φερέιρα δεν υπολογίζει σίγουρα τους τραυματίες Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, ενώ σήμερα ο Νίκος Σπυρόπουλος δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Αρχικά στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια, όσοι είχαν αγωνιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν με πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς.

«Ουδέν θέμα προπονητή, αλλά…» 

2/10/2012

«Ουδέν θέμα προπονητή, αλλά…»
Κανένα ζήτημα απομάκρυνσης του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν τίθεται για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου. «Μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα η ομάδα έχει έναν προπονητή που στηρίζει και εμπιστεύεται», τόνισε, αλλά πρόσθεσε πως «ουδείς ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια… Αν η εικόνα της ομάδας συνεχίζει να είναι τέτοια, και ο ίδιος ο προπονητής θα το αναγνωρίσει και θα φύγει μόνος του».

Αναλυτικά, ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-το αν τίθεται θέμα απόλυσης του Φερέιρα: «Ο Φερέιρα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014. Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν θέτει θέμα προπονητή. Άρα μέχρι που να τελειώσει το πρωτάθλημα έχει έναν προπονητή που στηρίζει και εμπιστεύεται. Τώρα, τι θα προκύψει στη συνέχεια, κανείς δεν ξέρει… Αν η εικόνα της ομάδας συνεχίζει να είναι τέτοια, και ο ίδιος ο προπονητής θα το αναγνωρίσει και θα φύγει μόνος του».

-το πώς έφτασε ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη θέση: «Μετά τον αποκλεισμό με τη Μάλαγα άρχισε η αμφισβήτηση. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με την εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού, αλλά δεν αντέξαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Λίγο κουραστήκαμε, λίγο αγχωθήκαμε, βάρυναν τα πόδια και ήρθαν τα άσχημα αποτελέσματα. Όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι όσοι ασχολούμασταν με τον Παναθηναϊκό δεν φανταζόμασταν ότι η ομάδα θα είναι σε τόσο άσχημη βαθμολογική θέση και θα παρουσιάζει τόσο άσχημο θέαμα. Είχαμε θέσει ως στόχο να φτιάξουμε μια καλή ομάδα για να εξασφαλίσουμε μίνιμουμ την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και να προσπαθήσουμε την υπέρβαση. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο, δεν τα καταφέραμε απέναντι στη Μάλαγα κι από εκεί και πέρα προγραμματίσαμε την πορεία μας. Σχεδιάζαμε στα πρώτα ματς να έχουμε μαζέψει βαθμούς και μετά τις διακοπές των εθνικών ομάδων να ανασυνταχθούμε».

-το πώς θα ανακάμψει η ομάδα: «Χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα και πίστωση χρόνου. Στα παιχνίδια με Τότεναμ και Ξάνθη πρέπει η ομάδα να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο. Στο πρώτο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει αγωνιστικότητα και να σταθεί καλά, ενώ στην Ξάνθη πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Στη συνέχεια υπάρχει η διακοπή, θα είναι έτοιμος ο Σο που είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. και ακολουθούν τα επόμενα τρία ματς, που είναι μέσα στις δυνατότητές της να τα κερδίσει η ομάδα, για να ανέβει στη βαθμολογία. Στα δύο τελευταία ματς ο Παναθηναϊκός ήταν κακός. Στα παιχνίδια με ΠΑΣ και Πανθρακικό έκανε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει. Και πέρυσι στην αρχή της σεζόν ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την Οντένσε και τη Μακάμπι, αλλά σιγά-σιγά βρήκε τον εαυτό του. Ζητάμε λίγο υπομονή. Πόση όμως όταν δεν κερδίζεις στο γήπεδό σου».

-τους ρεαλιστικούς στόχους για φέτος: «Θέλουμε να πάρουμε έναν τίτλο, είτε το πρωτάθλημα είτε το Κύπελλο. Το πρωτάθλημα είναι μακριά, αλλά στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν ελπίδες. Αν δεν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε τουλάχιστον τη δεύτερη θέση».

-το πρόβλημα στο γκολ: «Νομίζω ότι και ο Τοτσέ και ο Πετρόπουλος είναι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Το θέμα του γκολ είναι και λίγο τύχη. Μη μου πείτε ότι ο Αθανασιάδης που πέτυχε αυτό το γκολ με τον Άρη δεν είχε τύχη. Τα σχέδια του Φερέιρα είναι τέτοια, που πέρυσι η ομάδα δεν έπαιζε με κλασικό φορ. Φέτος ο Κουίνσι ήρθε καθυστερημένα κι ακόμη δεν βρήκε τον εαυτό του και ο Σισοκό ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί».

-την πιθανή ενίσχυση τον Ιανουάριο: «Πρέπει να δούμε πώς θα είναι τα οικονομικά μας. Σαφώς και θα κοιτάξουμε να βρούμε έναν ή δύο καλούς παίκτες, εκεί που χωλαίνει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι τι κάνουμε μέχρι τον Ιανουάριο και πώς μπορεί η ομάδα να ανακάμψει. Είναι πεσμένο το ηθικό των παικτών. Ενώ στις προπονήσεις είναι ορεξάτοι, στα ματς παθαίνουν ένα black out. Αυτό προσπαθούμε να διορθώσουμε όλοι, ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Ελευθεράκης, εγώ…».

-το ενδεχόμενο πρόσληψης τεχνικού διευθυντή: «Θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή και θα αποφασίσει. Τεχνικός διευθυντής δεν υπάρχει, όπως ήταν ο Αντωνίου ή ο Φρέιτας. Υπάρχει όμως ο Κώστας Ελευθεράκης, που κάνει χρέη τεχνικού διευθυντή».

-τις επιλογές των καλοκαιρινών μεταγραφών: «Αν δεν αφήσεις τον προπονητή να κάνει τις μεταγραφές που πιστεύει ο ίδιος… Εμείς του προτείναμε κάποιους παίκτες για να κοιτάξει και είπε ‘όχι, θα φέρω παίκτες που μπορούν να με βοηθήσουν σε αυτά που θέλω εγώ’. Όλες οι μεταγραφές ήταν δικές του επιλογές».

-την αγωνιστική κατάσταση του Σο: «Είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού πριν έρθει, αποθεραπεύτηκε, αλλά έπαθε υποτροπή. Μετά τη διακοπή θα παίξει και θα προσθέσει ένα λιθαράκι γιατί είναι καλός ποδοσφαιριστής».

-τους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού: «Με τον Καρνέζη ο Παναθηναϊκός δεν έχει πρόβλημα τερματοφύλακα για 15 χρόνια. Η τετράδα με αυτόν, τον Κοτσόλη, τον Καπίνο και τον Ταμπάκη υπάρχει μία εξαιρετική τετράδα. Για τον Καπίνο είναι καλύτερα να είναι δεύτερος στον Παναθηναϊκό, παρά πρώτος σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, πλην του Ολυμπιακού. Στον Ολυμπιακό παρακαλάνε να είχανε έναν τερματοφύλακα σαν τον Καπίνο και τον Ταμπάκη».

«Πονοκέφαλος» με Λάζαρ 

2/10/2012

«Πονοκέφαλος» με Λάζαρ 
Μία επιστροφή και ένα πρόβλημα μετρά ο Γιώργος Δώνης κατά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία θα φιλοξενηθεί στην έδρα του ΟΦΗ (6/10, 16:00). Θεραπεία ακολούθησε ο Λάζαρ, ατομικό για Βιβιάν, Σακελλαρίου.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι η συμμετοχή του Πάμπλο Γκαρσία στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας για δεύτερη ημέρα, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Από την άλλη, πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Λάζαρ, λόγω των ενοχλήσεων στον αυχένα.

Για δεύτερη ημέρα ο Ματέους Βιβιάν δεν κατάφερε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο αριστερός μπακ έχει υποστεί διάστρεμμα.

Τα εισιτήρια της ΑΕΚ με Κέρκυρα 

2/10/2012

Τα εισιτήρια της ΑΕΚ με Κέρκυρα 
Αύριο, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, θα τεθούν στη διάθεση των οπαδών της ΑΕΚ τα εισιτήρια του σαββατιάτικου αγώνα με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Ανδρέας Δημητρέλος μετά τις απαραίτητες επαφές στην Εφορία εξασφάλισε πως η ομάδα θα έχει και πάλι τη στήριξη του κόσμου της. Όσοι θελήσουν να βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο χρειάζεται να διαθέσουν από 10 (στις απλές θέσεις) μέχρι 100€ (για εκείνες των VIP).

Η ανακοίνωση

«Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ-Κέρκυρα (Σάββατο 6/10, 17:15).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από το Aekshop στη Νέα Φιλαδέλφεια, Δεκελείας 146, τηλ.  210-2525784 .

Από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, εισιτήρια θα πωλούνται και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 10:00–17:00.

Το Σάββατο 6/10, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 13:15 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 13:15 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 13:15 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 35 : 10€
Θύρα 15 : 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 23, 31 :15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 30€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στο Aekshop και από την Παρασκευή στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια πρέπει να προμηθεύονται όλα τα παιδιά από 6 ετών έως και 15 ετών, δηλαδή γεννημένα από 1-1-1997 και μετά.

Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια το Σάββατο το απόγευμα όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον δυο ώρες προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων».

«Υποχρέωσή μας η νίκη» 

2/10/2012

«Υποχρέωσή μας η νίκη» 
Το σύνθημα για τον σαββατιάτικο αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, έδωσε στη σημερινή προπόνηση ο Νίκος Κωτσοβός. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Βαγγέλη Βλάχου θέλησε να κρατήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης και τούς ζήτησε να πάρουν τους τρεις βαθμούς «με ή χωρίς προπονητή» απέναντι στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

«Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι ρευστή. Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή. Ωστόσο, όσο είμαστε εδώ, πρέπει όλοι μας να συνεχίσουμε τη δουλειά και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα. Γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι», ανέφερε αρχικά ο Κωτσοβός και πρόσθεσε:

«Ανεξάρτητα αν θα έχει έρθει μέχρι τότε νέος προπονητής ή όχι, εμείς πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι για το ματς και να το κερδίσουμε. Με ή χωρίς προπονητή πρέπει να κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται προπονητή για να κερδίσουμε την Κέρκυρα εντός έδρας. Καταλαβαίνετε πώς το λέω και τι εννοώ. Είναι υποχρέωσή μας».

Κάμφθηκαν οι αντιστάσεις της Αστυνομίας 

2/10/2012

Κάμφθηκαν οι αντιστάσεις της Αστυνομίας
Παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο, στο «Γεντί Κουλέ» (19:30, 6η αγωνιστική). Αυτό αποφασίστηκε στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, καθώς μετά την σχετική συμφωνία σε επίπεδο διοικήσεων, δόθηκε και το «ΟΚ» από την Αστυνομία, παρά τις αρχικές ενστάσεις της.

Toν «Δικέφαλο του Βορρά» εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Μάκης Τσάτσος. Σύμφωνα με την προγραμματισμό που έγινε οι Θεσσαλονικείς θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6 (15 ευρώ θα τιμώνται τα εισιτήρια), ωστόσο οι δεδομένα καλές σχέσεις που χαρακτηρίζουν τις δύο ΠΑΕ θα επιτρέψει την παρουσία τους και σε άλλες θύρες του γηπέδου των Κρητικών.

«Είναι χαρά μας να είναι εδώ φίλοι του ΠΑΟΚ. Εχουμε δεσμούς με τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Υπήρξαν κάποιες ενστάσεις από την Αστυνομία και κάποιες διαμαρτυρίες ότι ο ΟΦΗ εκτός του ΠΑΟΚ δε δίνει σε καμία ομάδα εισιτήρια. Οι διαχρονικά καλές μας σχέσεις, δημιουργούν τα εχέγγυα για να αναλάβουμε την ευθύνη για ότι προκύψει», ξεκαθάρισε ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΟΦΗ, Ανδρέας Μανουσάκης, μιλώντας στο Libero “107,4”.

«Με τη γνώμη τη δική μας και ότι εμείς αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε κόστος αν γίνει κάτι, η Αστυνομία δε μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Ακόμα και αν δε δεχόταν εμείς θα κάναμε ότι μπορούσαμε για να φιλοξενηθούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Θέσαμε στο τραπέζι και την περσινή παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά αυτοί είχαν τις ενστάσεις τους για τους δικούς τους λόγους. Μόνο για τους φίλους του ΠΑΟΚ θα ανοίξει η θύρα 6. Για όλα τα άλλα παιχνίδια είναι κλειστή. Τα δεδομένα που υπάρχουν με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν με άλλη ομάδα, για αυτό και δε δίνουμε πουθενά αλλού εισιτήρια», ανέφερε κλείνοντας.

«Περιμένω την απάντηση του ‘Τράι’» 

2/10/2012

«Περιμένω την απάντηση του ‘Τράι’»
Από τα χείλη του Τραϊανού Δέλλα κρέμεται ο Ανδρέας Δημητρέλος, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Του έχω ζητήσει να μου απαντήσει ως το απόγευμα αν δέχεται να αναλάβει προπονητής», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ. «Δεν ήταν ο σκοπός να φαγωθεί ο Μαύρος», ξεκαθάρισε για την παραίτηση του τελευταίου από την προεδρία. «Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά είμαι επιφυλακτικός», ανέφερε για τις επαφές με Βιντιάδη-Χάρις.

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Δημητρέλος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-τις επαφές με τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Ο Άγγελος ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Τα είχαμε βρει σε όλα όσα συζητήσαμε, αλλά δυστυχώς όπως δήλωσε και ο ίδιος δεν αποφασίζει εκείνος. Ελπίζω κάποια άλλη στιγμή να βρούμε κάποια φόρμουλα συνεργασίας. Εγώ του εύχομαι καλή επιτυχία στην επόμενη ομάδα του».

-τη λύση της συνεργασίας του Βαγγέλη Βλάχου: «. Ο Βαγγέλης ήταν άτυχος σε σχέση με τα αποτελέσματα και τις συγκυρίες. Δυστυχώς όμως έτσι έχει η κατάσταση. Η πρώτη και καλύτερή μας επιλογή σε εκείνη τη φάση ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης. Δεν συζητά ποτέ όταν υπάρχει προπονητής. Ήμασταν αναγκασμένοι να διακόψουμε τη συνεργασία μας με τον Βαγγέλη για να μιλήσουμε μαζί του. Δεν είχαμε άλλη επιλογή».

-την αποχώρηση του Θωμά Μαύρου και τις ευθύνες που του επιρρίπτουν: «Με τα οικονομικά τα έχω πάει καλά. Δεν ήταν πρόθεσή μου να ασχοληθώ με τα αγωνιστικά, αλλά είμαι αναγκασμένος να το κάνω. Κανένας δεν είχε πρόθεση να φύγει ο Θωμάς. Ότι είχαμε μια διαφωνία σε ένα ΔΣ είναι δημοκρατικό. Βεβαίως κάποιος θα μπορούσε να πει ότι αφού δεν εισακούεται η γνώμη του, φεύγει. Θα έπρεπε να μιλάμε όλοι μαζί και να προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για την επόμενη μέρα. Είμαστε ήδη δύο μέρες και προσπαθούμε να βρούμε προπονητή. Σκεφτείτε να αργούσαμε κι άλλο να αποφασίσουμε για τον Βαγγέλη Βλάχο. Η όλη διαδικασία του Σαββάτου είναι για μένα μεγαλύτερη φθορά. Αν κοίταζα το προσωπικό μου συμφέρον, δεν θα ασχολούμουν και θα ήμουν στο απυρόβλητο. Τώρα μπορεί οποιοσδήποτε να με κατηγορήσει ότι έφαγα τον Θωμά. Δεν ήταν αυτός ο αντικειμενικός σκοπός».

-το ενδεχόμενο να προκαλέσει αναταραχή ο Θωμάς Μαύρος με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει: «Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να είμαστε μια οικογένεια. Δεν ξέρω ποιες είναι οι προθέσεις του Θωμά. Οι στιγμές που περνά η ΑΕΚ είναι κρίσιμες και μπορούμε να τις ξεπεράσουμε μόνο όταν είμαστε μαζί. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δημοκρατία έχουμε. Ο καθένας ας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ελπίζω για την ΑΕΚ κι όχι για τον εαυτό του».

-τις επαφές που ακολούθησαν και την επιλογή Δέλλα: «Δεν έχω κάνει συζητήσεις με όσα ονόματα ακούγονται. Δεν έχω μιλήσει με 3-4 προπονητές ταυτόχρονα. Αν πάρουμε αρνητική απάντηση από τον ‘Τράι’, θα κοιτάξουμε κάποια άλλη λύση. Του ζήτησα να έχω κάποια απάντηση ως το απόγευμα για να έχουμε τα χρονικά περιθώρια για να μη χάσουμε άλλη μέρα. Το πιο σωστό είναι να συνεχίσουμε τις προπονήσεις με τον κ. Κωτσοβό και τον κ. Πήδουλα που ξέρουν την ομάδα. Ελπίζω όμως μέχρι το βράδυ να έχουμε ολοκληρώσει τις επαφές μας».

-το ενδεχόμενο παραμονής του Χρήστου Κωστή: «Η θέση του συνδετικού κρίκου μεταξύ διοίκησης και προπονητή πρέπει να τυγχάνει της αρεσκείας και των δύο πλευρών. Δεν έχω μιλήσει με τον Χρήστο, επειδή δεν έχουμε βρει προπονητή. Όταν βρούμε, θα μιλήσω με τον Χρήστο για να δούμε αν μπορεί να βοηθήσει από κάποιο πόστο».

-τις επαφές με Βιντιάδη-Χάρις: «Έχουμε ολοκληρώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα. Δεν έχω δει τα στοιχεία. Έτρεχα το πρωί για την έκδοση των εισιτηρίων και χθες για την υπόθεση του προπονητή. Θα κοιτάξω τα θέματα αυτά τώρα και μέχρι το βράδυ θα τα έχουμε στείλει. Θεωρώ ότι σε μια εβδομάδα από την άλλη πλευρά θα είναι σε θέση να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Μας έχουν πει ότι θα αποφασίσουν αφενός τον τρόπο που θα μπουν στην εταιρεία και αφετέρου να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία που τους έχουμε δώσει μέσω κάποιων ελεγκτών. Πρόθεσή τους είναι να μπουν στην ΠΑΕ, αλλά οι μεγάλες συμφωνίες μπορούν να χαλάσουν στο παρά ένα. Εγώ είμαι επιφυλακτικός. Είμαστε πολύ κοντά, αλλά ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία. Θέλω να πιστεύω πως μέχρι τις 20-25 Οκτωβρίου να έχουμε συμφωνήσει. Αν δεν έρθει κάποιος επενδυτής σύντομα, δεν θα μπορέσουμε να το τραβήξουμε πάρα πολύ ακόμα».

Τα βάζει με τα… όπλα ο Αστέρας 

2/10/2012

Τα βάζει με τα… όπλα ο Αστέρας
Το πρωτάθλημα της Superleague θα διακοπεί τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας και στον Αστέρα ήδη αποφάσισαν πώς θα εκμεταλλευτούν το διάστημα αυτό που δε θα υπάρχει αγωνιστική δράση.

Έτσι οι «Αρκάδες» κανόνισαν να δώσουν φιλική αναμέτρηση με την Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας προκειμένου να παραμείνουν… ζεστοί ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα και η είσοδος θα είναι δωρεάν για τους φιλάθλους.

Με 500 οπαδούς στο «Καραϊσκάκη» 

2/10/2012

Με 500 οπαδούς στο «Καραϊσκάκη»
Την συμπαράσταση 500 οπαδών του θα έχει ο Αστέρας Τρίπολης στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, το αίτημά της για χορήγηση εισιτηρίων έγινε δεκτό από τους «ερυθρόλευκους» και από την Αστυνομία και έτσι για πρώτη φορά φέτος η ομάδα της Αρκαδίας θα έχει κόσμο στο πλευρό της.

Θυμίζουμε πως στα προηγούμενα παιχνίδια μακριά από την Τρίπολη με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό το ανάλογο αίτημα είχε απορριφτεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι : εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στο γήπεδο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 θα διατίθενται ως εξής:

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στη Μπουτίκ της ΠΑΕ από τις 10.00πμ έως τις 5.00μμ.

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου τα εισιτήρια θα διατίθενται στο εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου από τις 10.00πμ έως τις 5.00μμ.

Τιμή εισιτηρίου 15€».

Δωρεάν εισιτήρια για μαθητές 

2/10/2012

Δωρεάν εισιτήρια για μαθητές
Σε μια κίνηση που αναμένεται να πυκνώσει τη νεολαία που συγκεντρώνεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της ομάδας, προχώρησε η Βέροια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, οι μαθητές των σχολείων της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τους εντός έδρας αγώνες της «βασίλισσας του βορρά» δωρεάν, εκτός από εκείνους που θεωρούνται υψηλής επικινδυνότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροιας

Η Π.Α.Ε. Βέροια δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, σεβόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και προσδοκώντας την ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και τη συμμετοχή παιδιών στον αθλητισμό, θεσμοθετεί τη μαθητική κερκίδα στη Θύρα 1.

Από αύριο θα ξεκινήσει η διάθεση δωρεάν μαθητικών εισιτηρίων (μαθητές δημοτικών και γυμνασίων), μετά από συνεννόηση με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Ημαθίας.

Για τις επόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις, εκτός των αγώνων υψηλής επικινδυνότητας, θα διατεθούν εισιτήρια σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του Νομού Ημαθίας. Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα δοθούν 1500 δωρεάν εισιτήρια για όλους τους μαθητές των εξής σχολείων:

3ο Γυμνάσιο Βέροιας
Γυμνάσιο Μακροχωρίου
1ο Δημοτικό Βέροιας
6ο Δημοτικό Βέροιας
10ο Δημοτικό Βέροιας
Δημοτικό Αγ.Μαρίνας - Τριλόφου
Δημοτικό Αγ.Βαρβάρας, Ασωμάτων, Άμμου

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο 

2/10/2012

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο
Την έναρξη της πώλησης των εισιτηρίων για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της Σούπερ Λιγκ κόντρα στον Πανιώνιο ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν στην τιμή των 15 και των 20 ευρώ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα (02.10.2012) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 16:00 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων που μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ να εξυπηρετούνται είναι τα εξής:

Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πανηπειρωτικό): Τηλ. επικοινωνίας ( 2651070340 )

Τρίτη 02.10.2012: 09:00 έως 18:00

Τετάρτη 03.10.2012: 09:00 έως 18:00

Πέμπτη 04.10.2012: 09:00 έως 18:00

Παρασκευή 05.10.2012: 09:00 έως 18:00

Σάββατο 06.10.2012: 10:00 έως 14:00

Μπουτίκ (Φώτου Τζαβέλλα 29): Από Τετάρτη 03.10.2012: Ημέρες και Ώρες Καταστημάτων. Τηλ. επικοινωνίας ( 2651064750 ).

Blue Vayeros(Φώτου Τζαβέλλα 17) : Απογευματινές ώρες μετά τις 18:00. Τηλ. επικοινωνίας  2651078103 .

Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες, Ημέρα Αγώνα (07/10): Από τις 11:00 π.μ. μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο

* Επιπλέον η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 υπενθυμίζει ότι για την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου ΑΥΣΤΗΡΑ, θα πρέπει να γίνεται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Αναλυτικά οι τιμές:

Θύρες 3-4-6: 20 ευρώ

Θύρα 9Α - Β: 15ευρώ

Θύρες 10-11: 15 ευρώ

Με κόσμο ο Πανιώνιος στα Γιάννενα 

2/10/2012

Με κόσμο ο Πανιώνιος στα Γιάννενα
Με τη συμπαράσταση του κόσμου του θα δοκιμαστεί ο Πανιώνιος στο επόμενο παιχνίδι για τη Σούπερ Λιγκ στην έδρα του ΠΑΣ.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ήρθαν σε συμφωνία ώστε να υπάρξει παρουσία των «κυανέρυθρων» οπαδών στους «Ζωσιμάδες» και καθώς δεν υπήρξε ένσταση από πλευράς της αστυνομίας ο αγώνας θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων και των δύο συλλόγων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως εξασφάλισε για τις ανάγκες των οπαδών της εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες".

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται την ημέρα του αγώνα, έξω τη Θύρα 7 του σταδίου. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ

Σε απολογία πέντε ΠΑΕ και ο Δώνης 

2/10/2012

Σε απολογία πέντε ΠΑΕ και ο Δώνης
Πέντε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας αλλά και ο Γιώργος Δώνης κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Πέμπτης, 4/10.

Η ανακοίνωση:

«Σε απολογία στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, για την Πέμπτη 04/10 και ώρα 13:00, κλήθηκαν πέντε ποδοσφαιρικές ΠΑΕ για την συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Συγκεκριμένα, η πειθαρχική επιτροπή κάλεσε σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη, τις παρακάτω ΠΑΕ»:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γ.Δώνη (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της , για τη συμπεριφορά του προπονητή κ.Γ.Δώνη, καθώς επίσης διότι: «Στο 44΄, 45΄και 45΄+ λεπτό του αγώνα εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική οθόνη προβολής μηνυμάτων (MATRIX) η φράση : «SEX και ΒΙΑ».

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

«Μπουνιές ανάμεσα σε Δώνη και Κάκο» 

2/10/2012

«Μπουνιές ανάμεσα σε Δώνη και Κάκο»
Πολύ σοβαρές καταγγελίες από τον Αλέκο Κατσιαούνη, μέλος της διοικούσας επιτροπής του Άρη, για τα όσα ακολούθησαν το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Κάκου, στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι… έπεσε ξύλο ανάμεσα στον Κερκυραίο διαιτητή και τον προπονητή τον Γιώργο Δώνη, τονίζοντας ωστόσο ότι η φιλοξενία από τον επίσημο ΠΑΟΚ ήταν άψογη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κατσιαούνη στο «Μακεδονία TV»:

Για το επεισόδιο Δώνη και Κάκου: «Υπήρξε ένα επεισόδιο αρκετά σοβαρό μεταξύ των δύο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες ανθρώπων του Άρη όπως μου τις μετέφεραν. Μου είπαν ότι οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια ότι υπήρξαν μπουνιές, κλωτσιές και σπρωξίματα! Είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δόθηκε η πρέπουσα έκταση…

Πρέπει να τα πάρουν σοβαρά οι υπεύθυνοι του ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα από έναν προπονητή και έναν διαιτητή, είναι μεγάλα ονόματα στον χώρο. Ξέφυγε η κατάσταση… Ανεπίτρεπτη κατάσταση. Ίσως επειδή είναι τόσο τραγικό από μόνο του το γεγονός και κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν αυτό που έγινε, γι' αυτό δεν δόθηκε έκταση».

Για το tweet του Αθανασιάδη: «Καταρχήν ενόχλησαν οι δηλώσεις του Αθανασιάδη, ήταν παντελώς άστοχες και δεν ξέρω που αποσκοπούσαν. Βγάλαμε την ανακοίνωση που έπρεπε και το αφήσαμε εκεί το θέμα».

Για τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο : «Η φιλοξενία από τον επίσημο ΠΑΟΚ ήταν άψογη, αλλά δεν συνέβη το ίδιο στον αγωνιστικό χώρο. Έγιναν επεισόδια και η συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων του ΠΑΟΚ και δη σεκιούριτι ήταν τραγική. Προπηλάκισαν παίκτες του Άρη και δεν έχουν λόγο να πουν ψέματα τα παιδιά. Έγιναν γεγονότα που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο»!

«Δεν θα τελειώσει με 16 ομάδες το πρωτάθλημα» 

2/10/2012

«Δεν θα τελειώσει με 16 ομάδες το πρωτάθλημα»
Την άποψη πως δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα με 16 ομάδες λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εξέφρασε ο Χρήστος Πανόπουλος μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis». «Δεν μπορεί να τελειώσει με 16 ομάδες, εκτός κι αν θέλουμε να είμαστε… καραγκιόζηδες», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης.

Ο Χρήστος Πανόπουλος μίλησε και για την ομάδα του επισημαίνοντας ότι η ανάληψη καθηκόντων από τον Κωστένογλου θα βοηθήσει την Ξάνθη να «βρει το δρόμο της»…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Πανόπουλου…

Για την πορεία της Ξάνθης:
"Δεν ξεκινήσαμε καλά όπως θέλαμε, αλλά θα βρούμε το δρόμο μας. Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Ο Κωστένογλου θα βοηθήσει σε αυτό".

Για την φετινή Σούπερ Λίγκα:
"Είναι το πιο χάλια πρωτάθλημα, από την ύπαρξη επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Και θα γίνει ακόμη χειρότερο. Θα έπρεπε ομάδες να μην είχαν παραμείνει στο πρωτάθλημα αν υπήρχε αξιοκρατία. Έξι με επτά ομάδες δεν θα έπρεπε να συμμετέχουν".

Για το αν θα τελειώσει το πρωτάθλημα με 16 ομάδες:
"Το πρωτάθλημα αυτό δεν μπορεί να τελειώσει με 16 ομάδες, εκτός και αν θέλουμε να είμαστε… καραγκιόζηδες. Αν εφαρμοστούν οι νόμοι αποκλείεται να τελειώσουμε με 16. Αν χώνεται ο κάθε πικραμένος μπορεί να τελειώσει με 18 και με 20 ομάδες".

Για τους λόγους που επηρεάζουν την λειτουργία του πρωταθλήματος:
"Μεγαλύτερη παράμετρος είναι η ποιότητα του θεάματος και τα οικονομικά των ομάδων. Υπάρχουν μικρά μπάτζετ και οι περισσότερες ομάδες χρωστούν σε όποιον μιλάει ελληνικά".

Για τις εκλογές της ΕΠΟ:
"Δεν έχω άποψη. Δεν τα πολυξέρω τα πράγματα της ΕΠΟ. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις Ενώσεις".

-Για τα όσα λέγονται περί «άρματος του Ολυμπιακού»:
"Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Αυτό επηρεάζει το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω όμως τι συμβαίνει. Επειδή ο Ολυμπιακός είναι δημοφιλής μπορεί οι Ενώσεις όλης της Ελλάδος να πρόσκεινται στον Ολυμπιακό. Έχει μια λογική".

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
"Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική. Έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα στην Ελλάδα. Μου άρεσε πολύ στο μεταξύ μας παιχνίδι, άσχετα αν προηγήθηκε με ένα πέναλτι για γέλια και για κλάματα. Άξιζε να κερδίσει όμως. Η γενικότερη εμφάνιση που έκανε μου άρεσε πολύ".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή:
"Μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό για τον τίτλο. Επειδή έχει χαμηλώσει το επίπεδο είναι η μοναδική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Η μόνη ομάδα που μπορεί να το κάνει είναι ο ΠΑΟΚ".

Για τον Ιβάν Σαββίδη:
"Είναι πολύ θετικό να υπάρχει ένα σοβαρός επενδυτής στο ποδόσφαιρο. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά έχω καταλάβει ότι είναι χαμηλών τόνων. Φαίνεται σοβαρός. Αυτός μπήκε γιατί θέλει να προωθήσει κάποια πράγματα μέσω του ποδοσφαίρου. Είναι θεμιτό και το κάνει βλέποντας τη δυναμική του ΠΑΟΚ".

Για το αν υπάρχει θέμα Βασιλακάκη για τον ΠΑΟΚ:
"Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο".

Τη μετάθεση του ΟΦΗ-ΠΑΟ ζητάει η Αστυνομία Ηρακλείου

2/10/2012

Επικαλούμενη αδυναμία επαρκούς αστυνόμευσης λόγω της αργίας και του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου επιθυμεί τη μετάθεση του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.
Η είδηση προέκυψε στο περιθώριο της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, το ερχόμενο Σάββατο στο "Γεντί Κουλέ". Οι εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου έθεσαν το θέμα παρουσία των εκπροσώπων του ΟΦΗ και της Super League.
Η διοίκηση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος θα κληθεί να αποφασίσει -εφόσον το αίτημα της Αστυνομίας υποβληθεί και επισήμως- για το αν ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, που είχε εξ αρχής προγραμματιστεί για την 28η Οκτωβρίου, είναι δυνατόν να διεξαχθεί ανήμερα του εορτασμού για την εθνική επέτειο ή αν είναι σκόπιμο για λόγους ασφαλείας να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία.

«Είχα διαφορές με τον Φερέιρα» 

2/10/2012

«Είχα διαφορές με τον Φερέιρα»
Κατάθεση ελληνικής ψυχής από τον Γιώργο Καραγκούνη σε συνέντευξή του σε βρετανικό Μέσο.

Ο «τυπάρας», μιλώντας στην London Evening Standard είπε για την οικονομική κρίση δηλώνοντας περήφανος που είναι Έλληνας και θεωρώντας πως η Ελλάδα θα ανακάμψει, μίλησε για το όνειρό του «το Μουντιάλ της Βραζιλιάς», ανέλυσε τις κακές σχέσεις του με τον Φερέιρα που δεν τον σεβάστηκε και τελείωσε με λίγα λόγια για την προσαρμογή του στην Αγγλία, λέγοντας:

«Μου μιλάνε αργά για να καταλάβω».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης:

Για την οικονομική κρίση:
«Είναι πραγματικά μία πολύ άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα. Οι πολίτες της χώρας έχουν τρομερά προβλήματα τα οποία είναι πολύ σοβαρά. Δεν έχουν φαγητό για τις οικογένειές τους. Όλοι και όλα έχουν επηρεαστεί από την κρίση, όπως και το ποδόσφαιρο φυσικά. Υπάρχει μία ανισορροπία, αλλά θα επανέλθουμε. Δεν θα αφήσουμε το ευρώ για να γυρίσουμε στη δραχμή. Έγιναν πολλά λάθη τα τελευταία χρόνια.

Αυτή τη στιγμή χωρίς καμία αμφιβολία είναι μία δύσκολη περίοδος, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες. Η Ελλάδα αξίζει σεβασμό από όλο τον κόσμο γιατί πολλά από αυτά που χρησιμοποιούν γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Όπως η δημοκρατία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και όλα αυτά. Δεν μπορώ να νιώσω όπως οι υπόλοιποι Έλληνες που έχουν τα οικονομικά προβλήματα, διότι έχω βγάλει πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο, αλλά όταν βλέπεις ανθρώπους να υποφέρουν, σε επηρεάζει και δεν μπορείς να είσαι καλά».

Για την Εθνική:
«Με την Εθνική Ελλάδας προσπαθήσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στα προημιτελικά του Euro. Κάναμε χαρούμενους τους Έλληνες. Η κάρτα που έφαγα με την Ρωσία, πραγματικά ήταν μία άσχημη εμπειρία για εμένα επειδή δεν έπαιξα με την Γερμανία. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω να κερδίσουμε. Απέναντι στη Ρωσία πήρα μία κίτρινη κάρτα που ήταν 100% άδικη. Θέλω να παίξω στο Μουντιάλ. Είναι κάτι τεράστιο και όλα τα μάτια είναι πάνω σου. Θα ήθελα να κλείσω εκεί την καριέρα μου, με το εθνόσημο στο στήθος».

Για τον Παναθηναϊκό και τον Φερέιρα:
Ναι, ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να σχεδιάζεις κάτι, αλλά δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Είχαμε διαφορές με τον προπονητή. Δεν έπαιζα όσο ήθελα και μάλιστα, στα περισσότερα παιχνίδια δεν έπαιζα καθόλου. Ήταν πολύ σκληρό για εμένα να το δεχτώ αυτό».

Για την ζωή του στην Αγγλία και τις διαφορές με την Ελλάδα
«Η Φούλαμ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας και φυσικά το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στον κόσμο. Όλα είναι όπως τα περίμενα. Η Φούλαμ είναι πολύ οργανωμένη ομάδα και ίσως καλύτερη από την Ίντερ σε αυτά τα θέματα, αλλά δεν θα ήθελα να συγκρίνω τους συλλόγους. Ο Μάρτιν Γιόλ είναι ένας έμπειρος προπονητής. Ευτυχώς, όλοι μου μιλάνε αργά για να καταλαβαίνω. Στις λίγες εβδομάδες εδώ, βλέπω βελτίωση στα αγγλικά μου, αλλά είναι δύσκολο να καταλαβαίνω τι συζητάνε δύο Άγγλοι μεταξύ τους. Στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γίνεται χαμός. Οι οπαδοί τραγουδάνε και κάνουνε τρελά πράγματα. Εδώ φωνάζουν μόνο όταν η μπάλα είναι κοντά στο γκολ. Πρέπει να ξέρουν πως θα γίνει κάτι καλό πριν αντιδράσουν.

Ακόμα μία μεγάλη διαφορά είναι πως στην Ελλάδα αν χάσεις, έχεις πρόβλημα. Δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι σου γιατί οι οπαδοί είναι πολύ νευριασμένοι. Μας ρωτάνε για τους λόγους που χάσαμε όλη την ώρα. Αν κερδίσεις όμως, είσαι Θεός. Αν χάσεις, είσαι τίποτα! Στην Αγγλία τα πράγματα είναι ισορροπημένα. Επίσης, μια μεγάλη διαφορά είναι πως στην Ελλάδα τα Μέσα, είναι πολύ δύσκολα. Υπάρχουν 12 αθλητικές εφημερίδες σε μία χώρα με 10 εκατομμύρια κατοίκους και η πίεση που ασκείται από αυτά, είναι τεράστια».

Αναμνήσεις από το «Ολντ Τράφορντ»
«Τα παιχνίδια απέναντι σε Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τα καλύτερα, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ το τέρμα που πέτυχα στο «Ολντ Τράφορντ». 

Πρόβλημα με Καζναφέρη 

2/10/2012

Πρόβλημα με Καζναφέρη
Απρόοπτο με τον Κώστα Καζναφέρη προέκυψε στον Άρη, στην σημερινή (2/10) πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με Πλατανιά Χανίων στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο αμυντικός μέσος των «κίτρινων» ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε από το πρόγραμμα, με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως να μην είναι ανησυχητικές. Μάλιστα το ιατρικό τιμ, εκτιμά πως αν δεν υπάρξει κάποιο σημαντικό απρόοπτο, θα συμμετάσχει κανονικά στη προπόνηση αύριο Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Εκτός παρέμεινε και ο Τριανταφυλλάκος, που ελπίζει ότι μέσα στην εβδομάδα θα κατορθώσει να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Θυμίζουμε, ότι ο Μάκης Κατσαβάκης, δεν μπορεί να υπολογίζει, εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά στον τιμωρημένο Γιάννη Γιαννιώτα και στον διεθνή με την εθνική ομάδα νέων, Δημήτρη Σουνά, ο οποίος απουσιάζει για τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την Τετάρτη (3/10) μία πρωινή προπόνηση, ενώ οι παίκτες θα παρακολουθήσουν στο βίντεο την αναμέτρηση του Πλατανιά με την Ξάνθη. 

Προπόνηση και εισιτήρια για ΟΦΗ 

2/10/2012

Προπόνηση και εισιτήρια για ΟΦΗ
Πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τον ΟΦΗ, που μπαίνει σιγά σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για τους γηπεδούχους.

Με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση των Κρητικών. Το πρόγραμμα περιελάμβανε γυμναστήριο και ασκήσεις με βάρη ενώ το απόγευμα υπάρχει νέα προπόνηση με την οποία ουσιαστικά η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπαίνει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Εντωμεταξύ ανακοινώθηκαν και οι τιμές των εισιτηρίων για τους γηπεδούχους, οι οποίες είναι:

Θύρα 1: 10 ευρώ
Θύρες 4-5: 15 ευρώ
Θύρα 8: 20 ευρώ

Νέα πρόταση Τσακίρη για το «Απήλιον» 

2/10/2012

Νέα πρόταση Τσακίρη για το «Απήλιον»
Νέα συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ Πανιώνιος για το επίμαχο θέμα του προπονητικού κέντρου «Απήλιον», είχε σήμερα (2/10) ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, ο πρώην μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων», επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση με μειωμένο κόστος κατά 33%, αλλά δεν προτίθεται να υιοθετήσει καμία από τις αντιπροτάσεις που έδωσε πριν από λίγες μέρες στη δημοσιότητα η ΠΑΕ.

Θυμίζουμε, ότι ο Πανιώνιος, είχε αντιπροτείνει να παραμείνει η διαχείριση του κέντρου με όλες τις διευκολύνσεις τις οποίες μπορεί να χρειάζεστε, όπως χρησιμοποίηση χώρου από ΠΑΕ Καλλιθέα και ράγκμπι, παραμονή των ομάδων Κ-17 και Κ-20 και χρησιμοποίηση σε συχνά χρονικά διαστήματα των ποδοσφαιριστών και προπονητών της ΠΑΕ για την προώθηση του και να συνεχίσει να καταβάλει το ενοίκιο των εννέα χιλιάδων ευρώ.

Ως εναλλακτική, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ζητά να απαλλαγεί από το ενοίκιο για τη χρήση του «ΑΠΗΛΙΟΝ», αναλαμβάνοντας τη λειτουργία του για τα επόμενα δύο χρόνια και αναλόγως των αποτελεσμάτων και της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ, να γίνει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας. 

«Όχι» από Δέλλα, πάει για Ουζουνίδη 

2/10/2012

«Όχι» από Δέλλα, πάει για Ουζουνίδη
Μετά τον Άγγελο Αναστασιάδη, που είχε «όχι» σε πρόταση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, πληροφορίες αναφέρουν πως αρνητική ήταν και η απάντηση του Τραϊανού Δέλλα.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Αναστασιάδη, οι άνθρωποι της «Ένωσης» στράφηκαν στην περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα με το «Δικέφαλο».

Όπως προκύπτει όμως, ο «Τράι» δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας.

Πλέον, η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις με τα ονόματα των Ουζουνίδη, Λίνεν, Χάβου, Κόουλμαν να είναι εκείνα που ακούγονται περισσότερο.

Πιο «ζεστή» μοιάζει να είναι η περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού είναι ένας προπονητής που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, αλλά κι εκείνη της ΑΕΚ.

Ψηλά βρίσκεται και ο Έβαλντ Λίνεν, του οποίου όμως η περίπτωση παρουσιάζει δυσκολίες σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος.

Ξάνθη σε Αναστασιάδη: «Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε» 

2/10/2012

Ξάνθη σε Αναστασιάδη: «Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε»
Η κόντρα Άγγελου Αναστασιάδη και SKODA Ξάνθη καλά κρατεί.

Ο ακριτικός σύλλογος εξέδωσε δελτίο Τύπου, με το οποίο θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια ως προς τις συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές για πιθανή συνεργασία τους. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε σε συνέντευξη του ότι απάντησε αρνητικά σε πρόταση που του έγινε, γιατί δεν ικανοποιήθηκαν κάποια πράγματα που ζητούσε, τονίζοντας σχετικά: «Ευχαριστώ, δεν θα πάρω».

Η ξανθιώτικη ομάδα από τη μεριά της ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε συμφωνία, καθώς ο Αναστασιάδης ζήτησε να φέρει δικούς του βοηθούς, με την Ξάνθη να απαντά: «Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε».

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου:

Ο κος. Αναστασιάδης σε σημερινή συνέντευξή του, πιθανόν για λόγους μάρκετινγκ, χρησιμοποίησε την SKODA ΞΑΝΘΗ ότι συζήτησε μαζί της. Άποψή μας είναι ότι επαγγελματίας προπονητής δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιεί κινήσεις, αυτό όμως είναι δικαίωμά του.

Ο εκπρόσωπος λοιπόν της SKODA ΞΑΝΘΗ, που ήρθε σε επαφή μαζί του, αφού τον ρώτησε αν τον ενδιαφέρει η SKODA ΞΑΝΘΗ κι αυτός απάντησε καταφατικά, πρόσθεσε ότι θα ήθελε να φέρει στην SKODA ΞΑΝΘΗ βοηθούς και παραβοηθούς.

Ο εκπρόσωπος της SKODA ΞΑΝΘΗ, του είπε ότι θα μιλήσει με την ιδιοκτησία και θα τον ενημερώσει σε λίγο. Όντως, εντός ολίγου, του ξανατηλεφώνησε και η απάντηση ήταν: «Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε.»
Αυτά για την αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας.

Χάνει Κέρκυρα ο Κάτσε 

2/10/2012

Χάνει Κέρκυρα ο Κάτσε 
Χωρίς τον Εργκούς Κάτσε θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στην Κέρκυρα στην έδρα των Φαιάκων (27/10).

Ο μέσος του «Δικέφαλου του βορρά» συμπλήρωσε στο ντέρμπι με τον Άρη τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τους νησιώτες.

Τα προσεχή δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι αρχικά κόντρα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ και στη συνέχεια με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε ότι είναι θα είναι πιο χρήσιμος σε αυτά τα δύο παιχνίδια, δεδομένου ότι και ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει επιστρέψει πλήρως.

Εγκατέλειψαν αλλά… 

2/10/2012

Εγκατέλειψαν αλλά… 
Μπορεί οι Ντένις Επστάιν και Ελίνι Δημούτσος να αποχώρησαν με ενοχλήσεις στη μέση αλλά αυτό φαίνεται πως δεν ανησυχήσει τους ανθρώπους του Ατρόμητου. Οι δύο άσοι, αποχώρησαν προληπτικά και αναμένεται να προπονηθούν κανονικά τις επόμενες ημέρες. Όλο και ανεβάζει στροφές ο Σουμπίνιο.

Για μια ακόμα μέρα απουσίασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος την Τετάρτη θα είναι κανονικά στην προπόνηση. Επίσης, όλο και καλύτερα παρουσιάζεται ο Σουμπίνιο και δείχνει πως θα είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση στην Βέροια, για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αύριο στη Βέροια θα γίνει η σύσκεψη γα τη λήψη των μέτρων ασφάλειας. Τον Ατρόμητο θα εκπροσωπήσει ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου.

Με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί συναντήθηκε σήμερα στο Σεράγεβο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο έμπειρος προπονητής είναι στέλεχος της ειδικής ανεξάρτητης επιτροπής και «τρέχει» την βοσνιακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία με στόχο να εναρμονιστεί με τους κανόνες της UEFA, ύστερα από τον δίμηνο αποκλεισμό που της είχε επιβληθεί από την FIFA.

Η παραμονή του προέδρου της ΟΥΕΦΑ στη πρωτεύουσα της Βοσνίας διήρκησε έξι ώρες και στη συνομιλία του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τα υπόλοιπα στελέχη της βοσνιακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου τους πρότεινε τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο στην χώρα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα και θα επιβλέψει την απογευματινή προπόνηση.

Μέσα ο Λαμπρόπουλος, ατομικό για δύο 

2/10/2012

Μέσα ο Λαμπρόπουλος, ατομικό για δύο 
Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Έτσι, ο Νίκος Αναστόπουλος συμπεριλελαβε 200άρια χιλιόμετρα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με μπάλα στο απογευματινό πρόγραμμα της Τρίτης.

Το πρόγραμμα ακολούθησε κανονικά ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ενώ αντίθετα ο Σίσιστς, που υποφέρει από ίωση και ο Ζαχαράκης, που αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ακολούθησαν ατομικό.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν, επίσης, αλλά σε πιο εντατικούς ρυθμούς, οι Μπούρμπος και Βαλεριάνος, που έκαναν, παράλληλα, και θεραπεία.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει προπόνηση το απόγευμα σε δύο γκρουπ και θα αναλωθεί σε ασκήσεις τακτικής. 

Διάταση ο Μπάρκογλου 

2/10/2012

Διάταση ο Μπάρκογλου
Διάταση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού έχει υποστεί τελικά ο Γιώργος Μπάρκογλου στην Κέρκυρα. Η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο Έλληνας επιθετικός των Φαιάκων την Τρίτη, κατέδειξε το συγκεκριμένο πρόβλημα και ο παίκτης ξεκίνησε ήδη θεραπεία, ώστε να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται στους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα, ο Μπάρκογλου ακολούθησε ελαφρύ τρέξιμο στην απογευματινή προπόνηση της ημέρας.

Η συμμετοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, θεωρείται εξαιρετικά απίθανη.

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου συνέχισαν την Τρίτη την προετοιμασία τους χωρίς να προκύψουν νέα προβλήματα. Το πρωί, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε δύο γκρουπ, ενώ το πρωί μερίδα παικτών έκανε βάρη στο γυμναστήριο.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την «Ένωση» θα συνεχιστεί την Τετάρτη, με μια απογευματινή προπόνηση στον Πλάντραφο στις 17:30.

Αυτό προέκυψε, μετά την αλλαγή του προγράμματος των προπονήσεων από τον Μάντζιο για το τριήμερο 3-5/10.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


ΤΕΤΑΡΤΗ, 3/10: Προπόνηση στις 17.30, στον Πλάντραφο.

ΠΕΜΠΤΗ, 4/10: Προπόνηση στις 10.00, στον Πλάντραφο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 5/10: Προπόνηση στις 12.30 στον Πλάντραφο και, κατόπιν, αναχώρηση για Αθήνα. 

Οι παλαίμαχοι διαμαρτύρονται για Βλάχο, Μαύρο! 

2/10/2012

Οι παλαίμαχοι διαμαρτύρονται για Βλάχο, Μαύρο!
Παράνομη και παράτυπη την απόλυση του Βαγγέλη Βλάχου και άδειασμα και ασέβεια προς το πρόσωπο του Θωμά Μαύρου χαρακτηρίζουν όλα όσα ακολούθησαν του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Σε αυτή εκφράζουν την απόλυτή στήριξή τους στον Θωμά Μαύρο και χαρακτηρίζουν σωστή την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο όπως σωστή και την αντίδραση του Στέλιο Σεραφείδη.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Ένωσης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ διαμαρτύρεται για την παράνομη και παράτυπη απόλυση του Βαγγέλη Βλάχου. Ήταν ένα ξεκάθαρο άδειασμα και ασέβεια προς το πρόσωπο του Θωμά Μαύρου, ενός συμβόλου στην ιστορία της Ένωσης. Ως βετεράνοι παίκτες του δικέφαλου αετού στηρίζουμε τον Θωμά και θεωρούμε σωστή την παραίτησή του, όπως και αυτή του Στέλιου Σεραφείδη. Στην ΑΕΚ των μεγαλο...α-μετόχων και των μπροστινών τους η ιστορία του συλλόγου και οι άνθρωποι που τίμησαν τη φανέλα της έχουν απαξιωθεί! Τους φάγατε όλους! Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς, Μανωλάς, Νικολάου, είναι μερικά από τα παραδείγματα των τελευταίων ετών... Καμιά ανοχή πλέον στην απαξίωση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ».

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο 

2/10/2012

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο
Μπορεί το μυαλό του κόσμου του Παναθηναϊκού να μονοπωλεί η παραμονή ή όχι του Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας, η διοικούσα επιτροπή του «τριφυλλιού», όμως, που συνεδρίασε το πρωί, σε άλλα θέματα στάθηκε.

Οι Αλαφούζος, Παναγόπουλος, Πολέμης και Γόντικας ανέλυσαν τα οικονομικά για αρκετή ώρα, το πρωί της Τρίτης, ψάχνοντας πρωτίστως λύση σε αυτά και μετά μίλησαν για τα αγωνιστικά.

Έτσι, στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης, τα θέματα που μονοπώλησαν ήταν περισσότερο τι έχει γίνει με το δάνειο, σε πιο σημείο βρίσκονται οι πληρωμές των διακανονισμών προς τους πράσινους αλλά και που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σε ότι έχει να κάνει με τον έλεγχο της UEFA. Επίσης εγκρίθηκαν και κάποιες συμβάσεις που έπρεπε να περάσουν από την διοικούσα επιτροπή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η αποπληρωμή των χρεών και των διακανονισμών, είναι σε καλό δρόμο. Έτσι βγήκε τουλάχιστον από την αναλυτική κουβέντα για το που πρέπει να πάνε τα λεφτά και με ποιον δρόμο. Η συνέχεια όμως καίει, αλλά αυτό θα συζητηθεί αργότερα.

Από εκεί και πέρα, όπως είναι λογικό, συζητήθηκε και το θέμα Φερέιρα, χωρίς να υπάρχει όμως κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Αφού ο Αλαφούζος στηρίζει τον Φερέιρα και του δίνει χρόνο να δει αν μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεωρεί πως αφενός είναι δύσκολο ένας νέος προπονητής να διαχειριστεί τις επιλογές του Φερέιρα καλύτερα από τον Πορτογάλο, αφετέρου, νομίζει πως μπορεί η ομάδα να βρει τον εαυτό της σιγά-σιγά. Παρόλα αυτά, επειδή οι πιέσεις που δέχεται είναι αφόρητες, είναι δεδομένο πως εάν το «τριφύλλι» κάνει δύο ήττες από Τότεναμ και Ξάνθη, ο Πορτογάλος θα απομακρυνθεί αργά η γρήγορα.

Κουβέντα έγινε και για τεχνικό διευθυντή χωρίς ωστόσο να παρθεί μια ουσιαστική απόφαση, αλλά από την στιγμή που θα συνεδριάζουν μια φορά την εβδομάδα, μπορεί κάλλιστα αυτό να γίνει την επόμενη φορά. Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει εγκρίνει ένα έξτρα κονδύλι κοντά στις 130.000 ευρώ για την πράσινη ακαδημία αφού ο Αλαφούζος θεωρεί πως είναι προτιμότερο να δοθούν κάποια επιπλέον χρήματα στην ακαδημία και όχι σε μια μεταγραφή σαν αυτές, τις τελευταίες… 

«Ποτέ δεν θα πρόδιδα την ΑΕΚ» 

2/10/2012

«Ποτέ δεν θα πρόδιδα την ΑΕΚ»
Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της απόφασής του να αρνηθεί την πρόταση της ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, ο Τραϊανός Δέλλας με επίσημη δήλωσή του ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους έκανε την συγκεκριμένη επιλογή. «Δεν θα πρόδιδα την ΑΕΚ. Όποιος αγαπάει την ομάδα αυτή την εποχή πρέπει να σωπάσει», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο παλαίμαχος πλέον αμυντικός της Ένωσης, επισήμανε ότι σε μία τέτοια στιγμή δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει εγωιστικά και να πει «ναι» σε μία πρόταση που θα ευνοούσε, όπως αναφέρει, μόνο το ίδιο και τόνισε ότι η ομάδα αυτή την στιγμή χρειάζεται έναν πιο έμπειρο προπονητή.

Αναλυτικά η δήλωση του Δέλλα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη Διοίκηση της ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τύχη της ομάδας στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της. Σκέφτηκα πάρα πολύ το ποια απόφαση θα ήταν η πιο σωστή για την ομάδα που υπηρέτησα σαν ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια. Δεν θα μπορούσα να την πάρω εντελώς εγωιστικά, γεγονός που θα ευνοούσε μόνο εμένα. Τα τελευταία χρόνια πολλοί λειτούργησαν βάσει αυτού του σκεπτικού (δεν αναφέρομαι σε προπονητές) με συνέπεια η ΑΕΚ να βρίσκεται στη σημερινή κατάστασή της. Με βάση αυτή τη λογική και ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα για την ΑΕΚ αποφάσισα να μην αποδεχθώ την πρόταση, σκεπτόμενος ότι μια επιλογή κάποιου πιο έμπειρου από εμένα προπονητή θα ήταν η ενδεδειγμένη αλλά και πιο αποτελεσματική.

Όλο αυτό το διάστημα που έχω φύγει από την ΑΕΚ, είχα άπειρες προτάσεις να μιλήσω για τα "τι" και τα "πώς" της φετινής ομάδας. Δεν το έκανα, πιστεύοντας ότι κάνω καλό στην ΑΕΚ με το να μην αναλύω τα κακώς κείμενα.

Όποιος αγαπάει την ΑΕΚ αυτή την εποχή θα πρέπει να σωπάσει. Δηλώσεις και έριδες για την ομάδα μόνο κακό κάνουν. Πολύς κόσμος μπορεί να απογοητεύτηκε από αυτή την επιλογή μου επειδή πιστεύει σε μένα, αλλά ποτέ δεν θα ''πρόδιδα'' την ομάδα της ΑΕΚ λαμβάνοντας μια απόφαση που δε θα βοηθούσε κατά τη γνώμη μου στην παρούσα φάση.

Τραϊανός Δελλας»




ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου