ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Για τον Θανάση Μπέμπη

Για τον Θανάση Μπέμπη

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού δίνουν τη Δευτέρα το 600ό παιχνίδι τους, με αντίπαλο τον Φωστήρα, προς τιμήν του μεγάλου και θρυλικού άσου των Πειραιωτών, Θανάση Μπέμπη.
Προς τιμήν του μεγάλου και θρυλικού άσου των Πειραιωτών, Θανάση Μπέμπη, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα δώσουν την ερχόμενη Δευτέρα (8/10) στον Ταύρο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φωστήρα.
Η ανακοίνωση:

"Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού μας δίνουν τη Δευτέρα το 600ό παιχνίδι τους, με αντίπαλο τον Φωστήρα, προς τιμήν του μεγάλου άσου.

Μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα θα είναι η προσεχής Δευτέρα (8 Οκτωβρίου) για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού! Οι μεγάλοι άσοι του παρελθόντος της ομάδας μας, θα δώσουν το 600ό φιλικό τους παιχνίδι, το οποίο αποκτά μεγάλη σημασία και για έναν ακόμη λόγο.

Στο γήπεδο του Ταύρου οι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Φωστήρα, με στόχο να τιμήσουν τον σπουδαίο διεθνή άσο του παρελθόντος, Θανάση Μπέμπη, ο οποίος αγωνίστηκε και στις δύο ιστορικές αυτές ομάδες! Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο, αφού αυτό το παιχνίδι γίνεται για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

Το ματς, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, κ. ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, θα διεξαχθεί στις 16:00, στο γήπεδο «ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Η μπάντα του Δήμου Πειραιώς θα αποδώσει τιμές και θα δώσει έναν ακόμη τόνο επισημότητα στην περίσταση, ενώ όλοι οι μεγάλοι «αστέρες» της ιστορίας του Ολυμπιακού, από την εποχή του Ηλία Ρωσίδη, μέχρι και τους πιο πρόσφατους Βετεράνους, θα είναι εκεί για να αγωνιστούν".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου