ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Eιπαμε...τωρα που αθωωθηκαν θα λενε οτι θελουν και με τον νομο....

 Eιπαμε...τωρα που αθωωθηκαν θα λενε οτι θελουν και με τον νομο....

6/10/2012


Τρεις ανακοινωσεις σε μια ημερα...ρεκορ λεμε...και που εισαι ακομα ποιος τον μαζευει τον Αλαφουζο τωρα και το βρωμοστομα του αφου απετυχε η Δικαιοσυνη? ΚΑΝΕΙΣ !!!!

Ακομα δεν προλαβε να εκλεγει ο Γιωργος Σαρρης και ο Αλαφουζος ειπε και ελαλησε...

«Εντολοδόχος του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ»

Απαγορευεται δηλαδη να εκλεγεται καποιος στο αξιωμα της ΕΠΟ η της SUPER LEAGUE  οταν ειναι Ολυμπιακος ετσι? αν γινοταν να μην ειχε και δικαιωμα κανεις απο τον Ολυμπιακο να δηλωνει υποψηφιοτητα σε αθλητικους φορεις θα ηταν ακομα καλυτερο ετσι κυριε Αλαφουζο? 

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ε?


 Οταν ηταν ο Πιλαβιοςδεν ετρεχε τιποτε...ηταν ολα οκ...δικο μας παιδι ηταν...πανηγυριζε και με πρασινη φανελα μια απο τις στημενες νικες του εξασφυριχτου στην καταδυναστευση του Ελληνικου μπασκετ και κατα του Ολυμπιακου...δεν κραταγε ουτε καν τα προσχηματα...ποιος θα τον πειραζε? ιδου το βιντεακι για να μην ξεχνιομαστε....

Εγω πλεον νιπτω τας χειρας μου με αυτο το νουμερο...δεν ξερω που θα οδηγησουν οι συνεχεις ανακοινωσεις και δηλωσεις του χωρις κανεις να τον σταματησει...ακομα και ο Ποδοσφαιρικος Εισαγγελεας που δοκιμασε....βρηκε τον μπελα του...δεν υπαρχει κανενας φορεας που να του βουλωσει το στομα? Δηλαδη ο Αλαφουζος εχει το δικαιωμα πριν καν καποιος ξεκινησει καποιος την θητεια του σε καποιο αθλητικο φορεα να τον λασπολογει και να θεωρτειται αναξιος επειδη και μονο ειχε την στηριξη του Ολυμπιακου? δεν ειχε μονο του Ολυμπιακου αλλα και αλλων ομαδων κυριε Αλαφουζο...να τους ριξουμε ολους αυτους στην Δ Εθνικη κατηγορια να ησυχασεις?

«Εντολοδόχος του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ» 

6/10/2012

«Εντολοδόχος του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ» 
Σε ανακοίνωσή της η Παναθηναϊκή Συμμαχία, αφού τονίζει πως θεωρεί την ΕΠΟ ως βασικό υπεύθυνο για «την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου», χαρακτηρίζει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρό της, Γιώργο Σαρρή «εντολοδόχο του Ολυμπιακού».

Η ανακοίνωση:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία δηλώνει προβληματισμένη από την ανάδειξη του εντολοδόχου του Ολυμπιακού στην προεδρία της ΕΠΟ, την οποία και θεωρούμε ως το βασικό υπεύθυνο για την σημερινή κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Σαρρής έχει δείξει από την θητεία του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας πόσο λίγο ικανός είναι και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά τη δράση του».

Παράλληλα, το σωματείο εξέδωσε μία ακόμη ανακοίνωση στην οποία δίνει διευκρινήσεις σχετικά με προηγούμενες αναφορικά με τους «άρχοντες» των αγώνων:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία διευκρινίζει ότι οι πάγιες επισημάνσεις της για την χαμηλή ποιότητα διαιτητών, παρατηρητών, αλλά και εκείνων που τους ορίζουν, δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους μας μέσα στο γήπεδο, αλλά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί συστηματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επομένως δεν αφορά ούτε και την Ξάνθη, την οποία θεωρούμε από τους πιο σταθερούς και συμπαγείς διοικητικά συλλόγους».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου