ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μαυροειδής: "Ξεκινάμε και πάλι από την αρχή"

Μαυροειδής: "Ξεκινάμε και πάλι από την αρχή"

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μαυροειδής για την τρέχουσα σεζόν, αλλά υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός ξεκινάει και πάλι από την αρχή για να κατακτήσει και τους τρεις στόχους που διεκδικεί.
Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στο Sport24.gr για τον προημιτελικό Κυπέλλου με την Κηφισιά, τους στόχους του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ματς με την Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ.

"Στόχος μας είναι σε κάθε αγώνα που παίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό κάναμε και με την Κηφισιά, σε ένα ματς που ήταν και το πρώτο επίσημο της χρονιάς. Πάντα θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι σε όλους τους αγώνες και μέσα από τις οδηγίες του προπονητή μας να φτάνουμε στη νίκη", ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα σέντερ, ο οποίος συμπλήρωσε:

"Η φετινή σεζόν είναι μία νέα χρονιά. Η ομάδα έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι, όμως φέτος ξεκινάμε και πάλι από την αρχή, στοχεύοντας φυσικά σε όλους τους τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και πάντα "κυνηγάει" όλους τους τίτλους στις διοργανώσεις που αγωνίζεται. Εμείς ως παίκτες, από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε στους στόχους μας".

Τέλος, μίλησε και για το κατά πόσο θα επηρεάσει η έλλειψη επίσημων παιχνιδιών τους Πειραιώτες στην πρεμιέρα τους με την Κάχα Λαμποράλ στην Ευρωλίγκα: "Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για εμάς να μην έχουμε κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, την στιγμή που η Κάχα θα έχει τρία. Υπάρχει, πάντως ρυθμός στην ομάδα και όλοι δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε αγώνα για να φτάσουμε στη νίκη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου