ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Δεν θα δώσουμε φιλικό ενόψει Κάχα"

Μπαρτζώκας: "Δεν θα δώσουμε φιλικό ενόψει Κάχα"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει φιλικό παιχνίδι ενόψει Κάχα, παρά την αναβολή του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα έχει ήδη δώσει φιλικά υψηλού επιπέδου.
Kατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την επικράτηση της ομάδας του επί της ΑΕΝ Κηφησιάς, στο επίσημο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι δεν θα δώσουν φιλικό ενόψει Κάχα Λαμποράλ (11/10), καθώς οι Πρωταθλητές Ευρώπης έδωσαν ήδη φιλικά ματς υψηλού επιπέδου, εκτιμώντας πως οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι στην έναρξη της Euroleague.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: "Ευχαριστούμε τον κόουτς για τα καλά λόγια και τα ατομικά και τα ομαδικά. Από Γ' ΕΣΚΑ είναι Α2 και διεκδικεί άνοδο με τον ίδιο πρόεδρο και τον Μενουδάκο παίκτη.

Είναι κάτι σαν όνειρο όλο αυτό που ζουν και βρίσκονται πλέον κοντά στην Α1. Θέλαμε να σεβαστούμε τον αντίπαλο και να μην χάσουμε το απόγευμα μας. Όσοι και όσο έπαιξαν το έκαναν σωστά.

Πλέον το επόμενο μας παιχνίδι είναι με την Κάχα. Ένα ματς δύσκολο, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα με έμπειρο προπονητή και είναι πρεμιέρα, η οποία πάντα είναι δύσκολη.

 Ο Λο έχει μπει σε μια διαδικασία ατομικής προπόνησης με μπάλα, πριν το ματς με την Κάχα θα έχουμε να πούμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Είναι στο όριο για να προλάβει να παίξει.

Όχι, δεν θα δώσουμε φιλικό  ματς το Σαββατοκύριακο επειδή υπάρχει η διακοπή. Θα θέλαμε πολύ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά από την στιγμή που δεν θα συμβεί έχουμε αποφασίσει να μην δώσουμε ματς προετοιμασίας ενόψει Κάχα. Ευτυχώς κάναμε σωστό προγραμματισμό με δυνατά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας ευρωπαϊκές ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου και αυτό μας έκανε καλό, μας έχει βοηθήσει. Να είμαστε υγιείς θέλω και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι.

Οι παίκτες μας έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει, όχι επειδή είναι οι καλύτεροι της Ευρώπης, αλλά επειδή είναι και στη νοοτροπία σωστοί. Το πιο σημαντικό κεφάλαιο, είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Και αυτό θα μας κάνει πάλι πρωταθλητές".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου