ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Το ξέσπασμα του Βασίλη Σπανούλη στη συνέντευξη Τύπου των ομάδων της Α1 (video)

Το ξέσπασμα του Βασίλη Σπανούλη στη συνέντευξη Τύπου των ομάδων της Α1(video)

2/10/2012

spanoylis ksespasma synenteyksi typoyΤο τζάμπολ… του πρωταθλήματος βρίσκεται ακόμη «στον αέρα», με τον Βασίλη Σπανούλη να ξεσπάει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Basket League, τονίζοντας πως η κατάσταση που επικρατεί είναι απαράδεκτη, καθώς υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο το μπάσκετ.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού εξαπέλυσε επίθεση προς πάσα κατεύθυνση σε μία συνέντευξη Τύπου, αν μη τι άλλο, πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτές των προηγούμενων ετών, με τους προπονητές και τους αρχηγούς να εύχονται να ξεκινήσει στην ώρα του το πρωτάθλημα και να ακολουθήσει μία χρονιά με όσο λιγότερα προβλήματα γίνεται.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:
«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Είναι απαράδεκτο και υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο το μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω, πως μπορεί ένα άθλημα που μας προσφέρει τόσες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο, να μην ξέρουμε αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο. Για ένα πρωτάθλημα που δεν έχει μια εκπομπή μπασκετική; Που δεν ξέρουν καν το πρόγραμμα τους. Ξεκινάει η Ευρωλίγκα κι εμείς δεν έχουμε δώσει ούτε ένα ματς. Να δούμε επιτέλους τι θα γίνει. Δεν είμαι υπεύθυνος. Εγώ παίζω μπάσκετ. Αν ήμουν υπεύθυνος θα έκανα τα πάντα για να λυθεί το θέμα. Να σταματήσουμε να υποβαθμίζουμε το πρωτάθλημα. Πιο κάτω δεν γίνεται να το πάμε. Πως θα μείνουν οι διεθνείς εδώ; Ας προσπαθούσαν να λύσουν τα προβλήματα το καλοκαίρι. Δώρο-άδωρο να προσπαθούν να τα λύσουν την τελευταία βδομάδα«.

RedPlanet.gr - ΕΣΑΚΕ - Σχόλιο Σπανούλη από redplanetgr
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου