ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Λεονάρντο ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές, για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μέσα ο Τάτος, έξω ο Ντιόγκο, ο Ντιακιτέ, και για μία ακόμα φορά ο Βλαχοδήμος.
Με μία τελευταία προπόνηση, η οποία διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου (6/10) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (7/10, 20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Οι Λιούμπομιρ Φέισα και Τάσος Παπάζογλου συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, κάνοντας θεραπεία, ενώ ο Σέρβος μέσος έκανε και ατομικό. Κλινήρης παρέμεινε ο Γιάννης Ζαραδούκας λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν στο κομμάτι της αμυντικής, αλλά και της επιθετικής τακτικής, ενώ έκαναν και ασκήσεις επάνω στις στημένες φάσεις. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ορισμένους ποδοσφαιριστές να κάνουν τελειώματα φάσεων και σουτ, την ώρα που άλλοι επιδόθηκαν σε εκτελέσεις φάουλ.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν την αποστολή. Αυτοί είναι οι: Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Εκτός 19άδας έμειναν για λόγους τακτικής οι Ντιακιτέ, Ντιόγκο και Βλαχοδήμος, όπως και οι τραυματίες Παπάζογλου, Φέισα, αλλά και ο κλινήρης Ζαραδούκας.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν το πρωί της Κυριακής (7/10) στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου