ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Κοντρέρας: "Έχω προσαρμοστεί στην ομάδα"

Κοντρέρας: "Έχω προσαρμοστεί στην ομάδα"

Σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Χιλής ο Πάμπλο Κοντρέρας τόνισε πως περνάει υπέροχα στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως έχει προσαρμοστεί καλά χάρη στη βοήθεια των συμπαικτών του.
Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις έρχονται για την Εθνική Χιλής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, κόντρα σε Εκουαδόρ και Αργεντινή. Με αφορμή αυτά τα παιχνίδια, ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cooperativa" της πατρίδας του και αναφέρθηκε τόσο στις ημέρες του στον Ολυμπιακό, όσο και στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

"Κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Κάναμε καλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιον βαθμό. Προσωπικά νιώθω υπέροχα στον Ολυμπιακό και έχω προσαρμοστεί καλά στην ομάδα. Όλοι οι συμπαίκτες μου με έχουν υποδεχθεί καλά. Παράλληλα έχουν πάρει και πολλά αγωνιστικά λεπτά. Μακάρι να συνεχίσω έτσι", υποστήριξε αρχικά ο Κοντρέρας και στη συνέχεια τοποθετήθηκε σχετικά με τα δύο δύσκολα ματς που έρχονται για την Εθνική Χιλής:

"Υπάρχουν πολλές απουσίες και δεν είναι καλό, όμως πρέπει να ανταποκριθούμε στην πρόκληση. Θα είναι δύο δύσκολα ματς απέναντι σε Εκουαδόρ και Αργεντινή. Το ποιος θα ηγηθεί της Εθνικής είναι ένα θέμα που θα το δούμε τότε. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές μας που έχουν παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο και μπορούν να παίξουν τον συγκεκριμένο ρόλο.

Δεν χρειάζεται να μένετε σε έναν παίκτη. Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσουμε σωστά ως ομάδα και να ξεπεράσουμε αυτά τα εμπόδια, ώστε να κάνουμε μερικά βήματα ακόμα για να πάμε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου