ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Μαρινάκης: " Στηρίζω τους Έλληνες παίκτες"(video)

Μαρινάκης: " Στηρίζω τους Έλληνες παίκτες"(video)

Στην εξαιρετική εμφάνιση των νέων Ελλήνων παικτών στάθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις του μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, τονίζοντας πως θέλει να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές από τη χώρα μας, ενώ υπογράμμισε πως οι ερυθρόλευκοι άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία.
Στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα αλλά πολύ χαρούμενος από την εμφάνιση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών της ομάδας, και ιδιαίτερα των νέων, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "Emirates" .
"Έχω πει και στο παρελθόν ότι ο Ολυμπιακός στα δύσκολα ανταποκρίνεται. Είχαμε την χαρά να δούμε νέους παίκτες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί αξίζαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία και στο πρώτο μέρος μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Είμαι ευχαριστημένος με τους νέους παίκτες, που μας "κέρδισαν". Ήταν ένα δύσκολο ματς, τρέξαμε πολύ, αλλά το καλό είναι πως ανταποκρίθηκαν οι νέοι παίκτες. Στα επόμενα παιχνίδια πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλύτερα και είμαι αισιόδοξος. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον υπέροχο κόσμο μας που δεν σταμάτησε να τραγουδά", ήταν η αρχική τοποθέτηση του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ που στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είδαμε σήμερα νέους Έλληνες παίκτες να παίζουν πολύ καλά να μην υστερούν απέναντι σε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές, μεγάλης αξίας και με υψηλούς μισθούς. Για εμάς δεν έχει σημασία αν ο Έλληνας παίρνει χαμηλότερο μισθό. Θέλω να υποστηρίξω τους Έλληνες παίκτες. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχαμε πολλούς τραυματισμούς όμως παρόλα αυτά παίξαμε καλά και το 3-1 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θα έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, ακόμη και τη νίκη. Τα καλύτερα έρχονται...".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου