ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ράιτ: "Γλίτωσε τα χειρότερα η Άρσεναλ"

Ράιτ: "Γλίτωσε τα χειρότερα η Άρσεναλ"

Με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο "θρυλικός" στράικερ της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ, εκφράζοντας την άποψη πως με λίγη τύχη οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μπορούσαν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο νυν τεχνικός τεχνικός της Μίλτον Κέινς Ντονς αγωνίστηκε για εφτά χρόνια στους "κανονιέρηδες" (1991-1998) σημειώνοντας 128 γκολ σε 221 αγώνες.
Ο Ράιτ, παρά τη νίκη της αγαπημένης του ομάδας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Άρσεναλ.

"Η Άρσεναλ πάλεψε πολύ σκληρά για να κερδίσει τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως είχε σύμμαχο και την τύχη. Θα μπορούσε, κάλλιστα, να βρεθεί πίσω στο σκορ με δεδομένες τις ευκαιρίες που έχασε ο Ολυμπιακός", τόνισε αρχικά για να αναφερθεί στη συνέχεια στην απόδοση των Πειραιωτών στο δεύτερο ημίχρονο.

"Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ήταν και τόσο καλός, όμως είχε μία φάση ειδικά μετά το 2-1, όπου θα μπορούσε εκ νέου να ισοφαρίσει και να φύγει με το βαθμό από το Λονδίνο.

Η Άρσεναλ μπορεί να κέρδισε με 3-1, όμως πραγματικά πιστεύω πως γλίτωσε τα χειρότερα χάρη σε κάποιους ποδοσφαιριστές που έκαναν τη διαφορά. Αν ο Ολυμπιακός ήταν λίγο πιο τυχερός, ίσως να έφευγε με την ισοπαλία".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου