ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Εύκολα τον Παμβοχαϊκό

Εύκολα τον Παμβοχαϊκό

Με 3-0 σετ νίκησε ο Ολυμπιακός τον Παμβοχαϊκό σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη (3/10) στο κλειστό του Ρέντη.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν έχοντας από μία απουσία, καθώς με τον Ολυμπιακό δεν έπαιξε Ποτότσνικ που προέρχεται από τραυματισμό και με τους φιλοξενούμενους ο Γιοβάνοβιτς που ήταν εμπύρετος.

Οι ερυθρόλευκοι  με την απόδοσή τους έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, λίγες ημέρες πριν από τις αναμετρήσεις τους για τον προκριματικό όμιλο του League Cup. Παίχτηκε και ένα τέταρτο σετ στο οποίο επικράτησε επίσης ο Ολυμπιακός με 25-22.

"Είναι καλό που κερδίζουμε ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμη εκατό τοις εκατό έτοιμοι αλλά βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και αγώνα με αγώνα θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι", τόνισε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ και πρόσθεσε: "Τώρα έχουμε μπροστά μας τους αγώνες για το League Cup. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκες τις επίσημες υποχρεώσεις μας".

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού , Νίκος Καραγιάννης υποστήριξε τα εξής: "Η ομάδα δεν είναι έτοιμη κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό καθώς προερχόμαστε από σκληρή προετοιμασία. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια".

Τα σετ: 25-16, 25-14, 25-21.

Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Φιλίποφ 1, Γιορντάνοφ 13,  Χριστοφιδέλης 16  (υποδ. 65%, 15/20 επιθ.) , Παπαδόπουλος 4, Γιούρισιτς 7, Κοκκινάκης 9 (υποδ. 75%), Στεφάνου (λ. υποδ. 75 %)/ Μαρούλης, Σμαραγδής 2, Σωτηρίου, Μάρκου.

Παμβοχαϊκός (Ν. Ζαλμάς): Τερζής  1, Μπεκιάρης 4, Πανταλέων 3, Μπάκας 9,  Μαντέκας 8, Καραγιάννης 5, Δημητρακόπουλος (λ. 64% )/  Δρογκάρης, Κατσανεβάκης 4, Βαρδής 1.



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου