ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Συνεντευξη τυπου-δηλωσεις Ζαρντιμ και Καρολ (videos)

 Συνεντευξη τυπου-δηλωσεις Ζαρντιμ και Καρολ (videos)

3/10/2012

Ζαρντίμ: "Ήρθαμε για να νικήσουμε"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σχολίασε με αυτοπεποίθηση πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει στο Λονδίνο για τη νίκη επί της Άρσεναλ, ενώ τόνισε πως έχει ήδη αποφασίσει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (3/10) κόντρα στην Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σχολίασε με αυτοπεποίθηση πως οι Πειραιώτες έχουν έρθει στο Λονδίνο για τη νίκη επί της Άρσεναλ. Παράλληλα τόνισε πως έχει ήδη αποφασίσει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.
Για το εάν θα παίξει ο Κάρολ: "Θα δούμε. Έχουμε δύο γκολκίπερ. Δεν θα μιλήσουμε τώρα για τον έναν διότι πολύ απλά δεν ξέρουμε με σιγουριά το ποιος θα αγωνιστεί".

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ: "Θα είναι ένας παιχνίδι μεγάλης δυσκολίας. Όπως πάντα λέμε όμως δεν χάνεις ένα ματς πριν το ξεκινήσεις. Εμείς θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Για το εάν έχει καταλήξει στην 11άδα: "Έχω αποφασίσει ποιοι θα παίξουν όμως δεν θα παρουσιάσουμε την ομάδα. Σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα να παίξουν και άλλα νέα πρόσωπα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Όμως δεν θα ήθελα να παρουσιάσω την ενδεκάδα. Όχι σήμερα θα δουλέψουμε σε κάποια τελευταία πράγματα στην τεχνική. Απλά θα δουλέψουμε για να εξασκηθούμε. Την ενδεκάδα την έχουμε αποφασίσει".

Για τον τρόπο που θα προσπαθήσει να χτυπήσει την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός: "Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μία ομάδα πολύ ενωμένη και συμπαγής γιατί η Άρσεναλ είναι πολύ οργανωμένη και πολύ καλή από τεχνικής άποψης. Και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να είμαστε πολύ ενωμένοι για να μειώσουμε τον κίνδυνο, κάτι που κάναμε με την Σάλκε".

Για τον στόχο του Ολυμπιακού στο αυριανό παιχνίδι: "Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας. Ερχόμαστε εδώ για να κερδίσουμε και εάν όχι τουλάχιστον να πάρουμε βαθμό. Υπάρχει πίεση σε εμάς αλλά δεν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει: "Καταρχήν το πρωτάθλημα δεν παίζεται με έναν αντίπαλο (σ.σ. Παναθηναϊκό) αλλά με άλλες 15. Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Το πιο σημαντικό είναι το αυριανό. Έχουμε πολλά προβλήματα. Όμως όλοι οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι να υπερασπιστούν την φανέλα της ομάδας και διατεθειμένοι να πάνε να κερδίσουν".

Για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε: "Πιστεύω ότι απέναντι στην Σάλκε κάναμε μία αξιοπρεπή παρουσία και ας μην κερδίσαμε. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και να χάνουμε. Έτσι είναι". 

Κάρολ: "Έχουμε εμπειρία και θα παλέψουμε"

Ο Κάρολ τόνισε πως δεν ξέρει αν θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός διαθέτει εμπειρία και θα παλέψει.
Ο Ρόι Κάρολ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου ενόψει Άρσεναλ και πολλοί συνέδεσαν το γεγονός πως θα είναι ο βασικός γκολκίπερ των Πειραιωτών στην αναμέτρηση. Ο έμπειρος πορτιέρο, όμως, τόνισε πως ακόμη δεν το ξέρει. "Έχουμε εμπειρία και θα παλέψουμε", είπε για το ματς κόντρα στην αγγλική ομάδα.
Για την… επιστροφή του στην Αγγλία και σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ: "Είναι φανταστικά για μένα που παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από καιρό. Το να γυρίζω εδώ που έχω δώσει μεγάλα παιχνίδια με την Άρσεναλ είναι σημαντικό για μένα".

Για την Άρσεναλ: "Η Άρσεναλ είναι μία καλή ομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε μία δύσκολη αποστολή αλλά ανυπομονούμε να παίξουμε. Θέλουμε να πάμε καλά. Έχω πολλές εμπειρίες από παιχνίδια κόντρα στην Άρσεναλ. Έχω τον ημιτελικό που είχαμε παίξαμε απέναντί της αλλά και κακές στιγμές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι εδώ για να διασκεδάσω τον αυριανό αγώνα και να μιλήσω για την νέα μου ομάδα τον Ολυμπιακό και όχι για το παρελθόν".

Για το αυριανό παιχνίδι και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί: "Το εάν θα έχω πολλή δουλειά ή όχι αύριο εξαρτάται από τον κόουτς. Αυτός θα κρίνει εάν θα αγωνιστώ. Η Άρσεναλ έχει ένα πολύ καλό σύνολο αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε. Έχουμε καλή ομάδα, μας αρέσει το καλό ποδόσφαιρο και έχουμε καλούς Έλληνες παίκτες.

Το παν είναι να συνεχίζεις να δουλεύεις σκληρά και να γυρίζεις σε θεσμούς, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να συνεχίσω να παίζω όσο περισσότερο μπορώ. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε με την Άρσεναλ. Πέρυσι χάσαμε οριακά. Έχουμε εμπειρία και θα παλέψουμε. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως η Άρσεναλ βάζει γκολ. Εμείς θα προσπαθήσουμε σκληρά αύριο και θα δούμε το τι θα γίνει και πως θα πάει το ματς".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου